Gönderen Konu: HakanGücü MehmetGücü DeÄŸil 100 Yıllık Ankaragücümüz  (Okunma sayısı 1466 defa)

Çevrimdışı tired of being sorry

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 67
  • You're too important for anyone...
Bir gün bu gurup sevdalılarına Anıtkabir de madalya takalım.çok mühim insanlar bunlar tribünün olmazsa olmazı bu insanlar...
Gözüm de canlanır koskaca mazi
Nerede kaldı o kupa beyliği
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı Şükrü

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
MİNTİ BAŞKAN AFERİN İYİ YAZMIŞSIN
Almanya-Köln

Çevrimdışı mgd88

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
bu yazıyla aNtİX ANKARAGÜCÜNÜN amaç Bu grubunda bu sevdaya ulaşmada ArAÇ olduğu gösterilmiştir.inadına ANKARAGÜCÜ!!!
hakan kutlunun bayrağı santraya diktiği anda ki ruh haliyle savdim seni ANKARAGÜCÜM!!

Çevrimdışı modernyüz@nti-x

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
bu konuyu yenı okudum ve actığım konunun NEDEN SİLİNDİĞİNİ şimdi anladım...
anladığım kadarıyla gündemin ankaragücü üzerinden deüğilde gruplar üzerinden gitmesinden rahatsız olunmuş saygı duyarım
ancak yapılan bir açıklama varsa bırılerı bırseyler yazıyorsa kayıtsız mı kalmak gerekır?
bilgi amaçlı  haberi olmayanlar için yazıyı paylaÅŸmakta ne mahsur var?
kaos ortamı yaratmak felan gıbı  hos olmayan davranıslardan da soz edılmıs  allah boyle ınsanları  kahretsın ne dıyım.
 diÄŸer trıbun gruplarından ınsanların atısmaları vb.  gibi ÅŸeylerde var yanılmıyorsam hayatım boyunca gecekondu d3 maç izlemiÅŸliÄŸim yok baska yerde de kaç senedir maratondayım KENDİ PARAMLA ALDIÄžIM KOMBİNEMLE...

HİÇ BİR ŞEY HİÇ KİMSE ANKARAGÜCÜNDEN BÜYÜK DEĞİLDİR HİÇ KİMSE YOKKEN DE ANKARAGÜCÜ VARDI...

evet gundem her zaman gruplar uzerınden gıtmemelıdır ancak ankaragucu taraftar gruplarının  gundemıne de kayırtsız kalmamak gerekır ki gundem yoÄŸun ve sıcak olaylar varken kayıtsız kalmak ne derece doÄŸrudur?

evet denildiÄŸi gibi grup  ve gruplar belırlememelıdır ANKARAGÜCÜMÜZÜN GÜNDEMİNİ ....
o zaman tum taraftar ve taraftar gruplrınca ıstenen ankaragücümüzün başarısıysa GRUPLAR DA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALIDIR.....

uzlaşıysa uzlaşı ,ortak hareketse ortak hareket FESH İSE FESH(önceden rahatlıkla denildiği gibi).....

Taraftarın yarattığı gündemleri yakından izlemek gerek hangisi diÅŸe dokunur gündem  bu yüzden kayıtsız kalmak bizlere  huzur verecektir gurup ismi adı geçen her yazı bence silinmeli ankaragücü konuÅŸulmalıdır

Çevrimdışı FETİBABA

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
bu dernek 7 yıldır takip edilip yapılan her güzellikde taşlanmış taşlanmayada devam ediyor biz yaptıklarımızla rahatız herkesde rahat olsun grupçuluk bitsin bitmesinide herkesden çok hakan toka istiyor 2 sene önce yazdıgı gibi biz dernegimizi fes etmeye hazırız diye başka sözümde yok saygılarla....

