Gönderen Konu: VOLEYBOL ÅžUBESİNE DOKUNMAYIN  (Okunma sayısı 714 defa)

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
VOLEYBOL ŞUBESİNE DOKUNMAYIN
« : Mart 02, 2010, 09:00:34 ÖS »
VOLEYBOL ŞUBESİNİN KAPATILACAĞI SÖYLENİLİYOR,SPORCULARIN PARALARI ÖDENMİYOR,LÜTFEN BU TAKIMA DOKUNMAYIN...
ziporyolu....com/news_detail.php?id=15216
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

captain10edin

• Ziyaretçi
Ynt: VOLEYBOL ŞUBESİNE DOKUNMAYIN
« yanıtla #1 : Mart 02, 2010, 09:09:29 ÖS »
kapatılmaz,kim söylüyor,
Voleybol şubesi haberleri yapan moderatör arkadaşımızın bu konuda yazacakları vardır, ben pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı sss

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #2 : Mart 02, 2010, 09:10:20 ÖS »
Yine birileri yumuÅŸak biryerlerinden birÅŸeyler uydurmuÅŸ

Çevrimdışı sss

• İmalat-ı Harbiye

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #4 : Mart 03, 2010, 12:03:33 ÖÖ »
Sezon başından beri bir çok haber yazılıp çizilmekte.Şunu belirtmek istiyorum.Bu takım 3 lig ve 2 ligi namağlup şampiyon olarak tamamladı.1 er sene arayla 1.lige çıktı.Hiç kayıpsız.Evet ligin ilk devresi kötü bi başlangıç yapıldı.Bunun sebebide takımın tam oturmamış olmasaydı.Ama görüldüğü üzere şu an takım play off grubunda bu da demek oluyor ki şampiyonluk yarışı içersinde.Bu takımı kapatmak vefasızlık olur.Kapanacağını zannetmiyorum.Geçenlerde klübe uğradım elime bir dergi geçti.Klübün gelir-gider ve projelerinin yazılı olduğu.Voleybol sayfasında ise milli pasör Pelin Çelik ve A bayan voleybol milli takımının 2005 ta Akdeniz oyunları şampiyonu olduğunda takımın başında olan Ali Oktayın takımın başına getirildiği,bu sene için hedef ilk 5 seneye ise şampiyonluk hedeflenmektedir yazmakta idi.Buda gösterirki voleybol şubesi kapanmayacaktır.Vakıfbank maçı öncesi Başkan Ahmet Gökçek Tandoğan Tesislerindeki ek...leri tespit ettirmiş.Maaşların ise mayıs ayında ödeneceğini söyledi.Voleybol sorumlumuz Faruk Demirel'inde söylediği gibi Voleybol takımımız Futbol'dan sonraki diğer bir profesyonel branşımız.Bu yüzden klüp tarafından yapılmayan açıklamaları dikkate almayalım.

captain10edin

• Ziyaretçi
« yanıtla #5 : Mart 03, 2010, 12:06:18 ÖÖ »
Sezon başından beri bir çok haber yazılıp çizilmekte.Şunu belirtmek istiyorum.Bu takım 3 lig ve 2 ligi namağlup şampiyon olarak tamamladı.1 er sene arayla 1.lige çıktı.Hiç kayıpsız.Evet ligin ilk devresi kötü bi başlangıç yapıldı.Bunun sebebide takımın tam oturmamış olmasaydı.Ama görüldüğü üzere şu an takım play off grubunda bu da demek oluyor ki şampiyonluk yarışı içersinde.Bu takımı kapatmak vefasızlık olur.Kapanacağını zannetmiyorum.Geçenlerde klübe uğradım elime bir dergi geçti.Klübün gelir-gider ve projelerinin yazılı olduğu.Voleybol sayfasında ise milli pasör Pelin Çelik ve A bayan voleybol milli takımının 2005 ta Akdeniz oyunları şampiyonu olduğunda takımın başında olan Ali Oktayın takımın başına getirildiği,bu sene için hedef ilk 5 seneye ise şampiyonluk hedeflenmektedir yazmakta idi.Buda gösterirki voleybol şubesi kapanmayacaktır.Vakıfbank maçı öncesi Başkan Ahmet Gökçek Tandoğan Tesislerindeki ek...leri tespit ettirmiş.Maaşların ise mayıs ayında ödeneceğini söyledi.Voleybol sorumlumuz Faruk Demirel'inde söylediği gibi Voleybol takımımız Futbol'dan sonraki diğer bir profesyonel branşımız.Bu yüzden klüp tarafından yapılmayan açıklamaları dikkate almayalım.

