Anket

Mac Sonucu Ne Olur??

MANİSASPOR
BERABERE
ANKARAGÜCÜ

Gönderen Konu: Manisaspor : 0 - 3 : ANKARAGÜCÜ / 22 AÄŸustos 2010 / 22:00 / STSL 2.Hafta  (Okunma sayısı 13051 defa)

Çevrimdışı kenanti-x

• Yetkili Moderatör
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 103
  • '' RAHATSIZLIK VEREBİLECEK KADAR RAHATIZ ''
Ynt: SPORTOTO SÜPERLİG 2.HAFTA (22.08.2010 MANİSASPOR-ANKARAGÜCÜ)
« yanıtla #15 : Aðustos 16, 2010, 11:12:16 ÖÖ »
Hİç farketmez..saati kısmetsee qidioruz......sonuna kadar desteklicezz takımımızıı
Hayatın kıyısında tribünün ortasında               
                                                                                       EL- KaYNaKs'sSs

Olmasın Kolumda Süslü Şımarık Hatun ; Bana yeter kafa yapan atmosferde Maratonum ,)

Çevrimdışı kenanti-x

• Yetkili Moderatör
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 103
  • '' RAHATSIZLIK VEREBİLECEK KADAR RAHATIZ ''
Ynt: Manisaspor - ANKARAGÜCÜ.. SÜPER LİG / 2. HAFTA
« yanıtla #16 : Aðustos 16, 2010, 11:18:02 ÖÖ »
evet ümit hoca kendini ve takımı toparlması lazım bakalım ne olacak tbrabzon maçı qibi olursa yandık biz yanii özellikle oyuncu değişikliqinde verece kararlara iyi baksın ondan sonra adam değiştirsin...inş manisa maçında trabzonda ilk yarı da oynadı qibi oynar...mücadelenizi koyun ortaya artık
Hayatın kıyısında tribünün ortasında               
                                                                                       EL- KaYNaKs'sSs

Olmasın Kolumda Süslü Şımarık Hatun ; Bana yeter kafa yapan atmosferde Maratonum ,)

Çevrimdışı uwillneverwalkalone

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: Manisaspor - ANKARAGÜCÜ.. SÜPER LİG / 2. HAFTA
« yanıtla #17 : Aðustos 16, 2010, 12:53:14 ÖS »
Bir puan, Manisa'nın Karabük'ten eli boş dönmesi ve teknik heyetin mevcut futbol anlayışından ötürü iyidir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı fuerte

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #18 : Aðustos 16, 2010, 01:42:15 ÖS »
bu sene çokca göreceğimiz 0-0 skorunu bu maçtada görürüz bence ..
Üniversiteli Ankaragüçlüler ..

Çevrimdışı tired of being sorry

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 67
  • You're too important for anyone...
« yanıtla #19 : Aðustos 16, 2010, 03:35:16 ÖS »
Her hafta Trabzonspor la maç yapmayacağız beyler,karşımızda ki Hakan Kutlu...bu kadar karamsar olmayın...
Gözüm de canlanır koskaca mazi
Nerede kaldı o kupa beyliği
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı SORİNPABLO

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #20 : Aðustos 16, 2010, 04:02:49 ÖS »
bana  göre  trabzon  maçı  dogru  bit  kıstas olmaz..  en  azından  ÅŸu  an  için  olmaz..   8tane  ek...  , taraftarın  yok ,  hocan  yok  ve n  önemlisi  vittek  yok  ... trabzon  ise;  lige  ÅŸampiyonu  3-0 yenerek  baÅŸlamış,   ,   2senedir  aynı  kadro ile  oynayan  çok  hazır  takım  ..ancak  manisa  maçı  daha  farklı  maç,  vittek  oynarsa  galibiyet  bekliyorum  ..  meye  oynarsa  iÅŸ  zora  girer  diyorum..(inÅŸ  beni  utandırır  diyecem  ama  futbolcu  demeye  dilim  varmıyo )

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #21 : Aðustos 16, 2010, 04:08:47 ÖS »
Her hafta Trabzonspor la maç yapmayacağız beyler,karşımızda ki Hakan Kutlu...bu kadar karamsar olmayın...

