Gönderen Konu: ATILIM ÜNİVERSİTESİ PANELİMİZ GERÇEKLEÅžTİRİLMİŞTİR..  (Okunma sayısı 741 defa)

Çevrimdışı ankaranehri

• Yetkili Moderatör
  • Altınörs idmanyurdu
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
  • ACILAR BENİM TEK GERÇEĞİM !!! BAÅž UCUMDA DURUYOR H
    • www.since1910.net
Atılım Üniversitesinde Panel'deydik

Yayınlanma Tarihi: 2010-03-02 18:13:34

DerneÄŸimizin yönetim kurulunun almış olduÄŸu kararlar doÄŸrultusunda yapılması ön görülen üniversitelerde Ankaragücü sevgisini yaymak ve Ankaragücü sevenlerini çoÄŸaltmak adına paneller düzenleme kararı almıştık daha önce OrtadoÄŸu Üniversitesi-Bilkent Üniversitesi- Gazi Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesinde yapmış olduÄŸumuz panellere bir yenisini daha ekledik.

Atılım Üniversitesindeki Ankaragüçlü Arkadaşlarımızın büyük hevesi bizleri çok mutlu etmiştir,
Atılım Üniversitesindeki Tüm Ankaragüçlülere çok Teşekkür ederiz.

Atılım Üniversitesi rektörünün kafilemizi makamında kabulünden sonra kendisine dernek Başkanımız Hakan Toka tarafından maça daveti yapılmıştır.

Atılım Üniversitesindeki panel saat: 14:00 yazılı ve görsel basının çok büyük ilgisi ve
Ümit Özat, Geremi-Elyasa-Hürriyet ve Genel Müdürümüz Ender Yurtgüven in katılımı ile başladı.

Salonun Hınca hınç dolu olduğu gözlendi Hoş geldiniz Konuşması sonrası soru cevap kısmına geçildi.
Resmi sitemiz ile ilgili soruya Başkanımız Bizzat kendi ilgileniyor çok güzel bir site yakında hizmetinize sunulacak dendi.

Ankaragücünün kendi stadı olacakmı sorusuna Genel Müdürümüz ise Ahmet Gökçek Başkan
Ankaragücünün kendi stadı olması için çalışmalar yapmakta ,sanıyorum bu konuyla ilgili başkanımız gerekli çalışmayı yaptıktan sonra kamuoyunu bilgilendirir kendi stadımızın olmasını düşünüyor ve bunu gerçekten istiyoruz dedi.

Hürriyet e sorulan bir soruda hangi tezahurat sizi etkiliyor seviyorsunuz dendiğinde oyna oyna oynasana tezahuratı dedi salonda kahkaha tufanı koptu.

Elyasa ya sorulan neden oynamıyorsun sorusuna sakatlığım yeni geçiyor yakında sahalarda olmayı umut ediyorum dedi.

Geremi ye sorulan sorularda ise Ankara şehrini çok gelişmiş bulduğunu,Buraya takımı ligde bırakmaya değil çok iddialı bir ankaragücünü oluşturmaya geldiklerinin bilincinde olduklarını
Yabancı sporcuların burada çok mutlu olduklarını ama uyum döneminden geçtiklerini en büyük sıkıntılarının sabırsızlık olduğunu söyledi.

Ailesine ev tutulduÄŸunu klübün verdiÄŸi sözlerin tamamının  yerine getirildiÄŸini klübe çok teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi,sakatlığının yeni yeni geçtiÄŸini çok daha iyi gereminin sahada olacağını belirtti.

Ender Yurtgüvene sorulan soru üzerine: Ankaragücünün spor klübü olduğunu çok yakında bir çok branşın devreye gireceğini,ocak 3 ten beri gerçek anlamda görevde olduklarını önlerinde bir çok sorun bulduklarını acil eylem planı ile transfer,borçlar,yapılanma konularına eğildiklerini takımın ligdeki konumunun rahat olması ile birlikte yapılması gereken tüm konulara start verileceğini söyledi.