Çevrimdışı ertares

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
  • We will be CHAMPION
bu dernek 7 yıldır takip edilip yapılan her güzellikde taşlanmış taşlanmayada devam ediyor biz yaptıklarımızla rahatız herkesde rahat olsun grupçuluk bitsin bitmesinide herkesden çok hakan toka istiyor 2 sene önce yazdıgı gibi biz dernegimizi fes etmeye hazırız diye başka sözümde yok saygılarla....

BENDE GEÇEN ONU SÖYLEDİM AMA SİLİNDİ :)
Bizler, 500 Km. ötedeki semt takımını tutmak yerine, KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAN ONURLU VE GURURLU İNSANLARIZ...

Çevrimdışı demirlibahçeliyiz

• Yetkili Moderatör
  • Anadolu Sanatkaran Gücü
BÜTÜN GRUPLAR DESTEKLEDİ DERKEN

Ya arkadaş gına verdiniz. yazının ana düşüncesi 'bizim için aslolan ankaragücü dür'. sen neyin peşindesin daha? senin grubun desteklemiyorsa mevcut yönetimi desteklemesin. yazının içinden cımbızla çekiyorsunuz kelimeleri. bırak artık grub sevdanı ankaragücünü destekle diyor yazı

Onun düşüncesinden yola çıkarak yorumlayacak olursak.
İsterse cımbızla çeksin lafları o gün melih, cemal, CTY üçlüsünün arkasında bu oluşuma destek vermeyen grup yoktu. Herkes her şeyin farkında, çevrenizdeki ''ölürüz reis''çiler fazla olduğu için o türden desteğin içinde kaldığınız için dışardan bakan başka gözleri göremez olmuşsunuz. Herkesi duruşa inandırabildiğinizi sanmayın.

SİZDE HERKESİ BU ÇOK MODERN SADEC ANKARAGÜCÜ SEVDALISI VE ÇOK  İYİ OLDUÄžUNUZ MASAKLINA İŞNADNDIÄžINI SNAMYAIN  REİSÇLİLİK DEMİŞSSİN OKU BAKALAIM KAÇ KİŞİ SADEC ÇOK GÜZEL YAZMIÅžSSIN DİYEREK RESİÇİLİĞİN KARALINI YAPIYOR.

güzel yazıya elbette iyi olmuş denir.
 neyse  sonuçta  harbiden çok doÄŸru yazı tebrikler.

Çevrimdışı osman

• İmalat-ı Harbiye
jmsmserkan benim zaten öyle bi iddiam yok. Kimse bizim söylemlerimize inanıyor, duruşumuzu destekliyorlar diye ne oldum delisi değilim bu konuda gerçekten rahat olabilirsin
Burada kimse körü körüne grupçuluk yapmıyor,
Burada kimse şu grup olmazsa Ankaragücü olmaz, bu grup olmazsa Ankaragücü biter diye saçmalamıyor. Çünkü kimse grup ismini Ankaragücü nün üzerinde görmüyor. Kimse bu hafta aslında maça gelemediğim için değil grubumu yalnız bıraktığım için üzülüyorum diye insanların gözüne soka soka yazmıyor.
Gecekondu her Ankaragüççlü için özeldir. Onu orada yaşanmışlıklar yüceltir. Saygısızlık edilmemeli.
Ama Gecekondu nun manevi ağırlığını kalkan olarak kullanmak isteyenleride eleştirmekte hiç bir sakınca görmüyorum.

Çevrimdışı metin karataş

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
GURUPLARA DEGİL BİRLEŞTİN BAKALIM BİZLERİ BİRLEŞTİREN ANKARAGÜCÜ GERİSİ YALAN BİRLİK GÜNÜ BU GÜN BİZLER ANKARAGÜÇLÜYSES HEP ÖYLE KALALIM GURU NEYİMİZE

Çevrimdışı behiçeylev

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
gurup söylemlerini en aza indiren millete huzur verenler çok daha itibar göreceklerdir diye düşünüyorum