Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ: 3 - İLLER BANKASI: 2  (Okunma sayısı 757 defa)

Çevrimdışı kalaba

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: ANKARAGÜCÜM-İller Bankası Ankara'da ki Son Maç
« yanıtla #15 : Mart 26, 2010, 08:57:38 ÖÖ »
bu salonun kapasitesi nasıl?

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #16 : Mart 26, 2010, 08:58:27 ÖÖ »
bu salonun kapasitesi nasıl?

7600 kiÅŸilik

Çevrimdışı ertares

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
  • We will be CHAMPION
« yanıtla #17 : Mart 26, 2010, 11:54:53 ÖÖ »
Bir şey var ki çok merak ediyorum. Biz buradan destek verelim şöyle yapalım böyle yapalım diyoruz ama, acaba voleybol takımındaki arkadaşlar ne düşünüyor? Yani olan onca olaydan sonra halen daha seyirci gelsede bizi desteklese diyor mu? Chucky bu soruyu galiba sen cevaplarsın.
Bizler, 500 Km. ötedeki semt takımını tutmak yerine, KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAN ONURLU VE GURURLU İNSANLARIZ...

ChUcKy1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #18 : Mart 26, 2010, 12:13:44 ÖS »
Bir şey var ki çok merak ediyorum. Biz buradan destek verelim şöyle yapalım böyle yapalım diyoruz ama, acaba voleybol takımındaki arkadaşlar ne düşünüyor? Yani olan onca olaydan sonra halen daha seyirci gelsede bizi desteklese diyor mu? Chucky bu soruyu galiba sen cevaplarsın.

tabiki abi seyirciyi yanlarında görmek istiyorlar.Takıma en büyük zararı  kendini bilmez bi kaç taraftar takım bunu tüm seyirciye maal etmiyor.Ankaradan kalkıp hemen hemen maddi durumumuzun el verdiÄŸi tüm deplasmanlarda bulunuorz.Karşıyaka deplasmanında kızların hepsi teker teker gelip teÅŸekkür etti.Bizi hep böyle destekleyi hep siz gelin aranızdaki olay çıkartanları temizleyin diorlar.Destek konusuna gelince Voleybol takımı desteklemek çok ayrı futbol maçlarında hemen her türlü beste söylenebilior.Ama iÅŸ salona gelince her beste olmuor.Takım ataktayken kısa ve öz besteler takımı ateÅŸlior.servis atarken alkış rakip takım ataktayken ıslık voleybol maçlarına yapılacak destek budur.Åžu an voleybol camiasında istenmeyen taraftar profili çiziyoruz.Bunuda elimizden geldiÄŸince temizlemeye uÄŸraşıorz ama biz temizledikce bi kaç kiÅŸi ne yazıkki emeklerimizi boÅŸa çıkartıor.Ligde Klüp bazındaki takımların sadece voleybol grupları var gayet iyi destek veriyorlar.Bizdede aynı olayın olmasını istiyorum.Tribün liderlerinin görevlendireceÄŸi kiÅŸilerden oluÅŸan gruplar ÅŸubeye destek vermeli.Hadi la voleybol maçına kaynatmaya gidek kızlara bakarız düşüncesinde olan insanların gelmesini önlemek ve voleybol maçlarında tribünde ailelerin gelmesi saÄŸlanmalı.Örnek vermek istiyorum:Geçenler fenerbahce acıbademin bir voleybol maçında fenerbahceli taraftarlar sporcularına bir beste yapmÅŸ buna karşılık olarakda fenerbahçeli sporcular taraftarlarına beste yapmış.Neden bizdede olmasın..Aklı başında taraftarlar olduÄŸu ve desteklediÄŸi sürece takım ve taraftar bütünleÅŸmesinde bir çok etkinlik düzenleyebiliriz.Bu sıralar voleybol antrenörlerimize karşı biz taraftarlar futbol maçı yapıyoruz.Neden ilerde voleybol takım oyuncularımızlada birlikte bir organizasyon yapılmasın...Gerçekten bu armaya gönül veren Ankaragücünün sadece futbol takımından ibaret olmadığını göstermeliyiz. Ertares abinin sorduÄŸu sorunun biraz dışına çıktım meÅŸgul ettiysem affola..

