Gönderen Konu: UYARI  (Okunma sayısı 4295 defa)

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
Ynt: UYARI
« yanıtla #30 : Þubat 21, 2010, 09:17:54 ÖS »
maça yine büyük umutlarla gittik arkadaÅŸlarla,istemeye istemeye olsada yenikent asaÅŸ stadına..sol açık tribün bilet giÅŸesine yanaÅŸtık biletlerimizi aldık,aldık almasınada iÅŸte çekeceÄŸimiz çile o anda baÅŸlıyormuÅŸ meÄŸer..1 saat 10 dakika içeri girmek için rezalet ve dönme yetisini kaybetmiÅŸ bir turnike önünde bekledik.stad kapısımı saÄŸlık ocağı kapısımı anlam veremedik o giriÅŸteki kapıya.dakikalar ilerledikçe hem bizim hemde sıradaki diÄŸer cefakar taraftarımızın sabrı taÅŸmaya baÅŸlamıştıki hakan baÅŸkan klüp müdürüyle beraber turnikelerde belirdi.yoÄŸun çabalar sonucu turnikelerin boÅŸa dönmesi saÄŸlandı..kendisine teÅŸekkür ediyorum az daha geç kalınsaydı sanırım olay kopacaktı.içeri girdik yabancı bir stad var karşımızda,havası hava deÄŸil,kapısı kapı deÄŸil,kısacası herÅŸey yabancı bize.red kit geldi aklıma,hani çizgi filmi bitince fonda bu müzik çalardı 'ben yalnız bir kovboyum evimden çok uzaktayım''.kadroya baktım bu maçı alamayız dedim içimden.diziliÅŸ ve futbolcu tercihi zaten yanlıştı.el yasa nerede,broggi nerede dedim kendimce.cihan sol bek,metin akan forvette,geremi saÄŸ bek..offf offf offf..serkan yine bozmuÅŸ kendini senecky gidince.o bildiÄŸimiz eli kolu yine oynuyor taraftara.her vurduÄŸu degaj dışarıda,bu kadarınada pes,git ayağına dümen taktır be adam..mösyö lemerre neredeydi bir kere göremedim,ya bir  klübeden dışarı hareketlen bu ne miskinlik.ilk yarı bitmiÅŸ devre olmuÅŸ hürriyet çıkıyor bilal giriyor..bakıyoruz arkadaÅŸlarla birbirimize içimizden küfür ederek,çıkması gereken hürriyetmidir diye??tribünler bıkkınlık içinde artık yeter diye haykırıyor sessizce..aklıma birden ferdi tayfurun bir ÅŸarkısı geliyor tıpkı red kitte olduÄŸu gibi ''hadi gel köyümüze geri dönelim'.hepimiz hatırlamışızdır..ben evimizi özledim 19 mayısa geri dönelim
« Son Düzenleme: Þubat 21, 2010, 09:20:00 ÖS Gönderen: gececi »
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı maraton06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #31 : Þubat 21, 2010, 09:18:36 ÖS »
madde 1- 19 mayıs'a hemen dönülmeli. önümüzdeki haftalar bu kadar seyirci de gelmeyecek. insanlar çok zorlanıyor.
madde 2- hoca hemen değişmeli. bu takımın 1. hocası kim? ümit özat olduğu bu maçta artık net göründü.. Lemerre yerinden kıpırdamadı bile... ümit bu takımı oynatacak kapasite de değil.
madde 3-  her hafta baÅŸka bir takım seyrediyoruz... defans deÄŸiÅŸiyor, orta saha deÄŸiÅŸiyor, bazen tek forvet oynuyoruz.. sonra çift forvete dönüyoruz. takımın ne oynadığı belli deÄŸil.  tam çorba..
madde 4- vassel formsuz ve isteksiz AMA yedek olamayacak kadar da mı kötü? vassel bu takıma monte edilmeli..
madde 5- ediz rezil oynuyor.. defans antalya maçında 2 kornerden 2 gol yedi. kimden yedi? 35 yaşındaki veysel'den. YUH be kardeÅŸim... komik ya? 

Çevrimdışı TyToN

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • ANKARAGÜCÜ
« yanıtla #32 : Þubat 21, 2010, 09:19:56 ÖS »
hikmet karaman ve takımı durmalıydı takıma 3 veya 4 takviye yeterdi. ÅŸimdi tam bir çorba oldu ruh ve uyum yok.yerli oyuncular memur zihniyetinde akÅŸam olsun mesai dolsun hesabı , maça çıkarım paramı alırım takımın galip gelip gelmemesi problem deÄŸil. ÅŸu an tek ÅŸansı kaldı bence yönetimin ERSUN YENAL baÅŸkada ÅŸansı yok. gene potaya girdik adamlar geleli  7 ay oldu daha bir numara yok. sabır sabırda nereye kadar.

ersun yanal en doğru seçim olur bu saatten sonra
zaten lemerre hataydı
ümit özat gereksizdi
keşke trond sollied olsaydı ama oda olmadı işte..

