Anket

Maç Sonucu

Galibiyet
 22 (27.5%)
Beraberlik
 7 (8.8%)
MaÄŸlubiyet
 51 (63.8%)

Toplam Oy Verenler: 67

Oylama kapandı: Aralýk 12, 2010, 01:45:45 ÖS

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ : 2-1 : Fenerbahçe / 12 Aralık 2010 / 19:00 / STSL 16.Hafta  (Okunma sayısı 12199 defa)

Çevrimdışı SORİNPABLO

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: ANKARAGÜCÜ : - : Fenerbahçe / 12 Aralık 2010 / 19:00 / STSL 16.Hafta
« yanıtla #285 : Aralýk 13, 2010, 07:57:47 ÖS »
MAÇ  TOPIGINE  BAKARMISIN  1  TANE  FUTBOLLA  İLGİLİ  YORUM  VARMI  ??  HAY  SİZİN  GRUBINUZADA  SİZEDE  LANET  OLSUN  BIKTIRDINIZ 

Çevrimdışı ankaral

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #286 : Aralýk 13, 2010, 08:31:15 ÖS »

Maraton 30 lira abi,sana 20 olur abi gel abi 10 ver ya maksat dışarda kimse kalmasın.
Verdiğim 120 lira ile belkide 1 hafta aç kalacağım ama vicdanım o kadar rahatki.
15inde bizi yüz üstü bırakıp milyonlarca liralık borçla gittiklerinde sizlerinde içi,vicdanı rahat olacak mı?

BirÅŸey sorabilirmiyim ?

Pardon birşeyde ben soracgım turnikeden geçerken biletin sağ tarafın koparılıyor.Yukarıdaki bilette sankine hiç koparılmamış gibi. ben mi yanlış görüyorum

Erkan1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #287 : Aralýk 13, 2010, 08:45:40 ÖS »
@ Ankaral

Paralı Biletlerde Sağ Tarafta İki nüsha Oluyo Biri Kopuyo Bi Kalıyo...

İlk Yarı Ve İkinci Yarı İki ayrı Kutupta Seyrettik ankaragücünü İlk yarı Hiçde İyi Oynamadık Fener Baya Baskılıydı Tribünden Kızmamıza rağmen Bence Maçın anahtarı Weeks Gabriç Değişikliği oldu Orta Sahayı Ele Geçirince Kupadaki Maçda Olduğu Gibi Feneri Çözmesi Kolay Oldu...

Burdan Gece Konduya Laf Söz Eden Arkadaşlar Ankaragüçlülüğünden Şüphe duyup ağzından Salyalar Akıtarak Hakaret Edenler 22 Aralıkta Saatlide Sanal Alem Yalan Alem Bestesini Duyunca kendinizi belli Edersinizi Bi Zahmet.....

Çevrimdışı agaytan

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #288 : Aralýk 13, 2010, 09:21:37 ÖS »
@ Ankaral

İlk Yarı Ve İkinci Yarı İki ayrı Kutupta Seyrettik ankaragücünü İlk yarı Hiçde İyi Oynamadık Fener Baya Baskılıydı Tribünden Kızmamıza rağmen Bence Maçın anahtarı Weeks Gabriç Değişikliği oldu Orta Sahayı Ele Geçirince Kupadaki Maçda Olduğu Gibi Feneri Çözmesi Kolay Oldu...

Burdan Gece Konduya Laf Söz Eden Arkadaşlar Ankaragüçlülüğünden Şüphe duyup ağzından Salyalar Akıtarak Hakaret Edenler 22 Aralıkta Saatlide Sanal Alem Yalan Alem Bestesini Duyunca kendinizi belli Edersinizi Bi Zahmet.....

ge cekondunun sitesinden her türlü hakareti ederken güzel burda eleştirince sanal alem yalan alem kendinizi belli edin sizi dövecezmi demek istiyorsun önce gole sevinin ankaragücü galip geldi.... sonrada beğenmiyorsun anti xden nefret ediyorsunuz ama bu siteden de çıkmıyorsunuz bu nasıl iştir...

