Anket

Maç Sonucu?

Galibiyet
 21 (38.9%)
Beraberlik
 14 (25.9%)
MaÄŸlubiyet
 19 (35.2%)

Toplam Oy Verenler: 49

Oylama kapandı: Aralýk 20, 2010, 06:12:12 ÖS

Gönderen Konu: Mp.Antalyaspor: 2-2 :ANKARAGÜCÜ / 18 Aralık 2010 / 17:00 / STSL 17.Hafta  (Okunma sayısı 5423 defa)

Çevrimdışı vagnerlove

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: ANTALYASPOR ANKARAGÜCÜ MAÇ BİLET FİATLARI
« yanıtla #30 : Aralýk 17, 2010, 10:23:56 ÖS »
G ecekondu org. iptal etmiş.Bu da demektirki yönetim aldı biletleri.

Çevrimdışı KEMAL

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
« yanıtla #31 : Aralýk 17, 2010, 10:33:59 ÖS »
hangısı gıttı kım gıtmedı umrumda degıl yeteerkı @Ankaragucu desteklensın deplasmanda,alınacak 3 puan yonetım olaylarından cok daha onemlı benım ıcın su anda.Bu mactan sonra bakılır o ıslere.Saldır Ankaragucu al gel 3 puanı
Can çekişe çekişe tarih oluyoruz!!!

Çevrimdışı KEMAL

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 13
« yanıtla #32 : Aralýk 17, 2010, 10:39:51 ÖS »
ne güzel bir forum. karara sevinenlerde var üzülenlerde. iki tarafta var bu forumda. ben genelde burada yazarım ama Ankaragücüdada foruma bakıyorum. çarÅŸamba günü yorum yaptım. içinde ne küfür var ne hakaret vardı ama bazılarının bir yerlerine dokundu galiba üyeliÄŸimi iptal ettiler. onlar alışmış birkaç kiÅŸi konuÅŸsun diÄŸerleri itaat etsin. cty dan paralar gelsin. belirli miktarı malum kiÅŸiler tarafından paylaşılsın kalani ile bilet alınıp girilsin. (gençlerle tsyd kupası) sonrada maratona bağırdılar neredesiniz diye. beleÅŸ biletle girmiyorum diyen Ankaragücü  ne yapıyor beleÅŸ biletleri satıp tekrar giÅŸeden bilet alıyorlar.(tokatspor kupa maçı)

llk yazdıklarında haklısın,cengız baskan geldıgınde o forumda gcekondudakı tel orguler kaldırılsın konusunu yazmıstım konumu sıldıler bende o trıbunden macımı ızlememe ragmen uyelıgımı pasıflestırmıstım,antıx bu konuda seffaf bırde yapılan yorummları sılmeseler dahada objektıf olacak bu forum.

Can çekişe çekişe tarih oluyoruz!!!

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #33 : Aralýk 17, 2010, 10:57:07 ÖS »
ne güzel bir forum. karara sevinenlerde var üzülenlerde. iki tarafta var bu forumda. ben genelde burada yazarım ama Ankaragücüdada foruma bakıyorum. çarÅŸamba günü yorum yaptım. içinde ne küfür var ne hakaret vardı ama bazılarının bir yerlerine dokundu galiba üyeliÄŸimi iptal ettiler. onlar alışmış birkaç kiÅŸi konuÅŸsun diÄŸerleri itaat etsin. cty dan paralar gelsin. belirli miktarı malum kiÅŸiler tarafından paylaşılsın kalani ile bilet alınıp girilsin. (gençlerle tsyd kupası) sonrada maratona bağırdılar neredesiniz diye. beleÅŸ biletle girmiyorum diyen Ankaragücü  ne yapıyor beleÅŸ biletleri satıp tekrar giÅŸeden bilet alıyorlar.(tokatspor kupa maçı)

profildeki sen degilsin demi kardeÅŸ.

llk yazdıklarında haklısın,cengız baskan geldıgınde o forumda gcekondudakı tel orguler kaldırılsın konusunu yazmıstım konumu sıldıler bende o trıbunden macımı ızlememe ragmen uyelıgımı pasıflestırmıstım,antıx bu konuda seffaf bırde yapılan yorummları sılmeseler dahada objektıf olacak bu forum.

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #34 : Aralýk 17, 2010, 10:57:57 ÖS »
hangısı gıttı kım gıtmedı umrumda degıl yeteerkı @Ankaragucu desteklensın deplasmanda,alınacak 3 puan yonetım olaylarından cok daha onemlı benım ıcın su anda.Bu mactan sonra bakılır o ıslere.Saldır Ankaragucu al gel 3 puanı

Profildeki resim sen deÄŸilsin demi kardeÅŸ.?

