Gönderen Konu: Ankaragücü Taraftarından bildiri  (Okunma sayısı 1533 defa)

megastil

• Ziyaretçi
Ynt: Ankaragücü Taraftarından bildiri
« yanıtla #30 : Mart 21, 2010, 04:37:13 ÖS »
bukadar çok grup olunca kimin ne söylediginin önemi yok mutlaka birtane çomak sokan olacaktır....ankaragücünü düşünüyorum diyen amiÄŸolar grubunu  fesh  edip tek çatı altında toplanırsa ben onlara menfaetci degilde ankaragüçü için caba sarfediyolar diyebilecem yoksa kim nedemiÅŸ bi önemi yok benim için ....

Çevrimdışı HAKAN BAŞKAN

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 17
« yanıtla #31 : Mart 21, 2010, 06:21:33 ÖS »
Bildiri yayınlanması isteÄŸi diÄŸer tribünlerdeki arkadaÅŸlardan geldi   ve bizim dernekte buluÅŸuldu,dernekte uÄŸur,... osman,çingen kemal,artis murat,barış,vardı,derneÄŸin avukatı bildirinin yazılmasına yardımcı oldu,bildiri yazıldı herkes okey verdi  orda olmayan aydın çalışkan,turgay ve özcan abi ayrıca ferhat ve fatih ikilisinden fatih telefonla arandı ve onlara telefonda okundu onlarda güzel dediler ve yayınlandı hiç birimiz çocuk deÄŸilizki katılmayan veya orda olmayan birinin adını yazalım arkadaÅŸların kendi aralarında bir koordinesizliÄŸi var galiba osman arkadaşımız ... gurubunu temsilen bildiri için güzel oldu demiÅŸ ve onay vermiÅŸtir bu neyin tartışması anlamadım bir insanın haberi olmadan onun adını bizler nasıl yazabilriz bu herÅŸeyden önce  ayıp bir durumdur.

Çevrimdışı yılmazcan

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #32 : Mart 22, 2010, 06:51:26 ÖÖ »
hakan abi noktayı koymuş olay aydınlanmış,kendi aralarında organize olmaları gerekiyor galiba
birbirlerinden haberleri yok

Çevrimdışı kamilbaşyiğit

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #33 : Mart 22, 2010, 10:00:26 ÖÖ »
Allah allah ... osman dan  haberdar olmayan  arkadaÅŸları var demekki buda ilginç
... osman ÅŸuanda  ahmet gökçeke sonsuz destek veriyor dün bunu stadyumdada gördük
başkanı taraftara ...ürenlerin başındaydı

Çevrimdışı osman

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #34 : Mart 22, 2010, 11:28:00 ÖÖ »
Önceleri tribün liderimiz diyorlardı
Şimdi ise imzasını attığı bildiriyi kabul etmiyorlar. Kendi içlerindeki koordinasyon ek...liğiyle alakalı bir durum bu

Çevrimdışı osman

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #35 : Mart 22, 2010, 12:16:45 ÖS »
Bildiriyi onaylayan şahıslar haricinde, mevcut iki tane dernek var zaten
Biri 1910 Ankaragüçlüler Derneği, bir diğeri ise Büyük Ankaragüçlüler Derneği
Burada bildirinin kendisini bağlamadığını anlatmaya çalıştığın dernek bu ikisinden hangisi?

Çevrimdışı Dernek

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
« yanıtla #36 : Mart 22, 2010, 01:18:36 ÖS »
BU AÇIKLAMAYA ... GRUBUNUN DA İMZA ATTIĞINA EMİN MİSİNİZ ? ? ?