Adı AŞK bu eziyetin..

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #33 : Þubat 21, 2010, 09:20:51 ÖS »
birde bugun bu stadda kale arkasına ambulansın yanasamadıgını gorduk,fenalasan arkadas en son kelle paça dısarı cıkarıldı,durum hakkında bılgısı olan varmı.
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

Çevrimdışı ZAFER

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • ZAFER
« yanıtla #34 : Þubat 21, 2010, 09:38:58 ÖS »
DEPLASMANA GİDER GİBİ MACA GİDİYORUZ.İŞİMİZİ, GÜÇÜMÜZÜ PAZAR GÜNÜ EVİMİZİ BIRAKIYORUZ  SEVDAMIZ  UÄžRUNA AMA ELDE VAR SIFIR.YETER ARTIK YETER.SİSTEM SİSTEM DİYORSUNUZ SAYIN HOCALAR SİZİN SİSTEMİNİZ HEP BERABERLİK ÜZERİNEMİİ...ÇAKMA TAKIM,ÇAKMA YÖNETİM,ÇAKMA HOCA,ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN....

captain10edin

• Ziyaretçi
« yanıtla #35 : Þubat 21, 2010, 09:47:17 ÖS »
tesislere yrümekte ne oluyor arkadaşlar,lütfen saçmalamayın.burada,bir duruş sergileniyor.yönetimi aldığı yanlış ve saçma karardan döndürme noktasında bir duruştur bunun adı.o lanet stada giden ve iğrenç futbol ile birşeyler yapmaya çalışıpta staddan kaynaklanan nedenle başarılı olamayan her taraftarın gönlünden geçenlere tercüman olma duruşudur.lütfen farklı kulvarlara çekmeyin...

PEKİİİİİİ
 beyim tepki nasıl olacak onu söyle ozaman
birşekilde tepki göstereceksin ki
gerekli yerlere gerekl mesajlar ulaşsın

BENCE TARAFTAR GRUPLARI YAPICI AMA KESİNLİKLE YAPICI TEPKİLERİNİ GÖSTERMELİ

Haklısınız, sizce bu yapıcı tepkiler neler olabilir.

Çevrimdışı abidinantix

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #36 : Þubat 21, 2010, 09:52:10 ÖS »
artık gerçekten baskımızı koymalıyız bir an önce işler yoluna girmeli
GURURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ ANKARAGÜÇLÜYÜZ

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #37 : Þubat 21, 2010, 10:00:10 ÖS »
tesislere yrümekte ne oluyor arkadaşlar,lütfen saçmalamayın.burada,bir duruş sergileniyor.yönetimi aldığı yanlış ve saçma karardan döndürme noktasında bir duruştur bunun adı.o lanet stada giden ve iğrenç futbol ile birşeyler yapmaya çalışıpta staddan kaynaklanan nedenle başarılı olamayan her taraftarın gönlünden geçenlere tercüman olma duruşudur.lütfen farklı kulvarlara çekmeyin...

PEKİİİİİİ
 beyim tepki nasıl olacak onu söyle ozaman
birşekilde tepki göstereceksin ki
gerekli yerlere gerekl mesajlar ulaşsın

BENCE TARAFTAR GRUPLARI YAPICI AMA KESİNLİKLE YAPICI TEPKİLERİNİ GÖSTERMELİ

Haklısınız, sizce bu yapıcı tepkiler neler olabilir.

ONA NE SEN NEDE BEN DEĞİL BUKADAR KİŞİYİ YÖNLENDİREN BAŞKANLAR KARAR VERSİN BİDE BALKALIM

o kadar kişiyi yönelendiren başkanların ne dediğinden çok insanların ne düşündüğü önemli,her birey kendine yetebilir,
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

Çevrimdışı FETİBABA

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #38 : Þubat 21, 2010, 10:01:35 ÖS »
başkan açıklamaların için tşkr ler valla bu gidişle bank asya liginde savaşa devam ederiz..

Çevrimdışı Hasan

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #39 : Þubat 21, 2010, 10:06:43 ÖS »
Bu iş böyle gitmez, görünen o ki düzelmeze ...

Takımda ruh yok. Hiç bir oyuncu istekli, hırslı oynamıyor. Sahaya çıkan oyuncularında aklı bir karış havada, hepsinde bir ukalalık aldı başını gidiyor. En basit örnek Ümit Özat Serkan'a bağırıyor, Serkan sus işareti yapıyor. Böyle saygısızlık böyle rezillik olmaz.

Stada gelince tam bir rezillik. Ulaşımımı dersin turnikesi mi dersin sesi yutuyor mu dersin. Bu staddan bir yol olmaz.

Yönetim desen orayı burayı sarı laciverte boyayarak taraftarı kandırmaya çalışıyor.

