Anket

Mac Sonucu Ne Olur??

ANKARAGÜCÜ
BERABERE
GENÇLERBİRLİGİ

Gönderen Konu: GENÇLERBİRLİĞİ :1-0: ANKARAGÜCÜ /25 EYLÜL 2010 / 15:30 / STSL 6.HAFTA /  (Okunma sayısı 6529 defa)

Çevrimdışı ibrahimbülentözal

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
her teknik direktörlük yapmak isteyen acemiligini ankaragücünde çıkırıyor.sanki acemi birligi gibiyiz

Çevrimdışı keş06

• Anadolu Sanatkaran Gücü
ümit özat ooooooooleeeyyyyyyyyyyyyyy      ümit özat  oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  ;D

ümit özat ooooooooleeeyyyyyyyyyyyyyy      ümit özat  oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  ;D

Çevrimdışı vagnerlove

• İmalat-ı Harbiye
Güven Varol necidir ne iş yapar ? Futbolcu olmadığı kesin.Önünden geçip yakalayamadığı bir top var ki evlere şenlik.Sinirden güldüm yemin ediyorum o pozisyonda.
Aynı şekilde Meye ? Futbolcu diye Ankaragücü'ne yutturulmuş mülteci olmasından şüpheleniyorum artık.
Beğenmediğimiz Metin takıma hareket getirdi ikinci yarı.Adam canla başla oynuyor.
Klukovski ? Ne hücumda var ne savunmada var.Ne olduğu çözülememiş durumda.
Ümit Özat ?
Ya Yönetim ?
Alkışlamaya devam edilecek mi ?
Konya maçını kazanırsak herşey yeniden tozpembe mi olacak ?
Ankaragücü 1 yılını daha kaybetmek üzere beyler.
Biz ne yıllar kaybettik orası önemli değilde Ankaragücü taraftarı birliğini bütünlüğünü kaybediyor.
Bunların amacıda o değilmiydi zaten.Taraftarı birbirine düşürmek ?
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2010, 10:30:59 ÖS Gönderen: vagnerlove »

Çevrimdışı efe

• İmalat-ı Harbiye
Bızm yuzumuz hıc gulmcek ya bırakın ust sıraları barı 3 4 hafta ust uste 3puan falan alsak barı onun heyecanını yasasak su mac oncesı hersey lehımıze doruydu bu macı alsak haftaya konya 2 macta 6 puanla en azından bı uefa mı dıcektık onun heyecanını yasıcaktık ama saolsun umıt ozat denen adam herseyı mahvettı
Hani Verdiğin Sözler Hanı Rothenim Nerde !!

Çevrimdışı daywalker

• İmalat-ı Harbiye
  • sadece ANKARAGÜCÜ
söylenecek bişey yok ortada ne hoca ne takım var bu kadar yıldızın var ve ne oynadığından haberi olmayan bi sürü adam kenarda onları izleyen büyük deha yılların tecrübesi maç kazandıracak hocamız var biz bu kafayla kümede zor kalırız yemin ediyorum izlerken utandım bu kadar aciz bi takım kuran oynatan bi hocayla bu iş nereye kadar sürer oda meçhul yönetime sezon başında o kadar söyledik ya arkadaş burası amatör kulüp mü deneme tahtası mı hocalığa kurs yeri mi yollayın şu adamı ya yemin ediyorum sinirden bi acaip oldum duran toplar olmasa tek pozisyonumuz olmayacak bide açıklama yapmış bisürü pozisyona girdik diye hangi maçı izledi acaba biz mi farklı maçı seyrettik ümit özat istifaaaaaaaaa
sedece ANKARAGÜCÜ