Çevrimdışı ZKHG

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #35 : Aralýk 17, 2010, 11:08:44 ÖS »
G ecekondu org. iptal etmiş.Bu da demektirki yönetim aldı biletleri.

olabilir...

Çevrimdışı a2c_1910

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #36 : Aralýk 17, 2010, 11:29:42 ÖS »
130 liraya 10bin bilet sattilar ya para cok o paralarla almislardir   ;)

Çevrimdışı agaytan

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #37 : Aralýk 18, 2010, 12:20:17 ÖÖ »
hepsi 4.5 milyardı zaten 450 bilet vardı yani .... onlar için para değil küfür ettirmezler kendilerine...

Çevrimdışı gel_pc_pc_06

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #38 : Aralýk 18, 2010, 12:34:15 ÖÖ »
EE BUTUN BİLETLERİ  YÖNETİM ALMIÅž DEMEKKİ?? NE DENİRKİ?
...ANKARAGÜCÜ...

Çevrimdışı beton06

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #39 : Aralýk 18, 2010, 12:51:07 ÖÖ »
EE BUTUN BİLETLERİ  YÖNETİM ALMIÅž DEMEKKİ?? NE DENİRKİ?

tabiki yönetim aldı g e c e k o n d u n u n bilet aldığı hangi tarihde yazar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEFA NIN DA ANTALYA İLE İŞİ OLMAZ!!!!!!!! CTY NİN VE C.A. NINDA PARASI YETMEZZZZ

Çevrimdışı efe

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #40 : Aralýk 18, 2010, 01:45:45 ÖÖ »
Yönetim aldıysa çok iyi yapmış, yenilgi gözleyenler yerine Takımı destekleyecekler olur statta.

Umarım Antalya'ya gidilir de takımda desteklenir
Hani Verdiğin Sözler Hanı Rothenim Nerde !!

Çevrimdışı vip

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #41 : Aralýk 18, 2010, 09:24:30 ÖÖ »
arkadaşlar adamlar sırf gecekondu gitmesin diye bütün biletleri alıyor bu adamlardan gerçekten korkulur...inşallah önce oğlundan sonra babasından kurtulacak ankara...sayın başbakanımızdan en büyük ricamız bu adamı bir daha aday gösterme...

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
gruplara bağlı olmayan 4 arkadaş antalyaspor maçına gitmek için kafa kafaya verse,biletixden bilet alamayacak.sonra klübe gidecek,klüp bizde bilet yok,gruplara verdik diyecek.sonra o 4 arkadaş kalkıp antalyaya gidecek,maç saatinde gişeden bilet alamayacağı için ANKARAGÜCÜNÜ çok sevdiğini iddia eden gruplardan karaborsa bilet alacak..peki neden??? yönetime muhalif olduğu için g_ecekondu grubu gelmesin diye..peki bu 4 arkadaş hiçbir gruba dahil değilse,kimsenin peşinden gitmek istemiyorsa yine antalyada grupların sattığı karaborsalarlamı maça girmek zorunda kalacak.böyle yönetim anlayışı olmaz.bu yönetim çocukca tezgahlar hazırlayıp taraftarı bölmeye devam edecek.yakında grup sayısı 15 olur.gruplarında rantı bölünür,birbirinize girersiniz..daha beter olun.
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #43 : Aralýk 18, 2010, 10:02:18 ÖÖ »
gruplara bağlı olmayan 4 arkadaş antalyaspor maçına gitmek için kafa kafaya verse,biletixden bilet alamayacak.sonra klübe gidecek,klüp bizde bilet yok,gruplara verdik diyecek.sonra o 4 arkadaş kalkıp antalyaya gidecek,maç saatinde gişeden bilet alamayacağı için ANKARAGÜCÜNÜ çok sevdiğini iddia eden gruplardan karaborsa bilet alacak..peki neden??? yönetime muhalif olduğu için g_ecekondu grubu gelmesin diye..peki bu 4 arkadaş hiçbir gruba dahil değilse,kimsenin peşinden gitmek istemiyorsa yine antalyada grupların sattığı karaborsalarlamı maça girmek zorunda kalacak.böyle yönetim anlayışı olmaz.bu yönetim çocukca tezgahlar hazırlayıp taraftarı bölmeye devam edecek.yakında grup sayısı 15 olur.gruplarında rantı bölünür,birbirinize girersiniz..daha beter olun.
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı pepe

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
helal olsun gececi tam benim düşüncemi yazmışsın.ben hiçbir gruba ait değilim ANKARAGÜÇLÜYÜM.delikanlı grupçular gerçek ankaragüçlüyse kapatsınlar gruplarını.yıllardır olan bize oluyor maçlardan soğuduk resmen.tribünde ankaragüçlü yok denecek kadaraz çoğu para ve şekil peşinde.