Ayrıca maçların nerde oynanacağı konusuna açıklık getiren Ender Yurtgüven Tüm maçları 19 mayıs stadında oynamak istiyoruz fakat futbola ciddi yatırım yapıyor ve yetenekli oyuncuları kadroya katıyoruz bu sporcuların sağlıkları açısından saha çok riskli ve bu sahada yeteneklerin gösterilmesini beklemek çok zor bu yüzden saha iyce düzelene kadar yenikentte oynamaya devam edeceğiz demiştir.

Ümit Özat ise  Ankaragücünde 3,5 sene kontratı olduÄŸunu lemerre ile hiçbir sorunu olmadığını Ankara çocuÄŸu olarak Ankaranın baÅŸarılı olmasını çok istediÄŸini söyleyip
En fazla galip gelinmesini istediği maçların daha önce çalıştığı Gençler ve Fenerbahçe maçları olduğunu,doyduğu yere hizmetin kendisi açısından çok önemli olduğunu ifade etmiştir.

Kaptan hürriyet ise çok daha güçlenmiş kadro ile seneye hem Türkiye Kupası hemde lig şampiyonluğunu kovalayan bir Ankaragücü göreceksiniz buradan bunun sözünü veriyorum demiştir.
Yaklaşık 1,5 saat süren panelde futbolcuların imzalı formaları çekiliÅŸle sahiplerini bulmuÅŸpanel sonrası kokteyl verilmiÅŸ ve  sporcularla playstation  oynanmıştır.

Atılım Üniversitesi Rektörüne,Atılım Üniversitesindeki Tüm Ankaragüçlülere,Klübümüz Hoca sporcu ve yetkililerine Yazılı ve Görsel Basına ayrıca Bu Organizasyon için gecesini gündüzüne katarak hazırlıkların tam olması için çaba gösteren tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederiz

Umuyoruzki Kaznan Ankaragücümüz olur.

1910 Ankaragüçlüler DerneÄŸi   (Anti-x)

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ
http://www.since1910.net/FotoGaleri/atilim-universitesi-paneli
« Son Düzenleme: Mart 02, 2010, 08:46:29 ÖS Gönderen: Dernek »
YAŞAMAK KADAR YAŞATMAKTA ÖNEMLİDİR..

Çevrimdışı ANKARAGÜCÜ STORE

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • YOUL NEWER ALONE
Gerçekten çok güzeldi devamını istiyoruz bu gibi panellerin emegi geçen herkeze teşekkürler
TAM BAGIMSIZ ANKARAGÜCÜ

Çevrimdışı kalaba

• İmalat-ı Harbiye
sorularımız cevaplandı mı arkadaşlar?

Çevrimdışı KEMAL

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
video bekliyoruz
Can çekişe çekişe tarih oluyoruz!!!

Çevrimdışı karasy

• İmalat-ı Harbiye
SORULAN SORULARI VE CVPLARI BEKLİYORUZ

Çevrimdışı antixVolkan06

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 5
  • hayatın kıyısında tribünün tam ortasındayız
Başarıyı sürekli kılmalıyız"

Ankaragücü Antrenörü Ümit Özat, genel menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Geremi, Elyasa ile Hürriyet, taraftar gruplarından   ANTİ-X   ile birlikte Atılım Üniversitesi'nin düzenlediÄŸi panele katıldı.

İlk olarak söz alan antrenör Ümit Özat, gelecek sezonun temellerini şimdiden attıklarını belirterek, ''Gelecek sezon Ankaragücü'nün ligde kalıp kalmayacağı değil, UEFA Kupası veya Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmayacağı konuşulacak'' dedi.