teşekkürler abi

Çevrimdışı zabıta murat

• Altınörs idmanyurdu
  • **
« yanıtla #6 : Mart 03, 2010, 12:32:40 ÖÖ »
Kapanamaz ve kapanmamalı.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ.ANKARAGÜÇLÜ DOĞDUK ANKARAGÜÇLÜ ÖLECEĞİZ.ÇAYIRHANLI TARAFTARLAR.

Çevrimdışı sss

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #7 : Mart 03, 2010, 11:11:41 ÖÖ »

Kırmızı yerler gerekli mesajı vermiştir sanırım

Çevrimdışı İVAZPAŞA

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #8 : Mart 03, 2010, 02:01:54 ÖS »
VOLEYBOL ŞUBESİNİN KAPANACAĞINA İNANMIYORUM ANCAK MALİ DESTEK OLMAZSA YÜRÜMESİ ZOR.BİZANS TAKIMLARI BİLE SPONSORSUZ BU İŞİ ...ÜREMİYOR.

Çevrimdışı sss

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #9 : Mart 03, 2010, 04:35:21 ÖS »
VOLEYBOL ŞUBESİNİN KAPANACAĞINA İNANMIYORUM ANCAK MALİ DESTEK OLMAZSA YÜRÜMESİ ZOR.BİZANS TAKIMLARI BİLE SPONSORSUZ BU İŞİ ...ÜREMİYOR.

Hakkatten o ne öyle yaa?? Acıbadem fb, cola turka bjk, cahve crown gs, töbe töbe bide büyüğüz diye geçinirler ;D

Çevrimdışı başbug06

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #10 : Mart 03, 2010, 05:30:20 ÖS »
niye mayısta maaşlar ödeniyor artık birşeyler gelişmeli

sonsarı

• Ziyaretçi
« yanıtla #11 : Mart 03, 2010, 05:50:52 ÖS »
sn başkanım çok yakında bizede bir sıponsor bulur ve bu durum degişir

Çevrimdışı ibrahimbülentözal

• Altınörs idmanyurdu
  • **
« yanıtla #12 : Mart 03, 2010, 10:01:44 ÖS »
bu kızlar buraya gelmek için çok emek sarfettiler

sonsarı

• Ziyaretçi
« yanıtla #13 : Mart 03, 2010, 10:06:06 ÖS »
sn başkanım çok yakında bizede bir sıponsor bulur ve bu durum degişir

siyasi gelecek için ankaragücüne geldiÄŸini söyleyip,ankaragücünün umurunda olmadığını her ortamda dillendiren yönetimde bulunan ankaragüçlü olmayan arkadaÅŸlara diyorum ki voleybol ÅŸubesi bizim  göz bebeÄŸimiz,yanarsınız.

hiç bişey olmaz ne yanar ne söner ne döner biz kendi derdimize yanalım

sonsarı

• Ziyaretçi
« yanıtla #14 : Mart 03, 2010, 10:19:31 ÖS »
çok sert tepki koyarız zaten cümle alem bilir asaşa mahkum olduk ne tepki verdik ama dillere destan olduda sn başkanım anında takımı 19 mayısa çekti bırakalım laf kalabalıgını kardaşım elle tutulur gözle görülür bişeyler yapmaya çooook geç kaldık atı alan asaşı geçti