reco baba çok iyi oldu.İnşallah ileriki haftalarda ve önümüzdeki sezon taraftarı coşturacak anonslarkarşılıklı tezahuratlarla çok daha iyi olacaktır.
Alıntı yapılan: İVAZPAÅžA - Nisan 20, 2010, 08:24:17 ÖÖAlıntı yapılan: ersan - Nisan 20, 2010, 08:18:11 ÖÖreco baba çok iyi oldu.İnÅŸallah ileriki haftalarda ve önümüzdeki sezon taraftarı coÅŸturacak anonslarkarşılıklı tezahuratlarla çok daha iyi olacaktır.Çok iyimi oldu ? 24 yıllık müzisyenim ,bunca yıllık sahne hayatım var. Demekki ben hiç bir ÅŸey bilmiyorum.Ben iyi oldu derken bayanın yerine gelmesi konusunda iyi oldu anlamında söylemiÅŸtim.yazdıklarımı tam okursanız ileriki haftalarda ve tarftarla ortak haraket etmesini belirten bir yazım var.Ben reco meraklısı deÄŸilim park fmde dinlemem ama deplasman takımıymışız gibi anons yapan bayanın yerine yinede iyi oldu. Åžayet farklı düşünen yada kendine güvenen varsa kendisi birÅŸeyler yapsın yada bu göreve talip olsun.
Alıntı yapılan: ersan - Nisan 20, 2010, 08:18:11 ÖÖreco baba çok iyi oldu.İnÅŸallah ileriki haftalarda ve önümüzdeki sezon taraftarı coÅŸturacak anonslarkarşılıklı tezahuratlarla çok daha iyi olacaktır.Çok iyimi oldu ? 24 yıllık müzisyenim ,bunca yıllık sahne hayatım var. Demekki ben hiç bir ÅŸey bilmiyorum.