Özat, Almanya'dan sonra Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini, ancak başkan Ahmet Gökçek'in hedefleri ve 100. yılı yaşamanın gururunu tatmak için teklifi kabul ettiğini ifade ederek, ''Ankaragücü'nde çalışmak her zaman içimde uhte olarak kalmıştı. Bunu yakaladığım için çok mutluyum. Büyük bir değişim süreci yaşadık. Bu kadar değişim içinde ligde kalmak başarıdır. Ama bizim bu sezonki amacımız ligi olabildiği kadar üst sıralarda bitirmek'' diye konuştu.

Bazı futbolcuların diğerlerinden ayrı yeteneğe sahip olduğunu, ancak kimsenin kimseden bir farkı olmadığını vurgulayan Özat, şöyle devam etti:
''Oyuncu arkadaşlarıma, hep üzerlerindeki formanın büyüklüğünün farkına varmalarını ve o formanın hakkını vermelerini söyledim. Bu gerçeği bilirseniz, aşılmayacak bir engel olamaz. Ankaragücü'nün başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Önemli olan başarının devamlılığıdır. Bu sene elinize aldığınız teneke bir kupa, ertesi sezon küme düşerseniz bütün anlamını yitirir. Amaç, başarıyı sürekli kılabilmek olmalıdır. Bir İstanbul takımını şampiyon yapmaktansa, bir Anadolu kulübünü şampiyon yapmak daha değerlidir.''

Futbolculardan Geremi ise kariyerine Ankara'da başladığını hatırlatarak, Burada çok güzel zamanlarım geçti. Bu gelme kararımı almamda da etkili oldu. Ancak başkanımız ve Ümit hocanın söylediklerinden sonra buraya 1 dakika düşünmeden geldim'' dedi.

Geremi, bir öğrencinin, Türkiye ile forma giydiği diğer ligleri karşılaştırmasını istemesi üzerine de, ''İngiltere ve İspanya, dünyanın en iyi liglerinden. Futbolcular, ekonomik sıkıntıları fazla yaşamayan kulüplerde oynuyorlar. Ama son dönemde Türk futbolunun kalitesi çok arttı. Büyük diye tabir edilen futbolcular, Türkiye'ye daha çok gelmeye başladı. Bu da gelişimin en büyük göstergesidir. İngiliz ve Türk taraftarların en büyük benzerlikleri, sabırsız ve heyecanlı olmaları'' şeklinde yanıtladı.

Takım kaptanı Hürriyet, 100. yılını kutlayan bir kulüpte takım kaptanlığı yapmanın kendisi için çok büyük bir gurur olduğunun altını çizerek, ''Üstüne basa basa söylüyorum, gelecek sene Türkiye Kupası ve Lig Kupası'na adayız. Bu hedefin temelini bu sezondan itibaren atmaya başladık. Artık Ankara'dan şampiyon bir takım çıkmalı. Bu noktada büyük taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak'' ifadelerini kullandı.

Elyasa ise yeni oluşumun futbolcuların performansını etkilediğini vurgulayarak, ''Yeni oluşuma ayak uydurmak, biz futbolcular için kolay olmadı ve hepimizin performansını etkiledi. İlk yarıda, takımda en çok dakika alan futbolcuydum. Ayrıca ilk yarı süresince ağrılarla oynadım. Şimdi bu sıkıntılarım düzeldi. Takım olarak gittikçe daha iyi bir futbol sergiliyoruz'' dedi.

Genel menajer Ender Yurtgüven de, öğrencilerin yapılması planlanan stat ve maçların bundan sonra hangi statta oynanacağını sorması üzerine şu cevabı verdi:

''Stat konusu, Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu hafta maçımızı Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağız. Mutlaka herkesin tercihi 19 Mayıs Stadı'dır. Ama saha zemini gerçekten çok bozuk. Bu kadar yetenekli futbolcuların, balçık içinde yeteneklerini sergilemelerini bekliyoruz. Umarım çok kısa bir süre sonra 19 Mayıs Stadına döneceğiz. Başkanımız Ahmet Gökçek, 1-2 yıl içinde oynanabilir bir Ankaragücü Stadı'nı sahip olmamız için çalışmalarını sürdürüyor.''

