Gönderen Konu: Sarı Mont olayı....  (Okunma sayısı 1155 defa)

Çevrimdışı Holiganguc

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 40
  • Tribünsel Hayat
    • 1910 Ankaragüçlüler DerneÄŸi Resmi Web Sitesi
Ynt: Sarı Mont olayı....
« yanıtla #45 : Mart 04, 2010, 10:59:08 ÖS »
O garip söylentileri çıkaran terbiyesizler kimlerse, bu satırları okusunlar. Arkadaş Sarı giyinin diyoruz sarı...Şunu giy bunu giy deniliyor mu? Gidin Etimesgut Colins'den alın, gidin Sarı yağmurluk alıp giyin, gidin sarı polar alın giyin diyoruz. Colins'in ürününü nasıl güzel bir amaç ile işaret ettiğimiz ortadadır.Bu söylentileri çıkaranların Allah korkusu yok ben buna inanıyorum. Günah almak da günahtır. Ama inanıyorum ki, doğru bildiği yoldan şaşmayanlar, sadece Ankaragücü'nün iyiliğini isteyenler elbet birgün hakkettikleri gibi karşılanacaklardır.
HAYATIMIZ SARI-LACİVERT AKIP GİDEN BİR -MARATON-
https://www.twitter.com/Holiganguc
H A Y A T A T R İ B Ü N D E N B A K A N L A R ...

Çevrimdışı ümitutaş

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #46 : Mart 04, 2010, 11:29:58 ÖS »
ArkadaÅŸlar,sarı mont olayı aldı başını gidiyor,gurubun adını sarı montlular olarak deÄŸiÅŸtirsekmi napsak diyorum   hakan-deniz  ve arkadaÅŸları bu akımı baÅŸlattılar çok büyüdü kendilerini tebrik ederken  bir kırgınlığımıda ifade etmek istiyorum  fabrikaya bir sipariÅŸ veripte bana göre bir mont yaptırmadılar
şöyle elimi kaldırdığımda patlamayan cinsinden:)
Güzel oldu mont olayı kışın başında tribüne yayılsa idi bugün tribünün tamamı nerdeyse bu monttan giymiş olacaktı.
Düğüne gelir gibi gelenlere inat yine bir duruş sergiledik tüm arkadaşlara teşekkürler.

AMA BAŞKAN BİR ...INTI VAR ONUDA ÇÖZMELİYİZ.BEDEN OLARAK XXL YOK .BU BEDEN MONT İÇİN RODİ YAZILI BAŞVURSAK ABİ... ;D

SEN İSİNİ BİLİRSİN ZAFER ABİİ

Çevrimdışı k.hamamlı06

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #47 : Mart 05, 2010, 04:00:00 ÖÖ »
inş doğrdudur nike ile olan anlaşma. 100. yıl formalarıda boca juniours formaları gibi tasarlansa keşke...