Çevrimdışı scorpion0671

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #19 : Mart 26, 2010, 03:09:10 ÖS »
Şu yeni salon açıldı açılalı biz voleybol salonundan çıkmayız. Oraya gelen tüm insanlardan duyduğumuz tek ortak düşünce Ankara da bu salonu bir tek Ankaragücü taraftarı doldurabilir oldu ama kaç maçtır taraftarın ilgisi yok.. Salonun yeni açıldığına, kimsenin bilmediğine bağlayalım bunu hadi. Ama bu hafta futbol maçımızda yok. Ankara da normal sezonda son maçımız kızlara bari son maçta sağlam bi destek verelim. Herkes aileleriyle fln gelmişti yeşilyurt maçına harikaydı o ortam ve galip gelmiştik. Yine öyle gelmesini bekliyoruz tüm Arma ya gönül verenlerden. Play off lar için çok önemli maç. Hadi abilerim, kardeşlerim salonda olalım yarın....

Çevrimdışı osman

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #20 : Mart 27, 2010, 12:33:22 ÖÖ »
İşten erken çıkabilirsem bende salonda yerimi alacağım inşallah

Çevrimdışı Kayahan

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 7
« yanıtla #21 : Mart 27, 2010, 09:51:10 ÖÖ »
Saat yaklaşıyor        aynı   futbol maçı gibi   heycanlandım sabah erken kalktım hazırlıklarımı yaptım   saat  2 de  dernekte olacaz     3  30  gibi salonca oluruz alahın izniyle    ANKARAGÜCÜMÜZE DESTEK  VERİRİZ 
bilet fiyatları  ne kadar ?

Çevrimdışı qwerty

« yanıtla #22 : Mart 27, 2010, 11:30:21 ÖÖ »
Maç yeni salonda bilmeyenler için..
Salonun Açık Adresi : Emniyet Mahallesi Boğaziçi ... No:5/A Beşevler - Ankara
Gazi Hastanesinin tam karşısı, Sabancı kız yurdu arkası... Metroyla gelenler Ankaray a geçip bahçeli durağında inerlerse salon tam karşılarında Türkiye Voleybol Federasyonu yazıyor büyükçe.. Aşti ye giden arabalar önünden geçiyor. Ana yol üzeri zaten. Liseli arkadaşlar Kızılay da toplanıp geliyormuş galiba. Bi 10 15 dk yürüyerek ordalar :)

ben o salona ilk defa gidiyorum da ankamall tarafından aşti tarafına doğru giderken yolun sağında kalıyor değil mi? park yeri var mı? giden ark.lar cvplarsa sevinirim...

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
« yanıtla #23 : Mart 27, 2010, 11:44:19 ÖÖ »
Maç yeni salonda bilmeyenler için..
Salonun Açık Adresi : Emniyet Mahallesi Boğaziçi ... No:5/A Beşevler - Ankara
Gazi Hastanesinin tam karşısı, Sabancı kız yurdu arkası... Metroyla gelenler Ankaray a geçip bahçeli durağında inerlerse salon tam karşılarında Türkiye Voleybol Federasyonu yazıyor büyükçe.. Aşti ye giden arabalar önünden geçiyor. Ana yol üzeri zaten. Liseli arkadaşlar Kızılay da toplanıp geliyormuş galiba. Bi 10 15 dk yürüyerek ordalar :)

ben o salona ilk defa gidiyorum da ankamall tarafından aşti tarafına doğru giderken yolun sağında kalıyor değil mi? park yeri var mı? giden ark.lar cvplarsa sevinirim...

Evet saÄŸda kalıyor.Bende daha önce gitmedim ama sorduÄŸumda park yeri var demiÅŸlerdi.
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .

Çevrimdışı qwerty

« yanıtla #24 : Mart 27, 2010, 11:53:07 ÖÖ »

Evet saÄŸda kalıyor.Bende daha önce gitmedim ama sorduÄŸumda park yeri var demiÅŸlerdi.
[/quote]

tÅŸk. ederim saÄŸoll

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
Ynt: ANKARAGÜCÜ: 3 - İLLER BANKASI: 2
« yanıtla #25 : Mart 27, 2010, 08:40:50 ÖS »
2 aile olarak gittik maça ve maçı 3-2 aldı kızlarımız.
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .