Gönderen Konu: Atılım üniversitesi Panelinde sorulmasını istediÄŸiniz sorular  (Okunma sayısı 533 defa)

Çevrimdışı Dernek

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
2 mart günü atılım üniversitesinde yapılacak olan Ankaragücü paneline tüm ankaragüçlüler davetlidir
bunun yanında sorulmasını istediÄŸiniz soruları lütfen burdan bizlere yazın bizlerde  cevaplanmasını saÄŸlayalım.

sorularınızı bekliyoruz.

Çevrimdışı antixVolkan06

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 5
  • hayatın kıyısında tribünün tam ortasındayız
orda olacagız...
ARMANIN PEŞİNDEYİZ                 El-kAyNaK’’sss

Çevrimdışı kızılsakal

• Yetkili Moderatör
  • Altınörs idmanyurdu
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
katılımcılar belli oldumu...
Gerçek Onursal Başkan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK dür...

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
eğer yöneticilerden katılım olacaksa.Voleybol Takımına Olan İlgisizlik ve Gelecek Sezon Takımn Devam Edip Etmeyeceğini Sormak istiyorum

Çevrimdışı Dernek

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
başkanın orda olması muhtemel katılın siz sorun

cunelli

• Ziyaretçi
mutlaka gündeme gelicekdir ama ben yinede hatırlatma yapayım stad konusuna lütfen açıklık getirilsin..

Çevrimdışı FİLİNTA

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
Yeni dikkat ettim ,,bu soru dışardan katılımcılar olacaksa uygun olur düşüncesindeyim.....

Arkadaşlar yazmışlar sorulmasını istediğiniz soru nedir diye, lütfen o ortamda şunu bir sorun gelen insanlarda bir düşünsün;

Hadi çocuktunuz, Babadan dayıdan amcadan arkadaştan herkes gibi istanbul takımları sevdasına, onların aslında size km lerce uzak kupalarına, şampiyonluklarına aşık oldunuz..

Peki ÅŸimdi karşınızda koca bir ÅŸehir koca bir camia varken, sizin asıl renginiz - gerçek sevgiliniz  yanıbaşınızdayken,
İçinizde; hergün ...larında yürüyüp simidiyle ayranıyla tat bulduğunuz BİR ŞEHİR, BİR BAŞKENT varken,

NEDEN 500km ötedeki bir  semtin takımına armasına hayranlık duyarsınız

Gurbetteki bir güçlüden, 'sevinmek için sevmeyen' bir ANKARAGÜÇLÜDEN selam olsun..

Bunu bu şekilde o panelde okumazsanız hakkımı helal etmem :)
Gurbetteki Tek Gücüm ANKARAGÜCÜM! İsPaNya...

Güçlü

• Ziyaretçi
Başkan katılacaksa eğer,

Takım ne zaman galibiyet alacak?
Takım ne zaman ruhuyla,ölümüne, Bursaspor gibi top oynamaya başlayacak?
Resmi site ne zaman açılacak?
Store lar ne zaman açılacak?
Lemerre ve Özat sene sonu yollanacak mı?
BeleÅŸ bilet vermeyi sona erdirecek misiniz?
Rantı bitirecek misiniz?
Artık bütün maçlarımızı Asaş'ta mı oynayacağız?

Bu sorular sorulabilir...
Umarım panel hayalcilik üzerine olmaz, TÜRKİYENİN GÜCÜ ANKARAGÜCÜ diyerek insanlar kandırılmaz ve gerçekler konuşulur...
« Son Düzenleme: Þubat 24, 2010, 02:24:17 ÖS Gönderen: Güçlü »

Çevrimdışı Kaçkar

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
soru
ANKARAGÜCÜ adı ve geçmişiyle köklü bir kulüp saray tesislerimiz mükemmel söylenecek laf yok
yönetim tarzında maddi açıdan diğer kulüplerle baş edecek bir başkan ve yönetim kurulu
daha önceki yıllarda antepin yaptığı çıkış/geçen sezon sivasın yakaladığı üstün performans/bu sezon bursasporun şampiyonluğa koşar adım gitmesi
ankaragücü bu patlamayı ne zaman gerçekleştirebilecek

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
 Yeni yapılacak stadımız Federasyonun yapacağı stadamı baÄŸlı , Yoksa Ayrıyetten  bağımsız bir proje yürütülüyormu.Taraftarın 50-60 bin kiÅŸilik Federasyonun stadı yerine  30 bin kiÅŸilik sahaya sıfır ANKARAGÜCÜ ARENA istediÄŸinin farkındalarımı ?

Teknik Heyetin Kredisi ne kadardır ? Kaç hafta daha sabretmeliyiz ? Sahadaki futboldan baÅŸkanımız ve teknik ekip mutlumu ? Åžahsen ben son dakikaya kalmadan  en azından gelecek sezona bomba gibi girmek için yeni teknik direktör çalışmalarına baÅŸlamalarını öneririm.

Takımımızın Yıldız transferleri , bu takıma takımı ligde tutmak için deÄŸil, ÅžampiyonluÄŸa oynayan bir ekipte yer almak için geldiklerinin Farkındalarmı ? Farkındalarsa biz sahada bu hırsı neden farkedemiyoruz ?
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .

cunelli

• Ziyaretçi
ankaragücünün geleceği için yapılacak kalıcı gelir getirecek projelerin olduğunu belirtmişlerdi bu projler ne zaman hayata geçicek?

captain10edin

• Ziyaretçi
ankaragücünün geleceği için yapılacak kalıcı gelir getirecek projelerin olduğunu belirtmişlerdi bu projler ne zaman hayata geçicek?

en can alıcı soru, teşekkürler,

Çevrimdışı erdinc06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • medeni hali:ankaragüçlü
daha ne kadar sabredecez?
"Biz başka severdik.. O sebepten 'başka' sevemedik." **ANKARAGÜCÜ**

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
başkan orda olursa,sunu sormak ısterdım
siz bu kulübe başkan olmayı hak ettiğinize inanıyor musunuz,inanıyorsanız neden?
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

Çevrimdışı Exposure

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
  • ANKARAGÜCÜ
    • Keçiören Uyanış Gençlik DerneÄŸi
Ynt: Atılım üniversitesi Panelinde sorulmasını istediğiniz sorular
« yanıtla #14 : Þubat 26, 2010, 09:22:30 ÖÖ »
100 Yılımızda Yani bir Sene sonra Takımı Åžampiyon yapmak için Radikal kararlar alıp takımı degiÅŸdirecekmisiniz yoksa  bu kadro ilemi önümüzdeki sezon Åžampiyonluga oynamayı düşünüyosunuz..
Gençliğin Kalbi Burada Atıyor

www.uyanisgenclikdernegi.org