Anket

ANKARAGÜCÜ SAHADAN NASIL BİR NETİCE İLE AYRILIR?

Galibiyet
 66 (64.7%)
Beraberlik
 13 (12.7%)
Mağlubiyet
 23 (22.5%)

Toplam Oy Verenler: 80

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ : 3-0 : KASIMPAŞA / 18 EYLÜL 2010 / 18:00 / STSL 5.HAFTA  (Okunma sayısı 7368 defa)

Çevrimdışı monster_06_06

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:Teşekkür Sayısı 0
  • KuŞCaGıZ TaYFa
KASIMPAŞA MAÇINDA İLK GOLE KADAR OLAN SALDIR ANKARA GÜCÜ VE MAÇIN 2. YARISINDAKİ TRİBÜNLERİN BİRLİKTE BAĞIRMASI ÇOK ETKİLİ OLDU..
BUNU SÜREKLİ YAPABİLİRSEK CEHENNEM OLACAKTIR STADIMIZ..
FAKAT HERKEZ AYRI TELDEN ÇALDIĞINDA BİTSE DE GİTSEK HAVASI OLUYOR KAFALARDA AYRI BAĞIRDIĞIMIZDA BİZLER BİLE SOĞUYORUZ..
BİRLİKTE BAĞIRMA KONUSUNDA HAKAN ABİNİN TAVRINI BİLİYORUM VE KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..
DERNEK VEYA GRUBU DEĞİL ANKARAGÜÇLÜLÜĞÜ BAŞARIYI VE TEK SESİ İSTEDİĞİ İÇİN..
AYRICA KARŞILIKLI TEZAHURATLARI ÇOĞALTMALIYIZ..
iYi GüNüNDe KöTü GüNüNDe...

Çevrimdışı HoLiqaN

• İmalat-ı Harbiye
başka maça gittik demekki biz

Çevrimdışı MEMO

• Altınörs idmanyurdu
  • **
Vitteğe yorum bile yapmıyorum dünya kupasında 4 gol atan baska bi futbolcu var mı ligte kalitesi ortada sakatlıktan yeni cıktı bir iki hafta sonra dahada iyi olacaktır . Sapara oyun kurucunun nası olması gerektiğini gösteriyo artık kla... 10 numara kalmadı kosmayan oyun kurucu bi işe yaramaz sapara weeks ten sonra belkide en cok kosan oyuncuydu ligin en iyi oyun kurucusu .Weeks e gelince artık futbolun genc oyuncularla oynandığının kanıtı enerjisi ve hırsı yeter özgür çek te ilerleyen haftalarda kendini daha iyi gösterecektir .gecen yıl bursayı ucuran adamlar volkan sercan ozan yas ortalaması 22 özgür ve week se umut ta eklenecektir bir iki tane daha genc oyuncunun bu kadroya eklenmesiyle bu takım uçar. üit özat sürekli arsen venger den ornekler veriyo inş onun genc futbolcularla yaptıklarını ornek alır.

Çevrimdışı MEMO

• Altınörs idmanyurdu
  • **
oyumu saparaya verdim ama week ste cok iyiydi
yıllardır takımda seyrederken özellikle son yıllarda hayran olduum ilk futbolcu saparadır

Çevrimdışı alig

• İmalat-ı Harbiye
sapara

Çevrimdışı alig

• İmalat-ı Harbiye
ankaragücü seyircisi bütünlük sağlarsa bir numaradır..

Çevrimdışı bLnt

• İmalat-ı Harbiye
  • Biz HaLa O Soğuk CaddeLeгde ki Maziп ÇocukLaг.
Bunun Bizden Başka Herkes Farkında. Diğer Takım TribünLeri BiLiyorLar ki Ankaragücü Taraftarı Hep Bir Ağızdan Bağırınca Üstüne Takım Yok. İnşaLLah DüzeLecek v Eskisi Gibi Hep Bir OLcaz.
Biгgüп MutLaka GüLeг Şehгiпe İhaпet EtmeyeпLeг.

Sol Kαpαlı Efsaпeđiг.

Çevrimdışı Gulec

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:Teşekkür Sayısı 1
4-0 alırız :D

Tamam 4-0 olmadı ama az kalsın oluyordu:) Ama ben futbolclara gücenmiyorum taminimin doğru çıkmasına engel oldular diye, böyle rahat maçlarda kendilerine olan güveni artırmaları için şut çekmelerinde fayda var.  Ancak önemli maçlarda rahat pozisyondaki takım arkadaşına pas vermeleri şart.

Çevrimdışı parmalat

• Anadolu Sanatkaran Gücü
Vitek

Çevrimdışı YİĞİT

• İmalat-ı Harbiye
weeks bana göre.........
मुझे नहीं पता

Çevrimdışı YİĞİT

• İmalat-ı Harbiye