Gönderen Konu: Ankaragücü-Fenerbahçe 1986/87 sezonu  (Okunma sayısı 668 defa)

Çevrimdışı Bengalkaplanı

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ankaragücü-Fenerbahçe 1986/87 sezonu
« : Ocak 31, 2010, 08:09:53 ÖS »
http://forum.since1910.net/index.php/topic,3162.new.html#new

86/87 sezonu.Ankara'da A.Gücü-Fener maçı.Bir akşam öncede o zaman ki adıyla Hortaş Yenişehir-Fener Basketbol maçı vardı.Benim için unutulmaz bir maçtı çünkü Fatih abi Akın abi Kemal abi Volkan abi ve daha adlarını sayamayacağım efsane sol kapalının o en tanınmış kafa adamlarıyla da ilk tanışmamdı.Cumartesi aksamı önce basketbol maçına gitmiştik.Ardından da ertesi günü oynanacak maç için sabahlamaya başlamıtık.O zamanlar maçlar öğlen oynanırdı ve sabahlayarak İstanbul'un gelmesi beklenirdi.İstanbul genelde maca trenle gelirdi hep ve sabah saat 8'e yaklaşırken heyecan da artmaya başlardı.Büyün gece içilen alkolu artık dışa vurmanın zamanı geliyordu.Ve o kulağımda hiç gitmeyen mavi trenin geliş düdüğü.Artık hepimiz gara doğru koşmaya başlamıştık.Ancak iceri giremedik.Ve yaklaşık 400 kişilk grup birden sıhhiyeye doğru koşmaya başladık.Neden mi?Çünkü Sıhhiyeden banliyo trenine binip garın içinde inecektik.Ve öylede oldu.Garın içindeki Istanbul tayfası polis nezaretınde bekletiliyordu.Ve sanırım dısarda Ankaragüçlü olmadığını düşünerek yavaş yavas dişarı cıkmaya hazırlanırken bizim tren garın ıcınde durdu ve gar s.miş İstanbul diye inlemeye başladı.Kimse ne olduğunu anlamadan biz saldırıya geçtik ve istanbul eski garajlara kadar kaçmıstı.Gerçekten manzara muthis ama bir o kadar da korkunçtu.Yerde yaralanların üstünden atlaya atlaya istanbulu kovalıyorduk.Benim için ilk olan bu olayı sizlerle paylaştım.Zaman içinde farklı paylaşımlarla görüşmek üzere...
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2010, 01:32:11 ÖS Gönderen: Holiganguc »

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
Ynt: Ankaragücü-Fenerbahçe 1986/87 sezonu
« yanıtla #1 : Þubat 01, 2010, 08:05:34 ÖS »
86/87 sezonu.Ankara'da A.Gücü-Fener maçı.Bir akşam öncede o zaman ki adıyla Hortaş Yenişehir-Fener Basketbol maçı vardı.Benim için unutulmaz bir maçtı çünkü Fatih abi Akın abi Kemal abi Volkan abi ve daha adlarını sayamayacağım efsane sol kapalının o en tanınmış kafa adamlarıyla da ilk tanışmamdı.Cumartesi aksamı önce basketbol maçına gitmiştik.Ardından da ertesi günü oynanacak maç için sabahlamaya başlamıtık.O zamanlar maçlar öğlen oynanırdı ve sabahlayarak İstanbul'un gelmesi beklenirdi.İstanbul genelde maca trenle gelirdi hep ve sabah saat 8'e yaklaşırken heyecan da artmaya başlardı.Büyün gece içilen alkolu artık dışa vurmanın zamanı geliyordu.Ve o kulağımda hiç gitmeyen mavi trenin geliş düdüğü.Artık hepimiz gara doğru koşmaya başlamıştık.Ancak iceri giremedik.Ve yaklaşık 400 kişilk grup birden sıhhiyeye doğru koşmaya başladık.Neden mi?Çünkü Sıhhiyeden banliyo trenine binip garın içinde inecektik.Ve öylede oldu.Garın içindeki Istanbul tayfası polis nezaretınde bekletiliyordu.Ve sanırım dısarda Ankaragüçlü olmadığını düşünerek yavaş yavas dişarı cıkmaya hazırlanırken bizim tren garın ıcınde durdu ve gar s.miş İstanbul diye inlemeye başladı.Kimse ne olduğunu anlamadan biz saldırıya geçtik ve istanbul eski garajlara kadar kaçmıstı.Gerçekten manzara muthis ama bir o kadar da korkunçtu.Yerde yaralanların üstünden atlaya atlaya istanbulu kovalıyorduk.Benim için ilk olan bu olayı sizlerle paylaştım.Zaman içinde farklı paylaşımlarla görüşmek üzere...

çok güzel
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #2 : Þubat 04, 2010, 11:38:19 ÖS »

sper abi ya

Çevrimdışı medet66

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #3 : Þubat 27, 2010, 03:28:15 ÖS »
bu oalyı bı abımızden dınlemıstım harbıden de helal dedım zekı adamlar yaaa ..sen sıhıye gıt ordan trne bın grda ın hahahah valla bravoooo:):):):)
Sevda derin,
Mazi yara,
Açmadan solmasın bu gonca,
Gelmesede şampıyonluk,
Koyacağız bizanslılara...

Çevrimdışı uerenx

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #4 : Haziran 10, 2010, 12:13:40 ÖÖ »
hakkaten ne akıl yav bravo

Çevrimdışı Holiganguc

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 40
  • Tribünsel Hayat
    • 1910 Ankaragüçlüler DerneÄŸi Resmi Web Sitesi
HAYATIMIZ SARI-LACİVERT AKIP GİDEN BİR -MARATON-
https://www.twitter.com/Holiganguc
H A Y A T A T R İ B Ü N D E N B A K A N L A R ...