bazi arkadaslar siddete karsi olabilir dogrudurda beni yapi olarak tribünler yakindan tanir asla siddet seven bir yapim olamamasina ragmen sagolsun istanbul takimi taraftarlari beni bu kilifa soktu stadinizda tokat yiye yiye iceri girmek size dokunmuyorsa ona bir sey diyemem siraya girmis taraftarlardan lan biz istanbulldan geldik para vereceksiniz deyip para toplatmk size dokunmuyorsa cekiln lan stadin istedgimiz tarafina biz gireriz deyipheryerde istzedigimiz yerde maci seyrederiz havalarinda size samaroglani mumamelesine ugramak size dokunmuyorsa haklisinizdir....
ankarada en büyük olaylarda bulundum cok tehlikeli olaylara katildim dogrudur fakat hepinizin pek az bildigi bir olayimiz varki bence bizim en büyük olayimizdir su anda bunu onaylayacak tribüne takilan maalesef kimse yok cünkü mac be...tas-fenerbahce cumhurbaskanligi kupasi maciydi ve yilda yanilmiyorsam1991 idi be...tas stadin orada yasardogunun arasinda 15 kisi piizlenip bu iki taraftarin gelmesini bekliyorduk üzerimizde hic bir bayrak flama filan yoktu önce stada fenerin istanbul tayfasi geldi baslarinda pepe ve dede ismail vardi tam o esnada hipodrum tarafindan 300 kisilik carsi gurubu ellerinde emanetlerle fenerlilerin karsisina ciktifenerliler daha kalabalik olmasina ragmen genclik parki tarafina kadar kactilar iki sefer be...tas kovalamisti yürüye yürüye geri dönerken biz yasardogunun oradan ciktik ve gururluyuz güclüyüz ankaragüclüyz deyip emanetleri cektik üstümüze dogru kafadak 10 kisi kosmaya basladi ardindan hepsi birden az önceki fenerbahcelileri kovaladiklarindan olacak bizimde kacmamizi beklediler ama yan yana dizildik allah var bir arkadasimiz ki kimsesinin isim olarak bilmedigi genc cocuklardandi bir tek pic zeki vardi yanimda tanidigim adamlar geri vites yapmayinca bayagi bir afallayip yavsladilar ben ilk gelen iki kisiye icraati yapinca adamlar durdu bu sefer aralarina girdikortadan ikiye ayrilanlarin bir kismi seref tribününe bir kismi asayise bitde peslerinden asayise kadar kovaladik üc kisi vurulmustu onlardan bayagi yaralilari vardi ben durdugumda yanimda bir tek zeki kalmisti her kardesim bir kosede bir bekitasliyi altina almisti bu carsinin en büyük darbeyi aldigi mactir ve gurup kesinlikle istanbul carsi gurubuydu sonrasinda kendileride itiraf etiler ama ertesi günkü gazeteler icraati fenerlilere mal etiii,,,