Erkan1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #289 : Aralýk 13, 2010, 09:44:14 ÖS »
@ Ankaral

ge cekondunun sitesinden her türlü hakareti ederken güzel burda eleştirince sanal alem yalan alem kendinizi belli edin sizi dövecezmi demek istiyorsun önce gole sevinin ankaragücü galip geldi.... sonrada beğenmiyorsun anti xden nefret ediyorsunuz ama bu siteden de çıkmıyorsunuz bu nasıl iştir...

O Tribünde Gole Sevinmeyen Bi Tane Adam Yoktu Her Maçtan Sonra bişeyler Bulup Hakaret Ediyosunuz Zorunuzamı Gidiyo Gece kondunun Orda Olması Onu Söyleyin Bilelim... Eleştirmek ayrı Bişey Gece Kondunun tutumu Yalnıştır Dersin Bu eleştiridir Gece Kondu İyi Tribün yapmıyo dersin Bu eleştiridir Bunlara Kızanda yok Şu yorumları bi Oku Bakalım Ne Ruhsuzluğumuz Kalmış Ne İnsanlığımız Millet Ağzına Geleni Söylemiş O ELeştiri Değildir Hakarettir Ben Kimseyi Dövecez demedim Normal Maçlarda İnsanlar bizlere Maratondan Hareket Yapıyo Dışarı Çıkın Falan gibi Ama Kimse olmuyo Bunun İçin En Müsaİt Ortam Saatli Yapacak Olan Orda yapsın Diyorum....

Sitede Yazıyoruz İşte Böyle Hakaretlere Maruz Kaldığımız İçin Cevap hakkı Doğuyo Onuda İstemiyosanız Kendimiz Çalar Kendimiz Oynarız Diyosanız Şikayet Edersin Üyeliğimiz Silinir Olur Biter...

Çevrimdışı agaytan

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #290 : Aralýk 13, 2010, 10:05:36 ÖS »
@ Ankaral

O Tribünde Gole Sevinmeyen Bi Tane Adam Yoktu Her Maçtan Sonra bişeyler Bulup Hakaret Ediyosunuz Zorunuzamı Gidiyo Gece kondunun Orda Olması Onu Söyleyin Bilelim... Eleştirmek ayrı Bişey Gece Kondunun tutumu Yalnıştır Dersin Bu eleştiridir Gece Kondu İyi Tribün yapmıyo dersin Bu eleştiridir Bunlara Kızanda yok Şu yorumları bi Oku Bakalım Ne Ruhsuzluğumuz Kalmış Ne İnsanlığımız Millet Ağzına Geleni Söylemiş O ELeştiri Değildir Hakarettir Ben Kimseyi Dövecez demedim Normal Maçlarda İnsanlar bizlere Maratondan Hareket Yapıyo Dışarı Çıkın Falan gibi Ama Kimse olmuyo Bunun İçin En Müsaİt Ortam Saatli Yapacak Olan Orda yapsın Diyorum....

Sitede Yazıyoruz İşte Böyle Hakaretlere Maruz Kaldığımız İçin Cevap hakkı Doğuyo Onuda İstemiyosanız Kendimiz Çalar Kendimiz Oynarız Diyosanız Şikayet Edersin Üyeliğimiz Silinir Olur Biter...

