Anket

Maç Sonucu

Galibiyet
 27 (77.1%)
Beraberlik
 6 (17.1%)
MaÄŸlubiyet
 2 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 31

Oylama kapandı: Ocak 18, 2011, 03:24:36 ÖS

Gönderen Konu: Ankaragücü: 1-1 :Bucaspor / 17 Ocak 2011 /20:00 / ZTK C Grubu-3.Maçı  (Okunma sayısı 2887 defa)

Çevrimdışı İncesuTeam_Ahmet_2306

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
üm-it özata bir an önce kapı gösterilmelidir, yani herkes kör mü ya ek...lere rağmen elindeki kadroyu o kadar kötü kullanıyor ki dalga geçer gibi özellikle son 25 dakika utandım Ankaragücümden bu kadar aciz oynamamıştı - oynatılmamıştı üm-it denen şahsiyetsiz gitsin cebeci pavyonlarında kardeşiyle fedailik yapsın...
DARİUS VASSELL...

Çevrimdışı Anti-x Antalya

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
ÜMİT HATALI OLABİLİR. AMA KİMSENİN AİLESİNEDE KÜFÜR ETMEYE AHAKKI YOK.

Çevrimdışı demiR

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
iki buca maçı oynadık
buca kümed düşecek
ankaragücü kümede kalacak!
futbolun adaleti böyle mi?
SAHİP CEMAL'in KÖLESİ değil
ANKARAGÜCÜ ÜYESİ olmak istiyorum...

Çevrimdışı Holiganguc

• Administrator
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 40
  • Tribünsel Hayat
    • 1910 Ankaragüçlüler DerneÄŸi Resmi Web Sitesi
ÜMİT HATALI OLABİLİR. AMA KİMSENİN AİLESİNEDE KÜFÜR ETMEYE AHAKKI YOK.

Hakkı yok ha öyle mi? Kişilere göre değişiyor demek bu hak...

Yani caydın'a Ankara'da haftalarca ana avrat küfür edilirken bunun karşısında bir kişi durup, küfür edilmemeli demediğine göre, Cemal gitsin diye küfürü onayladı herkes...Ümit'e edilince bazıları çıkıyor küfür edilmemeli diyor...Değerler kişilere göre değişmez...O kadar dar bir şekilde bakıyorsunuz ki, maçta sadece 3-5 kişinin küfür ettiğini defalarca yazmamıza rağmen, 3-5 kişi için böyle bütün taraftara maymun denilir mi demeyip, küfür edilmemeli diyorsunuz...

HAYATIMIZ SARI-LACİVERT AKIP GİDEN BİR -MARATON-
https://www.twitter.com/Holiganguc
H A Y A T A T R İ B Ü N D E N B A K A N L A R ...

Çevrimdışı Gulec

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
Dünkü 1-1 lik sonuç kötü. Ancak daha kötüsü devre arası kampında ideal kadrodaki 5 futbolcunun sakatlanmış olması.

Takım daha iyi bir noktaya gelsin, 2. devreye daha iyi başlasın diye yaptığın kampta 5 futbolcunun sakatlanıyor ve takım 2. devreye daha kötü durumda başlıyor. Belki bu sebepten ilk bir kaç maçta puanlar kaybedeceğiz. Dolayısıyla 5 oyuncunun sakatlanmasının doğurduğu olumsuz mali sonuçlar da var.

Bu durumun sorumlusu kimse (teknik direktör mü, sağlık ekibi mi, kamp yerini belirleyen idari kadro mu) yönetim tarafından belirlenip cezalandırılması gerekir.

Elimizde dünya kupasında isim yapmış bir oyuncu var, belki tarihimizde böyle bir oyuncuya hiç sahip olmadık ama önemli miktarda bir finansman kullanıp alınan bu oyuncudan ilk devre nerdeyse hic yararlanılamadık. Vittek için ödediğimiz para ilk yarı boşa gitmiş yani...

Çevrimdışı DANGER0606

bu takım nah alır kupayı falan anca babayı alır bu umıt kazması ve basıretsız yonetımle

Çevrimdışı ARİF 1910

YA BU ADAMI YOLLARIZ YADA HEPİMİZ MAYMUNUZ DYE PANKART YAPIP ASALIM

Çevrimdışı OmarOlefin

• İmalat-ı Harbiye
    • MySpace.Com/OmarOlefin

Gereken neyse yapmalıyız katılıyorum
Niğde Üniversiteli Güçlüler

Çevrimdışı zehir

• İmalat-ı Harbiye
Ümit Özat maç sonu çok güzel konuştu. Statta 25 bin tek.direktör var dedi... Doğru söylüyor. Her kes allame herkes bir bk bildiğini sanıyor...

"Yusuf Ankaragücüne geliyor" haber bu; Bizim hocalar zıplıyor, "ne yapacan yusufu kçının kılı ağarmış, çok yaşlı, bomba elimizde patladı" falan filan...

Ne yapacaksın kardeşim? Sparaya alternatif Aleximi alacaksın, Gutiyimi alacaksın... Takıma bakınca görülüyorki, almak kolay. Peki aldığın adamı nasıl kulübede oturtacaksın... Yusuf işte bu gibi durumlar için lazım, Sapara yokken oynatacaksın, varken oturtacaksın...

Çok biliyorsunuz ama kusura bakmayında hiç bir bk bilmiyorsunuz (bende öyle)...

Bir diğer başlıkta, Ümitin maç sonu açıklamalarına tepki mahiyetinde, "bizim manevi değerlerimiz var" diyor bir arkadaş, çok güldüm...

Takımın hocasına küfür etmekmidir sizin maneviyat anlayışınız? (hocanın) Kardeşine saldırmakmıdır, sizin manviyat anlayışınız?

Hemen bir üstümde bir arkadaş ümite edilen küfür konusunda teşekkür ediyor. O teşekkür ettiğin arkadaş delikanlıysa ...ta yeke yek etsin o küfürüde sonra teşekkür et...

İşte bu yüzden yazmıyorum Hakan Başkan... Sen demişsinki; "seni yanlış yönlendirdiler" demişsin... Hayır kocaman HAYIR, beni kimse yönlendiremez, beni zıvanadan çıkaran yukarıdaki absürdlüklerdir...

Forumda yazılır,kızılır ama burada yazılanlar artık statta yapılmaya başlandı, ki bu en tehlikeli durumdur...

Hatırlarsan Samete çok yüklenmiştik, kimisi küfür bile etmişti, ama kimse ailesine dil uzatmamıştı. Tribünlerde ona küfür edenleri kınayanlar bile vardı...

Ama bu gün Ümitin şahsında başka şeylere küfür ediyorlar, bu Ankaragüçlülük değildir, adını burada teleffuz edemeyeceğim bir husustur, ki temelinde cehalet vardır...

BİTTİ ARKADAŞLAR BİTTİ, İLK YARI İLK YARIDA KALDI. UNUTUN O ANLARI... HANİ SİZİN YENİ SAYFANIZ????

(kalmadı ama) Muhabbetle...

güzel abim kusura bakma ama saçmalamışsın. istanbul dan bakınca görüntü farklı gözüküyor herhalde. keramet istanbul da ise biz de oraya taşınalım.
ne bir küfür vardı dün ne bir hakaret. münferit bir şekilde sövenler varsa da emin ol ümit özat ve yandaşlarının kışkırtmaları sonucudur. ama ümit i ankara ...larında gördüğümde stadda yapmadığımı yapacağım. senin adamlığına deyip yüzüne tükürmezsem o eşşeğin. inşallah diyorum

Çevrimdışı zidane

• İmalat-ı Harbiye