Anket

Maç sonucu sizce ne olur?

Galibiyet
Beraberlik
MaÄŸlubiyet

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ : 1-1 : Kayserispor / 27 AÄŸustos 2010 / 20:00 / STSL 3.Hafta  (Okunma sayısı 8204 defa)

Çevrimdışı sniper_xxx

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 28
Ynt: ANKARAGÜCÜ : - : Kayserispor / 27 Ağustos 2010 / 20:00 / STSL 3.Hafta
« yanıtla #30 : Aðustos 24, 2010, 10:42:52 ÖÖ »
Vittek yokmus bu mactada ayrıca sestak ta yokmus şimdi karamsarlıga dustum işte

İşin doÄŸrusu ben Vittek'in para alamadığı için oynamadığı iddialarına inanmaya baÅŸladım. Basit bir sakatlık dediler. Her hafta bu hafta oynayacak diyorlar sonra bakıyoruz yok... Mesela Manisa maçından sonra antrenörümüz Lig Tv'de Vittek'in %95 Kayseri maçında sahaya çıkacağını söyledi. Åžimdide kesin yok deniliyor. Ne bileyim Vittek'in sakatlığı olayına ben inancımı yitirmeye baÅŸladım. 

Üstüne birde Sestak... Sabah sabah moral falan kalmadı. Yine kaldık Meye'ye Metin Akan'a Murat Duruer'e... 1 puan alırsak iyidir.
....::::Gururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz::::....

Çevrimdışı sniper_xxx

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 28
« yanıtla #31 : Aðustos 24, 2010, 10:59:41 ÖÖ »
Vittek yokmus bu mactada ayrıca sestak ta yokmus şimdi karamsarlıga dustum işte

İşin doÄŸrusu ben Vittek'in para alamadığı için oynamadığı iddialarına inanmaya baÅŸladım. Basit bir sakatlık dediler. Her hafta bu hafta oynayacak diyorlar sonra bakıyoruz yok... Mesela Manisa maçından sonra antrenörümüz Lig Tv'de Vittek'in %95 Kayseri maçında sahaya çıkacağını söyledi. Åžimdide kesin yok deniliyor. Ne bileyim Vittek'in sakatlığı olayına ben inancımı yitirmeye baÅŸladım. 

Üstüne birde Sestak... Sabah sabah moral falan kalmadı. Yine kaldık Meye'ye Metin Akan'a Murat Duruer'e... 1 puan alırsak iyidir.

Şimdi avni kavlak acıkladı vittekin parasını alamadıgı ıcın oynamıyo dıye bısey yok dıye bugun mr ı cekılecekmıs

Yahu bu adam sakatsa çağırırsın basını dersinki bu adam sakat şusu var. Her hafta başı önümüzdeki maçta forma giyecek denildi. Hatta bu hafta bizzat kendim dinledim Sedat Karabük Lig Tv'de açıkladı. Vittek'in sakatlığı geçti, %95 bu hafta oynayacak dedi. Madem risk var durumu belli değil falan de. Ortalık birbirine giriyor ondan sonra bizimkiler çıkıp sakat diyorlar.

Turgut Doğan Şahin ve Umut'tan ise hiç bahsetmiyorum... Ne sakalıklarının ne olduğunu biliyoruz ne ne zaman takıma döneceklerini. Sen bunları açıklamazsan millette kafasına göre yazar böyle...
« Son Düzenleme: Aðustos 24, 2010, 11:10:18 ÖÖ Gönderen: sniper_xxx »
....::::Gururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz::::....

Çevrimdışı Kozane

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #32 : Aðustos 24, 2010, 01:24:53 ÖS »
kayseri çok iyi durumda yenersek mükemmel olur. ama kalemizde sorun var işimiz zor gibi

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
« yanıtla #33 : Aðustos 24, 2010, 01:49:50 ÖS »
 VitteÄŸin peÅŸine Sestak çok kötü oldu.Kayseride yeni forvet transfer etti sanırım.Onlar güçlendi biz güç kaybettik.  Maç zaten seyircisiz ,açıkcası iÅŸimiz zor , beraberlik iyi sonuç galibiyet mükemmel sonuç olur.
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .

Çevrimdışı ÇİN ÇİN

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • saçlarının SARISI , gözlerinin MAVİSİ yeter bana.
« yanıtla #34 : Aðustos 24, 2010, 03:33:19 ÖS »
Bence Kayseri İYİ TAKIM .
VİTTEK ve SESTAK sakat , oynamıyacak
maçın SEYİRCİSİZ oluşu aleyhimize .

yukarıdaki faktörlere göre yeniliriz gibi görünüyor... Tek şansımız sahanın PATATES TARLASI oluşu . Bu sahada kayseri top yapamaz . Belki bu sayede 1 puan alabiliriz. Görüşüm bu.
UMUT YOLCUSU / YORULMAZ  !

