Anket

Maç Sonucu?

Galibiyet
 21 (38.9%)
Beraberlik
 14 (25.9%)
MaÄŸlubiyet
 19 (35.2%)

Toplam Oy Verenler: 49

Oylama kapandı: Aralýk 20, 2010, 06:12:12 ÖS

Gönderen Konu: Mp.Antalyaspor: 2-2 :ANKARAGÜCÜ / 18 Aralık 2010 / 17:00 / STSL 17.Hafta  (Okunma sayısı 5423 defa)

Çevrimdışı murti06

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
YÜCE MEVLAM BİZİ BU DURUMA DÜŞÜREN HAİNLERİ VE DETEK VEREN SATILMIŞLARI YOK ETSİN

AMİN.

Çevrimdışı vagnerlove

• İmalat-ı Harbiye
Ynt: ANTALYASPOR ANKARAGÜCÜ MAÇ BİLET FİATLARI
« yanıtla #136 : Aralýk 18, 2010, 10:19:52 ÖS »
1-ÖNCEDEN BU İNSANLARIN OLMASI YADA TRİBÜNLERDE BULUNMASI, A.GÜCÜ GOL ATINCA ÜZÜLMELERİNİ Mİ GEREKTİRİYOR?

2-BİR GRUP DÜŞÜN Kİ AĞZINDAN ANKARAGÜCÜ ÇIKMADAN, SADECE KENDİ GRUBUNA VE LİDERİNİ REKLAM ETMEYE ÇABALIYOR, BU İNSANLARIN ÖNCEDEN OLMASI BUNU YAPMALARINI MI GEREKTİRİR? BU HAKKI MI VERİR?

3-ANKARAGÜÇLÜ OLAN VE ESKİDEN BERİ VAR OLAN BU İNSANLAR,ANKARAGÜÇLÜ İSE ,TAKIMIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DURUMA, ÜSTELİK KATKI VEREREK, GÖZÜMÜZ AYDIN DER Mİ? NEYİN ZAFERİ BU? ANKARAGÜCÜNÜN YOK OLMASINI MI KUTLAMAK ANKARAGÜÇLÜLÜK, YADA ESKİ OLMAK?

Ben G ecekonduyu haklı bulmuyorum.Ama o insan Türkiye'nin en önemli gruplarından birine haftalık verelim girmesinler tarzı yorumlar yaparsa dur derim.Ayrıca haftalık verilipte girmeyenleri Konya maçında gördük.Sen burda kimsenin Ankaragüçlülüğünü sorgulayamassın.Herkes herkesten çok Ankaragüçlüdür.

Çevrimdışı abdcem

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #137 : Aralýk 18, 2010, 10:29:36 ÖS »
ARKADAŞLAR BEN ANTALYADA OTURUYORUM BUGÜN MAÇTAYDIM VE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM.BİLETLER HANİ BİTMİŞTİ 100 E YAKIN BİR TARAFTARIMIZ VARDI O KADAR.

Çevrimdışı fatih_24

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
şimdi özetleri izledim trtden.helal olsun size helal olsun sapara.Allah belanızı versin bu takımı bu ortama sokan ve buna türübünde bu adilere çanak yalanlara..türübünü terkedin ..............

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #139 : Aralýk 18, 2010, 11:52:51 ÖS »
adama sorarlar, antalyaya giderken ankaragücü için mi yoksa para kazanmaya gidiyorsun diye, bunlar gitse gitse cemalden cengizden para almak için, :o görev yapmaya gider

aramızda para toplasakta şu parakonduya haftalık versekte maclara gelmeseler daha iyi olmazmı.

milletin huzurunu bari kacırmazlar.

Bence sen biraz daha sakin olsan.Haddini aşmasan.Çünkü o parakondu dediklerin herkesten önce vardı.Var olmaya devam edecek.Eleştirebilirsin sevmeyebilirsin ama böyle konuşmassın.

dogru söylüyorsun parakonducular yokken orada ben vardım.fb.gs,maclarını dediğin trübünlerde 100 kişi omuz omuza bagırirdık.bizi bırakma diye türküler söylediğiniz reisiniz o dönemlerde başka renklerin sevdalısıydı.bence bilmediğin konularda sende fazla yorum yapma tamammı kocum.

dediğin trübüne bizim sözümüz olamaz.bizlerede oradan büyüdük.

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #140 : Aralýk 18, 2010, 11:55:11 ÖS »
sözümüz o trübünü kendi cıkarları için kulananlara.

Çevrimdışı vagnerlove

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #141 : Aralýk 19, 2010, 01:26:22 ÖÖ »
sözümüz o trübünü kendi cıkarları için kulananlara.

Ben G ecekonducu falan değilim.O tribünü kendi çıkarları için kullananlara ne derseniz deyin beni ilgilendirmez.Ama G ecekondu tribününe laf söylemeyin benim demek istediğim o.

Çevrimdışı fullgüçlü

• Altınörs idmanyurdu
  • **
hala hocaya ve topçulara atanlar var gidin gecekonduya girin jarabıskı,ümit kayıhan,samet aybaba diye bağırın...100 yıllık mazinin en iyi toçusu ve hocası inkar eden yemin ederim kalleştir...
ANTİ-X TEK Bilinmeyenli denklem

Çevrimdışı murti06

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #143 : Aralýk 19, 2010, 08:50:21 ÖÖ »
Bunlar ANKARAGÜÇLÜ falan değilller, o gecekondu eskidendi bu keneler,hem ankaragücünü hemde gecekondu ismini paraya satacak kadar bitikdir,yarın parayı ver başka iş yaparlar.Bizim için isimler, eskiden ne kadar büyükse, hala büyük, biz bu satılmış kenelerden bahsediyoruz........

