Gönderen Konu: Gökçe Karataþ'ýn vefat etmesinin üzerinden tam 12 sene geçti..  (Okunma sayısı 212 defa)

Çevrimdışı Exposure

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
  • ANKARAGÜCÜ
    • Keçiören Uyanış Gençlik DerneÄŸi
Ankaragücü eski baþkanlarýndan Nevzat Karataþ'ýn oðlu Gökçe Karataþ'ýn vefat etmesinin üzerinden tam 12 sene geçti...

21 Aralýk 1997 yýlýnda geçirdiði trafik kazasý sonrasýnda hayatýný kaybeden Gökçe Karataþ, Sarý-lacivertli camiayý yasa boðmuþtu...

Anti-X olarak, ismi Ankaragücü'nün unutulmayacaklarý arasýna giren Gökçe Karataþ'ý rahmetle anýyoruz...
Gençliğin Kalbi Burada Atıyor

www.uyanisgenclikdernegi.org

Çevrimdışı kuşçu

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
benimle yaşıt olanlar matfeni de bilirler.. dolayısıyla gökçe karataşıda..

çok üzgünüm, geleceÄŸin Ankaragücü baÅŸkanıydı..  :'(
İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz.

utkucantix

• Ziyaretçi
Keşke o kaza olmasaydı ve vefat etmeseydi...

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
GÖKÇE KARATAŞ isminin yeniden tesislerimize verilmesi şarttır..yönetimin bu vefasızlığı ortadan kaldırması gerekmekte..
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı Kayahan

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 7
Sanırım kaza   esenboÄŸa yolunda olmuÅŸtu   bende eskiden  ordaki  gecekondularda  oturuyordum  orda   Ã§ok  kiÅŸi  hayatını  kaybetdi      hergün  mutlaka   petrol ofisinin  bulunduÄŸu    noktada    kaza  olurdu  benim    okul arkadaşımda   orda  hayatını kaybetdi    o yol   Ã§ok   kiÅŸinin  canını  aldı    10  yıl sonra  düzeltebildiler  :'(