Senin Hakan Kutlu diye küçümsediğin adam bu takımın senelerce kaptanlığını yapmış insan...
Senin başındaki adam kim Ümit Özat, zamanında Ankaragüçlü taraftarlara bunların anlarını bilmem ne yapmalı diyen adam yorum yaparken biraz düşünelim.

Ben Hakan Kutlu ya hakaret etmedim ki ?sadece futbolculuğu neydi ki ? 27 sene topa beyniyle vuran vasatın altın da bir futbolcuydu.hatta bir beşiktaş maçı öncesi sergen neye canınızı sıkıyorsunuz defansların da Hakan diye bir kazma var rahat yeneriz diye açıklama yapmıştı hiç unutmam.bana kalkıpta Hakan Kutlu hoca filan demeyin sakın denizliyi düşürdü sıra manisa da.
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #22 : Aðustos 16, 2010, 04:48:38 ÖS »

Senin Hakan Kutlu diye küçümsediğin adam bu takımın senelerce kaptanlığını yapmış insan...
Senin başındaki adam kim Ümit Özat, zamanında Ankaragüçlü taraftarlara bunların anlarını bilmem ne yapmalı diyen adam yorum yaparken biraz düşünelim.

Ben Hakan Kutlu ya hakaret etmedim ki ?sadece futbolculuğu neydi ki ? 27 sene topa beyniyle vuran vasatın altın da bir futbolcuydu.hatta bir beşiktaş maçı öncesi sergen neye canınızı sıkıyorsunuz defansların da Hakan diye bir kazma var rahat yeneriz diye açıklama yapmıştı hiç unutmam.bana kalkıpta Hakan Kutlu hoca filan demeyin sakın denizliyi düşürdü sıra manisa da.

Futbolculuğunu geçip, insanlığa saygı duy bence... Anlatmak istediğim buydu.. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

o zaman ümitt özat insan değil sallayıp duruyosunuz ????
Adı '' AŞK '' Bu Eziyetin !!!

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #23 : Aðustos 16, 2010, 04:51:00 ÖS »

Futbolculuğunu geçip, insanlığa saygı duy bence... Anlatmak istediğim buydu.. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

konuştukca batıyosun ben insanlığına da bişey demedim...bir şeyleri iyi analiz etmeden yorum yazma olur mu.
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı sniper_xxx

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 28
« yanıtla #24 : Aðustos 16, 2010, 05:00:51 ÖS »
Bu maçtan en az 1 puan alırız. Trabzon maçı bu maç için kıstas olmaz. Manisa benim en büyük düşme adayım bu sene. En az beraberlik alırız. Dün Karabük maçını izledim, bizim Trabzon karşısında düştüğümüz duruma Manisa Karabük karşısında düştü. Kadrosu kısıtlı, başında Hakan Kutlu var.

Yani iki takımın hocasıda teknik direktörlükten anlamıyor! Bu konuda bir üstünlük yok. Ama bizim kadrodan dolayı bir artımız var. O artıda bize maçı hiç olmadı deplasmandan 1 puanı getirir.
« Son Düzenleme: Aðustos 16, 2010, 05:03:48 ÖS Gönderen: sniper_xxx »
....::::Gururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz::::....

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #25 : Aðustos 16, 2010, 05:53:21 ÖS »
Manisayı rahat yeneriz sorun olmaz ,kadro kalitemiz daha yüksek zamanla iyi olur takım.
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı TyToN

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • ANKARAGÜCÜ
« yanıtla #26 : Aðustos 16, 2010, 10:52:12 ÖS »
kazanırıızzzz !

Adı AŞK bu eziyetin..

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
Adı '' AŞK '' Bu Eziyetin !!!

Çevrimdışı dostcayyolu

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #28 : Aðustos 16, 2010, 11:19:03 ÖS »

o zaman sergen'in ag 27 yıl ankaragücü forması giymiş ve gururla ankaragüçlüyüm diyen bir adama vefasızlık yapmayalım.iyi hocadır,kötü hocadır.
« Son Düzenleme: Aðustos 16, 2010, 11:25:34 ÖS Gönderen: dostcayyolu »
En güzel sarı, en güzel lacivert,en güzel tarih,en büyük Ankaragücü.

Çevrimdışı balgatlı

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #29 : Aðustos 16, 2010, 11:35:34 ÖS »
beraberlik ağır basıyor,atarsa manısa kazanır,öne geçsek bile koruyamayız zaten