Çevrimdışı USKHUM

• Anadolu Sanatkaran Gücü
YA YÖNETİMİ DESTEKLE  ÅžU DURUMDA DAHA İYİSİ YOK TABİKİ DESTEKLEDE ÅžU ÜMİTİ HOCAYMIÅž GİBİ DURMADAN ÖVMEYİN. ANKARAGÜCÜNE CAMİAYA LAF SOKAN  HİÇ BİRFIRSATI KAÇIRMAYAN KÜÇÜMSEYİCİ AÇIKLAMALARDA BULUNAN ( BU TAKIMDA KAPELLO MU ÇALIÅžTI , ANKARAGÜCÜ RUHU KÜMEDE KALMAKMIYDI GİBİ SIG SADECE 5-10 SENELİK FUTBOL TARİHİ ÜZERİNDEN YORUM YAPIP BÜYÜKLÜGÜ KAZANILAN MAÇALARA BAGLAYACAK MADDECİ VE ANCAK OLDUGU ANDA YAÅžAYABİLEN BİRİSİ)

ÅžU SAYIN ÖZATI SAVUNAN ARKADAÅžLARA SORUYORUM BU TAKIM TAM  BEÅž MAÇTA NERDEYSE KALEYE HİÇ SUT DAHİ ATAMADI ÅžU KALİTEDEKİ BİR TAKIM HER MAÇTA ANTALYASPOR MAÇINDAKİ GİBİ OYNAMALI SİZCE BÖYLE DEGİL Mİ? TAKIMI DENEME TAHTASINA ÇEVİRDİ ADAM BURDA STAJ YAPIYOR HOCALIGI ÖGRENSİN HEMEN İSTANBULUN KOLLARINA ATLAR NE GÖKÇEGİ DİNLER NEDE BURDAKİ ÖZAT KOLİKLERİ ÖZAT SEVENLERİ ŞİMDİ ONU KİMSE ALMAZ ONDAN ROL KESİYOR GÖKÇEKLE GELDİM GÖKÇEKLE GİDERİM DİYE

Çevrimdışı USKHUM

• Anadolu Sanatkaran Gücü
YA YÖNETİMİ DESTEKLE  ÅžU DURUMDA DAHA İYİSİ YOK TABİKİ DESTEKLEDE ÅžU ÜMİTİ HOCAYMIÅž GİBİ DURMADAN ÖVMEYİN. ANKARAGÜCÜNE CAMİAYA LAF SOKAN  HİÇ BİRFIRSATI KAÇIRMAYAN KÜÇÜMSEYİCİ AÇIKLAMALARDA BULUNAN ( BU TAKIMDA KAPELLO MU ÇALIÅžTI , ANKARAGÜCÜ RUHU KÜMEDE KALMAKMIYDI GİBİ SIG SADECE 5-10 SENELİK FUTBOL TARİHİ ÜZERİNDEN YORUM YAPIP BÜYÜKLÜGÜ KAZANILAN MAÇALARA BAGLAYACAK MADDECİ VE ANCAK OLDUGU ANDA YAÅžAYABİLEN BİRİSİ)

ÅžU SAYIN ÖZATI SAVUNAN ARKADAÅžLARA SORUYORUM BU TAKIM TAM  BEÅž MAÇTA NERDEYSE KALEYE HİÇ SUT DAHİ ATAMADI ÅžU KALİTEDEKİ BİR TAKIM HER MAÇTA ANTALYASPOR MAÇINDAKİ GİBİ OYNAMALI SİZCE BÖYLE DEGİL Mİ? TAKIMI DENEME TAHTASINA ÇEVİRDİ ADAM BURDA STAJ YAPIYOR HOCALIGI ÖGRENSİN HEMEN İSTANBULUN KOLLARINA ATLAR NE GÖKÇEGİ DİNLER NEDE BURDAKİ ÖZAT KOLİKLERİ ÖZAT SEVENLERİ ŞİMDİ ONU KİMSE ALMAZ ONDAN ROL KESİYOR GÖKÇEKLE GELDİM GÖKÇEKLE GİDERİM DİYE

YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN BU BEŞ MAÇ ANTEP , BJK , GENÇLERBİRLİGİ , KARABÜK , BURSA HATTA BUNLARA TARBZON MAÇINIDA EKLEYE BİLİRİZ HELE BUCA MAÇI ADMLARA TAMAMEN KAPANDIK BİZİM HEDEFLERİMİZ VAR ONLARDA SONDAN BİRİNCİ İNGİLTERE DEPLASMANINDAKİ TÜRK TAKIMI GİBİYDİK İŞTE ÖZAT BU HOCAMIZ BU BU ADAM YAVAŞ YAVAŞ ÖGRENİR 2-3 SENEYEDE TAKIM KAOSTAN ANCAK ÇIKAR ACELEMİZ YOK DİYORSANIZ YAPACAK BİŞEY YOK

Çevrimdışı İncesuTeam_Ahmet_2306

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
helal olsun futbolcularımıza formanın hakkını sonuna kadar verdiler...
DARİUS VASSELL...

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
antalya maçını bitirdik.ilk yarı sonunda topladığımız 21 puanla 13.sırada ligi tamamladık.her sene aynı tablo.artık sıkıldık bu 13 lerden 14 lerden 12 lerden...
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!