Ankaragücülü futbolcular, konferansın ardından öğrencilerle birlikte play-station oynadı.

ARMANIN PEŞİNDEYİZ                 El-kAyNaK’’sss

utkucantix

• Ziyaretçi
Güzel bir panel oldu...

Çevrimdışı Dernek

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
Bu panelde  emeÄŸi geçen herkese çok teÅŸekkür ederiz gerçekten muhteÅŸem oldu.

Çevrimdışı kenanti-x

• Yetkili Moderatör
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 103
  • '' RAHATSIZLIK VEREBİLECEK KADAR RAHATIZ ''
GErçekten cok qüzeldi panel emeqi qeçen herkeze teşekürler
Hayatın kıyısında tribünün ortasında               
                                                                                       EL- KaYNaKs'sSs

Olmasın Kolumda Süslü Şımarık Hatun ; Bana yeter kafa yapan atmosferde Maratonum ,)

Çevrimdışı ankaranehri

• Yetkili Moderatör
  • Altınörs idmanyurdu
    • www.since1910.net
çok güzeldi.. gelmeyenler bence pişman olmuştur ;)

Çevrimdışı Mavi Tipo

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
En güzel soru Futbolcuların begendigi statda bagırdıgımız sloganımız neydi  oldu
Cevapda bir okadar güzeldi Kaptan Hürriyet cevapladı ' Oyna Oyna Oynasa Lan' ;D ;D

Çevrimdışı ümitutaş

• Anadolu Sanatkaran Gücü
En güzel soru Futbolcuların begendigi statda bagırdıgımız sloganımız neydi  oldu
Cevapda bir okadar güzeldi Kaptan Hürriyet cevapladı ' Oyna Oyna Oynasa Lan' ;D ;D

;D ;D ;D evt haklı sahada oynuyan 4 futbolcu anlıyor bu sloganı.

Çevrimdışı kenanti-x

• Yetkili Moderatör
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 103
  • '' RAHATSIZLIK VEREBİLECEK KADAR RAHATIZ ''
evet hürriyetin oo verdiqi cevap cok qüzeldi en sevdiqimi tribünde baqrılan oyna oynasalan die:D koptuk yaa
Hayatın kıyısında tribünün ortasında               
                                                                                       EL- KaYNaKs'sSs

Olmasın Kolumda Süslü Şımarık Hatun ; Bana yeter kafa yapan atmosferde Maratonum ,)

Çevrimdışı lbc_kocak

• Ankaragücü 100. Yıl
  • ..İSTANBUL'LU GÜÇLÜLER..
BÖYLE Bİ PANELİ İSTANBUL'DA BENDE COK YAPMAK İSTİYORUM AMA OLMUCAK DUAYA AMİN DİORUM GALİBA :S

Çevrimdışı ankaranehri

• Yetkili Moderatör
  • Altınörs idmanyurdu
    • www.since1910.net
CNNTURK HABERİ...
Özat: "Avrupa için mücadele edeceğiz"
Ankaragücü antrenörü Ümit Özat, gelecek sezon kümede kalma mücadelesi değil Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vereceklerini söyledi.

Özat, genel menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Geremi, Elyasa ile Hürriyet, taraftar gruplarından Anti-X ile birlikte Atılım Üniversitesi'nin düzenlediği panele katıldı.

Ümit Özat, gelecek sezonun temellerini şimdiden attıklarını belirterek, "gelecek sezon Ankaragücü'nün ligde kalıp kalmayacağı değil, UEFA veya Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmayacağı konuşulacak" dedi.

