MAÇ 11EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ.
Şuan federasyonun resmi sitesinde 4. hafta programı yok. Diğer spor sitelerinde de yok.Kaynak nedir?
evet kaynak nedir?
valla benim için en uygun zaman pazar yada p.tes günü olması inş bu 2 gunden biridir :S
Sanırım Lig TV'nin sitesindeki fikstüre göre yazmış. Bende öyle gördüm. Sizin için en uygun zaman olan Pazar gün maç olması mümkün değil çünkü referandum var

)
12 Eylül pazar olamaz referandum var. 11 Eylül'de olabilmesi için maçları erken saatlere koymaları gerekiyor, çünkü gece 24ten sonraya sokalarda binlerce kişinin olması seçim yasakları açısından güvenlik zaafiyeti doğurabilir. 10 Eylül Cuma labilir aslında ama Cuma'da mübarek gün

Şaka bi yana Cuma'nın olumsuz yönüde milli maçlar 7si akşamı yani arada sadece 3 gün var. 10una bundan dolayı olmayabilir.
Bana öyle geliyor ki maçlar 13 eylül ptesi oynanacak.
Bu arada maç tahminime gelince. Beşiktaş bizim maça da bu savunma kurgusuyla çıkarsa ki büyük ihtimal öyle olacak; Vittek-Sestak oynarsa bizim BJK'yi yenme ihtimalimiz hiçte az değil. İBB, HJK ve Karabük maçlarını izledim. Beşiktaş çok ofansif oynuyor, iyi pozisyon buluyor ama 3ünde de rakibe çok fazla pozisyon verdiler. Hatta kendi bulduklarından çok daha fazlasını verdiler. Vittek-Sestak oynarsa ben şansları yarı yarıya görüyorum. Ama iddaa oynasaydım kesinlikle üst oynardım.
Birde kaç sezon sonra ilk kez Beşiktaş ile gerilimsiz bir maça doğru gidiyoruz. Sonu hayır olsun inşallah. Gerilimle oynanan maçların hiçbiri de bize yaramadı