Konuyu açarken bilinçli şekilde açtım çünki başkanla telefonda konuştum sesi çok kötüydü ve evine tacizde bulunulduğunu söylüyordu ben nelerle uğraşıyorum başıam gelenlere bakın diyordu ve çok üzgün olduğunu bırakacağını söylemişti.elbette bu Ankaragücü için yeni bir kaos demekti konuyu tam olarak burda yazamadım çünki deşifre etmek istemedim neyin ne olduğunu bilmeden yazmak gelmedi içimden ama daha sonra haber ajanslarına haber düştü ve konu açıklığa kavuştu.Kimin ne için yaptığını bilmiyorum yüzlerini atkıyla sarmış insanlarmış bunlar ama ben hala hiç bir gurubun bunu yapacağına inanmıyorum inanmamda..sonuç itibari ile ben bugün maçı canlı seyrettim,goller sonrası başkanın sevinci görülmeye değerdi ve birde kayserililerle tribünde kavga etti daha sonra maç sonu tribünden topçuları alkışladı ve maç sonu oldukça sevinçli bir şekilde stad dışına çıktı dışarda bekleyen çok kalabalık taraftar topluluğu başkanı çağırdı bırakmaması yönünde tezahuratlarda bulundu başkan ise devam edeceğini açıkladı şuan için bir problem yok ben takımın oynadığı futbola hayran kaldım sahanın en iyilerinden biri geremi idi .Bu gelişmelerin olmasaydı ve başkan bırakmış olsaydı 2001 den beri birikmiş 20 trilyon vergi borcu brigele ödenecek olan 704 bin euro ismail buzid için ödenecek 400 bin euro ve daha bir çok sıkıntı ile Ankaragücünün baş edemeyeceğini düşünüyordum,bu anlamda derneğimi toplantıya çağırıp karar vermelerini isteyecektim ama ben bırakacaktım şimdi eminimki ben ve arkadaşlarıma büyük hırs geldi beşiktaş maçına bilinçli şekilde hazırlananalım çok güzel organizasyonlar yapalım herkesi hayran bırakalım hepsinden önemlisi maça ailelerimizle gelelim
SÖYLENMEYECEKSE NİYE AÇILDI Kİ BU KONU SİLİN GİTSİN O ZAMAN
bütün gruplar kendini feshedecek olabilir.