Bu bildiri hazırlanırken ben dernekteydim,orda olanları sayıyım size hakan başkan,barış abi,çingen kemal abi, ... osman,artis murat abi,uğur abi,derneğin avukatı bildiri sırasında hazır bulundu ve orda olmayan sol kapalıdan fatih kişi ve aydına bu bildiri okundu ve onlarda tamam dediler gerisi yalandır

osman abi ile göüşrmem de sadece gs maçı oalyları için bu bildiriye onay verdiğini söyledi.
yönetime destek konusunda kendileri yazmış dedi.

gayet açık ve net. bu açıklama ile

http://www....tayiz.net/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=350:buda-bizden-&catid=1:son-haberler&Itemid=53

sonuna kadar kendisinin yanında yazıldı harfi harfine kendiside okudu ve onay verdi
net olunmalı gerek yok böyle ÅŸeylere biz kimseden habersiz bir ÅŸey yapacak insanlar deÄŸiliz  karmaÅŸa bizim tarafımızdan yaratılmıyor sadece gülerek izliyoruz  konuyu bildiriye imza atanlar konuya tamamen hakimdir.

Çevrimdışı ertares

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
  • We will be CHAMPION
« yanıtla #37 : Mart 22, 2010, 04:43:55 ÖS »
SAYIN DERNEK DERNEKLER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN OLUÅžUP,DEMOKTATİK TEAMMÜLLER ÜZERİNE KURULUR.YÖNETİM KURULU TOPLANTISI  VE KARARI OLMADAN HİÇ BİR ÅžEYE İMZA ATILMAZ.YOK EÄžER BÖYLE DERNEKLER BAÅžKANIN İKİ DUDAÄžI ARASINDAN ÇIKACAK KELİMELER İLE İDARE EDİLİYORSA BUDA HEP ELEÅžTİRDİĞİMİZ LİDER SULTASINA GİRER.BENCE BU OLAYA GÜLMENİZ YERİNE ANLAMAYA ÇALIÅžIP İZLEMENİZ GEREKİR.İNSANLARIN BURADA ELEÅžTİRDİĞİ ÅžEY SAYISAL ÇOÄžUNLUK OLUÅžMASINI SAÄžLAMAK İÇİN YÖNETİM KURULU KARARI OLMADAN BİR KİŞİNİN OLURUNUN DERNEK KARARI GİBİ LANSE EDİLMESİDİR.BİR BAÅžKA SORUNDA BU BİLDİRİYE İMZA ATMAYAN DERNEK YADA DERNEKLERE BAKIÅž AÇISIDIR.BANA GÖRE TRİBÜNLERİMİZDE YILLARDIR OMUZ OMUZA VERDİĞİMİZ KARDEÅžLERİMİZİ DIÅžLAMAK YAPILABİLECEK EN BÜYÜK HATADIR.UNUTMAYALIM SEL GİDER KUM KALIR............

UNUTMAYALIM, NEREDE ÇOKLUK ORADA Bİ DURUM DERLER AMA DEMİYCEM O KELİMEYİ

Osmanı severim, sayarım. Beraber bi kere aynı otobüste İstanbul deplasmanına gitmiştik, rast geldiğimizde de selamlaşır sohbet ederiz, hatta Hakan Abiyle birlikte nikahımada gelmişti.

1910 Ankaragüçlüler Derneği yıllardır tek tribün, tek grup diyor ama nedense kimse yanaşmıyor buna. Olursa süper olur. BİZ KAZANIRIZ. Ama sorun galiba hangi dernek altında toplanılacağı. Bilinen bir isim mi, yoksa projeler üretip gerektiği yerde klübün yüzünü kızartan dernek altında mı toplanılacak. İşte temel sorun burada yatıyor.

Bizler, 500 Km. ötedeki semt takımını tutmak yerine, KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAN ONURLU VE GURURLU İNSANLARIZ...

utkucantix

• Ziyaretçi
« yanıtla #38 : Mart 22, 2010, 05:10:46 ÖS »
O toplantıya ... Osman katılmasa bu bildiri derneğimiz tarafından yayınlanmazdı anlaşılan ... Osman onayı verdi fakat diğer dernek yöneticileri buna karşı çıktı bu Sadece ... ı ilgilendirir çünkü kendi içlerinde yaşanan bir karışıklıktır nasıl oluyorda her şey de ANTİ-X adını eleştiriyorsunuz ?

