Anket

Maç sonucu sizce ne olur?

Galibiyet
Beraberlik
MaÄŸlubiyet

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ : 1-1 : Kayserispor / 27 AÄŸustos 2010 / 20:00 / STSL 3.Hafta  (Okunma sayısı 8204 defa)

Çevrimdışı ankaral

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: ANKARAGÜCÜ : 1-1 : Kayserispor / 27 Ağustos 2010 / 20:00 / STSL 3.Hafta
« yanıtla #180 : Aðustos 28, 2010, 05:43:27 ÖS »
Allah Allah anlamadım gitti herkes takımın iyi olduğundan bahsediyor.Ben başka bir maç mı izledim ne.Takım 3 pas üst üste yapamıyor.Hele son 70 ile 85 arasında top oynamaya çalışan takım oyunu rakip alana yıkan takın kayserspor.Bir lafımda Ümit Özat'a koskoca Ankaragücü gibi bir takımı üstelik ankara'da oynanan bir maçta deplasman takımı gibi oynatamazsın.

Çevrimdışı demirlibahçeliyiz

• Yetkili Moderatör
  • Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: ANKARAGÜCÜ : 1-1 : Kayserispor / 27 Ağustos 2010 / 20:00 / STSL 3.Hafta
« yanıtla #181 : Aðustos 29, 2010, 09:04:41 ÖÖ »
Allah Allah anlamadım gitti herkes takımın iyi olduğundan bahsediyor.Ben başka bir maç mı izledim ne.Takım 3 pas üst üste yapamıyor.Hele son 70 ile 85 arasında top oynamaya çalışan takım oyunu rakip alana yıkan takın kayserspor.Bir lafımda Ümit Özat'a koskoca Ankaragücü gibi bir takımı üstelik ankara'da oynanan bir maçta deplasman takımı gibi oynatamazsın.

hoca sen gerçekten başka maçı seyretmişsin galiba,takım iyi yolda ve bana göre ek...lerin tamamlanması ile çok iyi duruma gelecek nerden nereye geliyoruz iyi izle bence,takım ayağa top oynuyor ve hızlı çıkmaya çalışıyor ümit özat ise çok iyi hamleler yapıyor ben çok umutluyum ayrıca ikinci yarı kayseriyi sahasından çıkartmadık kayseri iyi takım ama biz çok daha iyi olacağız