taraftara bişi söylemeyelim, ben şu an konuşamıyorum, sesim iyice kısıldı ve yarın sabah kurumsal kimlik sunumum var

Bu takım ben bildiğim bileli hep böyleydi. Ama bir farkı vardı. Geçen sene topçulara acırdım, paralarını alamadıkları için istekli oynamazlardı. Bende paramı alamadığım zaman iyi tasarımlar yapamıyorum.
Ama kardeşim, sen DÜNYANIN en iyi tesislerinde antrenman yapıyorsan, yıllarca görmediğin ve bugünden sonra da göremeyeceğin bir taraftar grubuna sahipsen, yediğin önünde yemediğin arkanda misali bir hayat sürüyorsan, OYNAYACAKSIN KARDEŞİM.
Sahaya çıkıpda top oynamıyorsan eğer, BIRAKACAKSIN, BAKİ ARKADAŞIN GİBİ İSTİFA EDİP GİDECEKSİN
Sözüm sana Ümit ve Lemerre Hoca, siz bu takımı ve çevresindeki aura yı halen anlayamadınız. Sakın çıkıpta artık gol yollarını buluyoruz demeyin, BİZ BAŞKA YOLLAR ARAYACAĞIZ YAKINDA.
Başkan benim arkadaşım, futboldan anlıyor, defans çok önemli, bu takım şu kadar gol yedi bilmemne lafı etmeyin sakın.
Bu takım klüpten yaka paça kovulan HİKMET KARAMAN'DA olsaydı eğer, biz bugün Antalya'ya 5 tane çok rahat atardık.
Bizden bu kadar, Yenikent'teki stadı İSTEMİYORUZ. Öyle stad ANKARAGÜCÜ'müze yakışmıyor.
Ve bu takım hakikaten artık GÜCÜMÜZE gidiyor!!!