Çevrimdışı SONERSONSARI

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #39 : Mart 22, 2010, 05:16:35 ÖS »
HAKAN BAŞKANIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI DEFATEN YAPMIŞ.KONUYU UZATMANIN BİR ANLAMI YOK
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin hem dostunu.

Çevrimdışı V.İ.P ANKARAGÜÇLÜ

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #40 : Mart 23, 2010, 10:51:24 ÖÖ »
Madde 2
    Amaç ve Görevler

Amaçlar

* Burada derneÄŸin kuruluÅŸ amacı listelenir. Dernek faaliyetlerini yaparken hangi amaca hizmet etmek istiyor ise tüm amaçlar açıkça listelenir.

Görevler

* Amaçları maddesinde bahsedilen, sıralanan amaçlarının gerçekleÅŸtirmek için yapacağı faaliyetler listelenir. DiÄŸer bir deÄŸiÅŸle derneÄŸin yapmayı düşündüğü etkinlikler listelenir.

Madde 3
    Kurucular

* Burada derneÄŸin kurucularının listesi verilir.

Madde 4
        * Burada derneÄŸe üye olmak ve üyelikten ayrılmak için gerekli olan kriterler yazılır.

Madde 5
DerneÄŸin organlar

* Burada derneÄŸin genel kurul, yönetim kurulu, disiplin kurulu gibi hangi alt yapılara sahip olduÄŸu listelenir.

Madde 6
    Genel Kurul

* Burada derneÄŸin organlarından biri olan genel kurulun görev ve yetkileri ile ne sıklıkta hangi ÅŸartlarda toplanacağı yazılır.

Madde 7
    Yönetim Kurulu

* Burada derneÄŸin organlarından biri olan yönetim kurulunun nasıl oluÅŸturulacağı kaç kiÅŸiden oluÅŸacağı görev ve yetkileri ile ne kadar bir süre için seçildiÄŸi bilgisi yer alır.

Madde 8
    BaÅŸkan ve Genel Sekreter

* Burada derneÄŸin organlarından biri olan baÅŸkanın ve/veya genel sekreterin nasıl seçileceÄŸi görev ve yetkileri bulunur.

Madde 9
    Disiplin Kurulu

* Burada derneÄŸin organlarından biri olan disiplin kurulunun nasıl oluÅŸturulacağı ve ne gibi yetkileri olduÄŸu yazılır.

Madde 10
    Denetleme Kurulu

* Burada derneÄŸin organlarından biri olan denetleme kurulunun nasıl oluÅŸturulacağı ve ne gibi yetkileri olduÄŸu yazılır.

Madde 11
    DerneÄŸin Gelirleri

* Burada derneÄŸin gelir kaynakları ve onların nasıl idare edileceÄŸi ile ilgili açıklamalar bulunur.

Madde 12
    Defter ve Kayıtlar

* Burada derneÄŸin iÅŸleyiÅŸi ile ilgili mali ve diÄŸer defter ve kayıtların nasıl ve hangi yöntemle tutulacağının bilgileri yer alır.

DERNEKLERİN GENEL İŞLEYİŞ YAPISI YUKARDAKİ GİBİDİR
VE YİNE DERNEKLER ORTAK AMAÇ İÇİN BİR ARAYA GELEN SEÇKİN İNSANLARDAN KURULURLAR, BU SEÇKİN İNSANLARIN İÇERİSİNDE LİDERLERİN YOL GÖSTERMESİ NETİCESİNDE YENİ ÜYELER TOPLARLAR GELİŞİR BÜYÜRLER.
YUKARIDA KIRMIZI İLE GÖSTERDİĞİM YERLERDEN DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE KARARLAR BİR KİŞİ TARAFINDAN ALINMAZ ALINIR İSEDE DERNEĞİ BAĞLAMAZ.

Merhabalar, sitelerde esnafım dernekte yönetici olan tamer beyin komÅŸusuyum,dernek faaliyetlerine son verdi ve yerini boÅŸalttı,ÅŸuan öyle bir faal dernek yok ortada olan sadece osman var  dolayısı ile buraya kopyaladığınız tablo faal derneklerin yapısında olur.