Taraftara diyecek çok şeyim var da yine saygımdan susuyorum ...

Çevrimdışı ertares

• Ankaragücü 100. Yıl
  • We will be CHAMPION
« yanıtla #40 : Þubat 21, 2010, 10:22:28 ÖS »
taraftara bişi söylemeyelim, ben şu an konuşamıyorum, sesim iyice kısıldı ve yarın sabah kurumsal kimlik sunumum var :(

Bu takım ben bildiğim bileli hep böyleydi. Ama bir farkı vardı. Geçen sene topçulara acırdım, paralarını alamadıkları için istekli oynamazlardı. Bende paramı alamadığım zaman iyi tasarımlar yapamıyorum.

Ama kardeşim, sen DÜNYANIN en iyi tesislerinde antrenman yapıyorsan, yıllarca görmediğin ve bugünden sonra da göremeyeceğin bir taraftar grubuna sahipsen, yediğin önünde yemediğin arkanda misali bir hayat sürüyorsan, OYNAYACAKSIN KARDEŞİM.

Sahaya çıkıpda top oynamıyorsan eğer, BIRAKACAKSIN, BAKİ ARKADAŞIN GİBİ İSTİFA EDİP GİDECEKSİN

Sözüm sana Ümit ve Lemerre Hoca, siz bu takımı ve çevresindeki aura yı halen anlayamadınız. Sakın çıkıpta artık gol yollarını buluyoruz demeyin, BİZ BAŞKA YOLLAR ARAYACAĞIZ YAKINDA.

Başkan benim arkadaşım, futboldan anlıyor, defans çok önemli, bu takım şu kadar gol yedi bilmemne lafı etmeyin sakın.

Bu takım klüpten yaka paça kovulan HİKMET KARAMAN'DA olsaydı eğer, biz bugün Antalya'ya 5 tane çok rahat atardık.

Bizden bu kadar, Yenikent'teki stadı İSTEMİYORUZ. Öyle stad ANKARAGÜCÜ'müze yakışmıyor.

Ve bu takım hakikaten artık GÜCÜMÜZE gidiyor!!!  >:(  >:(  >:(
Bizler, 500 Km. ötedeki semt takımını tutmak yerine, KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAN ONURLU VE GURURLU İNSANLARIZ...

Çevrimdışı 06kdr23

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #41 : Þubat 21, 2010, 10:23:00 ÖS »
takım cok kötü önlemler alınmalı bir an önce..yoksa küme düsmek kacınılmaz olur
LoSiNg My ReLiGiOn

Çevrimdışı RedoX

• Yetkili Moderatör
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
  • Near east university
« yanıtla #42 : Þubat 21, 2010, 10:43:31 ÖS »
Camia ve Taraftar olarak doğru yu alkışladığımız gibi Yanlışları gözden gelemeyiz. Bu grup için bir sürü naftalarda bulunuldu bulunuluyor Unutmayın ki ANTİX ve 1910 Ankaragüçlüler Derneği kurulduğu günden itibaren sadece Ankaragücü'nün kötü imajını yıkmak , Şampiyon olmayan su güzelim Ankara'dan şampiyon bir ankaragücü çıkarmak taraftar yapısını değiştirmek klube kurumsallık katmak için ilk günden beri herseyi yapmıştır.Biz asla kimsenin adamı değiliz. Bu açıklamada inşallah yeterli olur. Evet belirli zaman verildi doğru olanda buydu ama olmaz arkadaş bu ASAŞ denen çöplükle Bu TD yapısı ile bu takım 3 puanı daha 5 hafta daha rüyasında görür. Getirin ERSUN hocayı neyi bekliyorsunuz ?
Åžampiyon Yap Bizi , Cehennemde Yak Bizi!

EKİCİ

• Ziyaretçi
« yanıtla #43 : Þubat 21, 2010, 10:56:45 ÖS »
TÜRKİYENİN GÜCÜ ANKARAGÜCÜ YAZMAKLA BU İŞLER OLMUYOR,DESTİ KIRILMADAN TEDBİRLER ALINMALI

Çevrimdışı 06 AG 796

• Altınörs idmanyurdu
  • **
« yanıtla #44 : Þubat 21, 2010, 11:02:00 ÖS »
ARKADAÅžLARIN DEDİĞİ GİBİ BU STADDA BU TEKNİK KADROYLA  3 PUAN ALMAMIZ MUCİZE OLUR. tam bi rezillik. pursaklardan arabamın kmsini sıfırladım tam  110  km olmuÅŸ. yenikent bize deplasman arkadaÅŸ.  iki ÅŸaÅŸkının elinde takım oyuncak oldu. bizde armanın peÅŸinden gidiyoruz acaba yüzümüz gülermi diye. ersun yanal yada istemediÄŸimiz bülent uygun olsaydı her ÅŸey farklı olurdu.