Çevrimdışı antixVolkan06

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 5
  • hayatın kıyısında tribünün tam ortasındayız
« yanıtla #35 : Aðustos 24, 2010, 03:58:41 ÖS »
Ankaragücü, Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında evinde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 3-0 mağlup eden Ankaragücü, haftanın ilk antrenmanında hafif bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve açma germe hareketleri yaptı. Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Kayserispor karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Kayserispor'un 2 maçını da izledim. İyi bir takım ve iyi bir antrenörleri var. İyi bir maç olacak. Maalesef bu maçta taraftarlarımız olmayacak. Benim de cezam var. Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Yeni transfer Michael Klukowski ve genç oyuncu Özgür Çek de, Manisaspor galibiyetiyle moral bulduklarını belirterek, Kayserispor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
ARMANIN PEŞİNDEYİZ                 El-kAyNaK’’sss

Çevrimdışı west_of

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #36 : Aðustos 24, 2010, 05:49:11 ÖS »
saçma sapan ceza yuzunden maçlara gıdemıyoruz 20 gun ıznımız var bu sure içinde izleyememek çok kotu ankaragucunu kayserı maçına gelınce manısa kımseyı aldatmasın eger defans anlayışı ıle çıkarsa yerız 2-3 gol

axi adam

• Ziyaretçi
« yanıtla #37 : Aðustos 25, 2010, 08:40:33 ÖÖ »
bizler sestakla vitteki sahada görmeyı beklerken vıttekın yanına sestak ın sakatlıgı geldı. takıma güvenıyorum fakat kayserı macı zor gececek umarım kazanan taraf biz oluruz.

axi adam

• Ziyaretçi
« yanıtla #38 : Aðustos 25, 2010, 09:15:16 ÖÖ »
Sakatlıklarından dolayı tedavileri devam eden ve ağırlık salonunda çalışmalarını sürdüren Robert Vittek ve Turgut Doğan Şahin bugün akşamki antrenmanda takımdan ayrı koşu yaptı.

Sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı ağırlık salonunda çalışan ve tedavilerilerine devam edilen Vittek ve Doğan bugün akşam yapılan antrenmanda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

Vittek ve Doğan’ı sahada gören takım arkadaşları iki oyuncuyu alkışlayarak destek verdi. Teknik Direktörümüz Ümit Özat yönetiminde 19:30’da başlayan çalışmalarda sarı-lacivertliler, Antrenör Levent Şahin nezaretinde ısınmaya yönelik koordinasyon çalışması yaptı.

Daha sonra dar alanda pas organizasyonuna geçen Ankaragücü, taktik çalışması ardından çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Oynanan çift kale maçta girdikleri ikili mücadelelerde yerde kalan Özgür tedavisinin ardından antrenmana devam ederken Theo ise antrenmanı erken bıraktı. Çift kale maçın ardından bazı oyuncular, Yardımcı Antrenör Sedat Karabük eşliğinde bir süre kanat ve gol organizasyonları çalıştı.

1 saat 20 dakika süren günün ikinci çalışmasına tedavileri devam eden Sestak, Umut, Hanifi, Senecky ve KaÄŸan katılmazken bu oyuncular  tedavilerinin ardından ağırlık salonunda çalışmalarını devam ettirdi.

Çevrimdışı servet

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #39 : Aðustos 25, 2010, 10:30:21 ÖÖ »
bu kadar ek...le gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyacağız metinin eline bakıcaz en azından gol yemezsek tabi birde hiç güvenemediğim kaleci faktöride var dilerim kayseriyi eli boş göndeririz.

Çevrimdışı antixVolkan06

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 5
  • hayatın kıyısında tribünün tam ortasındayız
« yanıtla #40 : Aðustos 25, 2010, 04:46:46 ÖS »
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 3. haftada görevli hakemler şunlar:

27 AÄŸustos Cuma:
20.00 Ankaragücü-Kayserispor: Süleyman Abay
21.00 Gaziantepspor-Konyaspor: Barış Şimşek

28 AÄŸustos Cumartesi:
20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa: Bülent Yıldırım
21.00 Sivasspor-Bursaspor: Cüneyt Çakır
22.00 Bucaspor-Gençlerbirliği: Aytekin Durmaz

29 AÄŸustos Pazar:
20.00 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş: Tolga Özkalfa
20.00 Fenerbahçe-Manisaspor: Halis Özkahya
22.00 Eskişehirspor-Galatasaray: Kuddusi Müftüoğlu

ARMANIN PEŞİNDEYİZ                 El-kAyNaK’’sss

Çevrimdışı ozan1910

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #41 : Aðustos 26, 2010, 07:20:50 ÖÖ »
3-1  8)
Her zaman her yerde senle gönlümüz
Bu sevda ugruna feda ömrümüz
Yüzyıldır söylüyoruz işte türkümüz
GURURLUYUZ GUCLUYUZ ANAKARAGUCLUYUZ

Çevrimdışı marmarisligüçlüler

• Administrator
  • İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #42 : Aðustos 26, 2010, 09:36:30 ÖÖ »
MAÇI İZLEME FIRSATIM OLACAK CANLI OLARAK STADDA..TRABZON MAÇINDA FENA DEĞİLDİ TAKIM FAKAT GOLÜ TRABZON ATTI ONLAR KAZNDI MANİSA MAÇINDA TAKIMIN İYİYE GİDİŞİNİ GÖRDÜK DİLERİM BU HAFTA ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDER KAYSERİYİ EN KÖTÜ ZAMANLARIMIZDA BİLE YENMİŞİZDİR İNŞALLAH KAZANIR VE İLERİKİ HAFTALARA DAHA UMUTLA BAKARIZ..
HİÇ KİMSE ANKARAGÜCÜMÜZDEN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR..!!

Çevrimdışı cokolata1910

• Altınörs idmanyurdu
  • **
« yanıtla #43 : Aðustos 26, 2010, 10:04:18 ÖÖ »
çok önemli bi maç yenersek lig yeni başlıcak bizim için kayseri maçından sonra milli maç arası gircek bu arada ek...lerimizi kapatrız ve sakatların dönmesiyle dahada güçlü bi takım olurz

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #44 : Aðustos 26, 2010, 10:14:17 ÖÖ »
taraftar yok,sestak yok,vittek yok..kayseri iyi takım..bu maçı alırsak süper olur..
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!