Gönderen Konu: Önemli..!BeÅŸiktaÅŸ-Ankaragücü Voleybol Maçına Gideceklerin Dikkatine...  (Okunma sayısı 264 defa)

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
BilindiÄŸi üzere filenin güçlüleri 20 mart 2010 tarihinde İstanbul Akatlar spor salonunda BeÅŸiktaÅŸ ile karşılaşıyor.Son dönemlerde  BeÅŸiktaÅŸ taraftarı ile yaÅŸanan olaylar bu maçta dozu dahada yükseleceÄŸe benziyor.İstanbul da yaÅŸamakta olan ve Ankara'dan bu maça gidecek olan taraftarlarımız ürünsüz gitmeleri ve mümkün ise bir toplanma yeri belirlenerek toplu bir ÅŸekilde salona gidilmesi gerekmektedir.Spor salonun tek giriÅŸ kapısı olması sebebi ile bir çok olayın meydana çıkacağı aldığımız duyumlar arasındadır.Konya EreÄŸli de kızlarımıza yapılan saldırı bu maçta da yapılacaktır.Salon içerisinde bulunan güvenlik görevlileride her hangi bir olay olması durumunda malum taraftarlar ile birlikte hareket etmektedirler. .Bizler gerekeni yapacağız ve kızlarımızı bu deplasmanda yanlız bırakmayacağız.Az veya çok istanbula gideceÄŸiz maça gitmeyi düşünen tüm taraftarlarımızın bu hususları dikkate alarak gitmeleri rica olunur.
[/font]

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
konyadaki rezaletin sorumluları için yönetim bir açıklama yaptımı,hesap ilgili makamlar aracılığıyla  soruldumu..tandoÄŸan tesislerindeki kapalı spor salonu yenilendi bunun için teÅŸekkür ederiz,ama sadece yenileme ve sporcuların dev resimlerini asmayla bu iÅŸler olmuyor...yumruÄŸunu masaya vuracaksın yönetim..ANKARAGÜCÜNÜN hakkını her dalda savunacaksın.her ÅŸeyi taraftar yada dernekler yapamaz.siz ne için varsınız
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
telekom maçındaki delikanlılar akatlarada gitsinlerde görelim.
Ankaragücünün yüz karaları

onlar ve Ankaragücü ismini aynı yerde okuyunca bile sinirleniorm

Çevrimdışı erdinc06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • medeni hali:ankaragüçlü
telekom maçındaki delikanlılar akatlarada gitsinlerde görelim.
Ankaragücünün yüz karaları

"Biz başka severdik.. O sebepten 'başka' sevemedik." **ANKARAGÜCÜ**