Anket

Maç Sonucu

Galibiyet
 25 (30.1%)
Beraberlik
 13 (15.7%)
Mağlubiyet
 45 (54.2%)

Toplam Oy Verenler: 69

Oylama kapandı: Aralk 05, 2010, 09:02:02 S

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ :1 - 1: Sivasspor / 4 ARALIK 2010 / 17:00 / STSL 15.HAFTA  (Okunma sayısı 7089 defa)

Çevrimdışı axiadam1910

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:Teşekkür Sayısı 2
  • 1910&2010
istifa
ÖLÜMÜNE ANKARAGÜCÜ

Çevrimdışı Biksann

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:Teşekkür Sayısı 0
Santrayla İSTİFA. Hemde alayına......

Çevrimdışı 2010ankara1910

• Altınörs idmanyurdu
  • **
ANKARAGÜCÜNÜ AYAĞA KALDIRMAK TARAFTARIN İŞİDİR İÇ HESAPLAŞMALAR BIR KENARA BIRAKILIP ANKARAGÜCÜNDE NASIL BIRLIK BERABERLIK SAGLANIR BUNLARIN HESAPLARI YAPILMALIDIR.

Çevrimdışı onur_06

• Altınörs idmanyurdu
  • **
5 olmuş 10 olmuş pek önemli değil!!!!

Çevrimdışı erdinc06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • medeni hali:ankaragüçlü
90 dk s.ol git özat s.olgit
"Biz başka severdik.. O sebepten 'başka' sevemedik." **ANKARAGÜCÜ**

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:Teşekkür Sayısı 3
Skor Fark Edermi Bu KAZMA Oldukdan Sonra !!!
Adı '' AŞK '' Bu Eziyetin !!!

Çevrimdışı osman

• İmalat-ı Harbiye
İddaa da, 7+ oynamak lazım

Çevrimdışı İVAZPAŞA

• İmalat-ı Harbiye
Karabük maçı sonrası dünya dehası hocamız; adı Ümit olmasına karşın Ümitsiz vaka  olan şahıs aşağı yukarı Sivas maçının skorunuda verdi  5 ila 15 arası. Eğer bu adam Sivas maçında da sahaya çıkacaksa ve oradan çıkacak sonuca göre istifa edecekse ben şahsım adına her skora razıyım. Ya arkadaş çıldırmak içten değil adam elinde tespih, kulübeye yayılmış maç izliyor,sanki sahada adamın takımı oynamıyor oda takımın tek.direktörü değil. Sivasın yardımcı antrenörü bizim maçı izliyor, adam Ümitsiz vakadan daha heyecanlı. Olmaz böyle bir şey. Allah aşkına söyleyin , süper lig de elinde tespihle gezen ikinci bir hoca gördünüzmü ? Maçamı çıkıyor kahvede okeyemi oturacak belli değil. 

Çevrimdışı KuRtuLuS

• İmalat-ı Harbiye
İnş. yeni bir teknik direktörle galip geleceğiz...
Hayalim üç kelime o da şöyle; Ankaragücüm Şampiyon Olsun!

Çevrimdışı metall

• Anadolu Sanatkaran Gücü
Yenilelim düşelim.Tribünler,yönetim vs. bi temizlensin.Tribünlerdeki çakma,dar paça eşofmanlı ,çakma polarlı 14 15 yaşındaki apaçiler,onların eline bilet verenler falan bi' temizlensin.Eskisi gibi olalım.3000 5000 kişiye oynayalım ama gelenlerin hepsi Ankaragüçlü olsun.Yenildikten sonra yas tutalım ,bugünkü gibi bilmemne abiye yalakalık yapıcam diye beste söyleyerek gülerek stadı terk etmeyelim.
Düşelimde kim Ankaragüçlüymüş kim değilmiş görelim.Çünkü çırpındıkça daha kötü duruma geliyoruz.Sizden ricam haftaya gelin Gençlik Parkının oraları,Kızılayı gezip o taraftar bozuntusu çocukları gözlemleyin Sivas maçından önce.Çok değil 5 sene önce böylemiydi ? 20 yaşından küçük adam bulunmazdı tribünlerde.Şimdi annesinin babasının sevmediği çocuklar ellerinde tomar tomar bilet facebookta orda burda maça gelecekler yazsın bilet var sınırsız falan yazmaya devam edecek.Sorsan yemin ederim 11'i sayamaz.Fenerbahçe maçında yıllarını bu tribünlere verip 50 lira çıkartamayan abi kardeşlerim giremeyip bu apaçiler girdi ya Ankaragüçlülüğümden utandım.Trt çekti tribünleri gördünüz hepiniz Allah aşkına 1 tane düzgün adam var mıydı ? Toplama hepsi !
Herşeyden önce bu profilin değişmesi gerek.

Çevrimdışı ibrahimbülentözal

• Altınörs idmanyurdu
  • **
adamların canı isterse oynuyor.ayrıca yeterli tranfer yapılamadıgıda ortada gerçekleri kabul etmek lazım

Çevrimdışı YİĞİT

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:Teşekkür Sayısı 1
Santrayla İSTİFA. Hemde alayına......

+1910
मुझे नहीं पता

Çevrimdışı uerenx

• Ankaragücü 100. Yıl
Yenilelim düşelim.Tribünler,yönetim vs. bi temizlensin.Tribünlerdeki çakma,dar paça eşofmanlı ,çakma polarlı 14 15 yaşındaki apaçiler,onların eline bilet verenler falan bi' temizlensin.Eskisi gibi olalım.3000 5000 kişiye oynayalım ama gelenlerin hepsi Ankaragüçlü olsun.Yenildikten sonra yas tutalım ,bugünkü gibi bilmemne abiye yalakalık yapıcam diye beste söyleyerek gülerek stadı terk etmeyelim.
Düşelimde kim Ankaragüçlüymüş kim değilmiş görelim.Çünkü çırpındıkça daha kötü duruma geliyoruz.Sizden ricam haftaya gelin Gençlik Parkının oraları,Kızılayı gezip o taraftar bozuntusu çocukları gözlemleyin Sivas maçından önce.Çok değil 5 sene önce böylemiydi ? 20 yaşından küçük adam bulunmazdı tribünlerde.Şimdi annesinin babasının sevmediği çocuklar ellerinde tomar tomar bilet facebookta orda burda maça gelecekler yazsın bilet var sınırsız falan yazmaya devam edecek.Sorsan yemin ederim 11'i sayamaz.Fenerbahçe maçında yıllarını bu tribünlere verip 50 lira çıkartamayan abi kardeşlerim giremeyip bu apaçiler girdi ya Ankaragüçlülüğümden utandım.Trt çekti tribünleri gördünüz hepiniz Allah aşkına 1 tane düzgün adam var mıydı ? Toplama hepsi !

eline sağlık

Çevrimdışı semihkut

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:Teşekkür Sayısı 1
  • ÖLÜMÜNE ANKARAGÜÇLÜ
ÜMİT OLDUĞU SÜRECE ÜMİTSİZ YAŞARIZ
%100 ANKARAGÜÇLÜ

Çevrimdışı ABDULLAH ŞAHİN

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:Teşekkür Sayısı 3

eline sağlık

Yüreğinede sağlık bu toplama çocuklar türibünleri bitiriyor.!!!
;EDEPLİ EDEBİNDEN SUSAR;
EDEPSİZ BEN SUSTURDUM;SANAR.