Özat, Almanya'dan sonra Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini, ancak başkan Ahmet Gökçek'in hedefleri ve 100. yılı yaşamanın gururunu tatmak için teklifi kabul ettiğini ifade etti:

"Ankaragücü'nde çalışmak her zaman içimde uhte olarak kalmıştı. Bunu yakaladığım için çok mutluyum. Büyük bir değişim süreci yaşadık. Bu kadar değişim içinde ligde kalmak başarıdır. Ama bizim bu sezonki amacımız ligi olabildiği kadar üst sıralarda bitirmek."

Bazı futbolcuların diğerlerinden ayrı yeteneğe sahip olduğunu, ancak kimsenin kimseden bir farkı olmadığını vurgulayan Özat şöyle devam etti:

"Oyuncu arkadaşlarıma, hep üzerlerindeki formanın büyüklüğünün farkına varmalarını ve o formanın hakkını vermelerini söyledim. Bu gerçeği bilirseniz, aşılmayacak bir engel olamaz. Ankaragücü'nün başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Önemli olan başarının devamlılığıdır.

"Bu sene elinize aldığınız teneke bir kupa, ertesi sezon küme düşerseniz bütün anlamını yitirir. Amaç, başarıyı sürekli kılabilmek olmalıdır. Bir İstanbul takımını şampiyon yapmaktansa, bir Anadolu kulübünü şampiyon yapmak daha değerlidir."

Geremi: "Türk futbolunun kalitesi çok arttı"

Geremi ise kariyerine Ankara'da başladığını hatırlatarak, "burada çok güzel zamanlarım geçti. Bu gelme kararımı almamda da etkili oldu. Ancak başkanımız ve Ümit hocanın söylediklerinden sonra buraya bir dakika düşünmeden geldim" dedi.

Geremi, Türkiye ile forma giydiği diğer ligleri karşılaştırmasını istenmesi üzerine, "İngiltere ve İspanya, dünyanın en iyi liglerinden. Futbolcular, ekonomik sıkıntıları fazla yaşamayan kulüplerde oynuyorlar. Ama son dönemde Türk futbolunun kalitesi çok arttı. Büyük diye tabir edilen futbolcular, Türkiye'ye daha çok gelmeye başladı. Bu da gelişimin en büyük göstergesidir. İngiliz ve Türk taraftarların en büyük benzerlikleri, sabırsız ve heyecanlı olmaları" dedi.

Takım kaptanı Hürriyet, 100. yılını kutlayan bir kulüpte takım kaptanlığı yapmanın kendisi için çok büyük bir gurur olduğunun altını çizerek, "üstüne basa basa söylüyorum, gelecek sene Türkiye Kupası ve Lig Kupası'na adayız. Bu hedefin temelini bu sezondan itibaren atmaya başladık. Artık Ankara'dan şampiyon bir takım çıkmalı. Bu noktada büyük taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.

Elyasa ise yeni oluşumun futbolcuların performansını etkilediğini vurgulayarak, "yeni oluşuma ayak uydurmak, biz futbolcular için kolay olmadı ve hepimizin performansını etkiledi. İlk yarıda, takımda en çok dakika alan futbolcuydum. Ayrıca ilk yarı süresince ağrılarla oynadım. Şimdi bu sıkıntılarım düzeldi. Takım olarak gittikçe daha iyi bir futbol sergiliyoruz" dedi.

Genel menajer Ender Yurtgüven de öğrencilerin yapılması planlanan stat ve maçların bundan sonra hangi statta oynanacağını sorması üzerine şu cevabı verdi:

"Stat konusu Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu hafta maçımızı Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağız. Mutlaka herkesin tercihi 19 Mayıs Stadı'dır. Ama saha zemini gerçekten çok bozuk. Bu kadar yetenekli futbolcuların, balçık içinde yeteneklerini sergilemelerini bekliyoruz. Umarım çok kısa bir süre sonra 19 Mayıs Stadı'na döneceğiz. Başkanımız birkaç yıl içinde oynanabilir bir Ankaragücü Stadı'nı sahip olmamız için çalışmalarını sürdürüyor."
Yorum Yaz | Yorumları Oku