kesinlikle ben kimseyi ÅŸikayet etmem maça geldiÄŸimde en büyük zevklerimden biri gecekondunun ÅŸovunu seyretmektir gecekondusuz tirübün olmaz olamaz çünkü bizde orda yetiÅŸtik ama güzel kardeÅŸim diÄŸer sitede nasıl hakaret edildiÄŸini baÅŸkana tirübüne nelere denildiÄŸini bir görün lütfen bu ayıptır... benim tek istediÄŸim biran önce bu olaylar bitsin tirübün eski halinedönsün ama gittikçe içinden çıkılmaz hale geliyor ve düşmanlıklar baÅŸladı artık... kimse kimseyi satmadı ama herkes tercihini bir taraftan kullandı bir kısım insan bu yönetimle ankaragücünün düzlüğe çıkacağına inanıyor buna saygı duymak lazım beleÅŸ bilet yıllardır var ve tirübünün kronik sorunu amakimse biz almadık namusluyuz pozlarınada girmesin zamanında neler oldu herkes biliyor...  bana golde gecekond u yerinden kımıldamadı gibi geldi o yüzden sevinmediler dedim yanılmış olabilirim ... kimseyi kırmak istemem benim kardeÅŸim ankaragüçlülerdir birbirimize fenerli galatasaraylı gibi bakmayalım ...

Çevrimdışı west_of

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #291 : Aralýk 13, 2010, 11:27:42 ÖS »
hepiniz aynısınız gruplar bız bılmıyoruz neler oldu yok gecekondu elının tersı ıle ıtmiş buda yalan yalnız bırakılmasıda yanlış ama ben bılıyorum kı tum grupların ortak paydası ankaragucu etrafında rant dostlukmuş kardeşlıkmış geçmiş bu işler

Çevrimdışı HoLiqaN

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #292 : Aralýk 14, 2010, 10:17:47 ÖÖ »
takım kazanmıs hala grup muhabbeti. hepiniz aynısınız bugun bi tarafa bilet verilmiyo yarında size verilmeyecek kaybeden hep takım yazıklar olsun sizin gibi zihniyete.

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #293 : Aralýk 14, 2010, 10:31:14 ÖÖ »
ben biraz maçla ilgili yorum yapayım..öncelikle gabriç çok yetenekli bir futbolcu..top istiyor,süratli,rakibe basıyor..ama nedense solak olmasına rağmen sağ açıkta oynatılıyor.solda özgür çek ve klukowski oynamalı,ümit özatın bu hatasından vazgeçmesi,bize daha rahat maç kazandırır.gabriç sağdan geliyor,geliyor gelmesinede adam istediği ortayı kesemiyor sol ayaklı olduğu için.ya bu adamı sola alacaksın yada ortaya çekeceksin,elindeki kumaş kaliteli,sağ kanatta harcamamak lazım.turgutta daha süper ligte 5 maça çıkmadan hayatından bezmiş,koşmuyor,basmıyor,topları eziyor.çok umutluydum ondan ama böyle devam ederse bank asyaya geri döner.kağan formasının hakkını veriyor.basıyor,rakipten korkmuyor,top almaktan korkmuyor..saparayı daha dikkatli takip ederse çok iyi bir orta saha oyuncusu olur.uğur çok kademe hatası yapıyor,ağır kalıyor.topları ıskalıyor.ikinci yarı biraz düzeldi ama yeterli değil.rajnoch yine harikaydı.sestak bildiğimiz sestaktı.hırslı ve etkiliydi.takımımız iyi bir takım.taktiksel hata yapılmadığı sürece bu takım kolay kolay yenilecek bir takım değil.ortada bir yanlış var.bu yanlışı bulup düzeltmekte yönetimin işi!!
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı salim_sungurlu

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #294 : Aralýk 14, 2010, 12:23:02 ÖS »
gececi arkadaş doğru tesbitler zaten ümit özat sol ayaklı insanı solda sağ ayaklı insanı sağda yerinde oynatsa ankaragücü şuan daha yukarılarda olurdu.yap boz tahtasına dönderdi.topçuları yinede her helal olsun.insanlar bu grupçuluk olayını bırakmadıkça bir şey olmaz.kime sorsan herkes tertemiz.

Çevrimdışı cokolata1910

• Altınörs idmanyurdu
  • **
« yanıtla #295 : Aralýk 14, 2010, 02:20:03 ÖS »
gabric milli takım teknik direktörü sağ kanatta oynamasını istediği için sağ da oynuyor ts de şenol güneşle bu yüzden ters düşmüştü