Gönderen Konu: Sizce Ankara'da yada Deplasmanda yaptığımız en büyük icraat hangi maçta olmuÅŸtur  (Okunma sayısı 1617 defa)

Çevrimdışı Bengalkaplanı

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Herkesin hatırlaması için lütfen seneyi de yazarsak herkes en azından o günleri biraz olsun hatırlar

Çevrimdışı ankaragucu_enes

• Altınörs idmanyurdu
  • **
bundan ıkı yıl once kızılayda 200 gslıya 10 kısı saldırmamızı unutmam
GuRuRLuYuZ GucLUyuz aNKaraGUCluYUZ

utkucantix

• Ziyaretçi
Ben pek bilmiyorum bu konu hakkında birşey herkez bildiğini anlatırsa iyi olur merak ettim:)

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
galatasaray maçı en az 35 yada 40 tane cimbomlu çok kötü yaralandı o zaman amigo sebo polis yokmu diye bagırıyoru ÅŸoka girmiÅŸti olay gençlikparkı çukurda old...birde konyalılara saldırdık o zamnda 20 otobüs konyalıyı taÅŸlarla sopalarla toptanci haline kadar kovaladık otobüsleri haÅŸat olmuÅŸtu eski aslında daha çok icrat var  ama ÅŸimdilik bunları yazdım nerde o eski 500 kiÅŸilik saglam tayfa akın agbi şükrü agbi fatih agbi çingen kemal tatar kemal minti keçiörenli çiko murat ÅŸeytan  hakan çingen ali  ökeÅŸ turgay agbi deli mansur mustafa kalas aÅŸur agbi dolmuÅŸcı murat sarı mehmet rambo barış serkan gökan eski sol kapalıharbi kapalı  valahi giriÅŸ vardı çıkış yoktu

Gercekten ya hey gidi günler hey.
her tarafın kar oldugu macı dıyorsun en son 2 gs mefta olmuş haberi duyulduyu yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı k.hamamlı06

• Anadolu Sanatkaran Gücü
2007 DEKİ BEŞİKTAÅž maçındaki olaylarda ben tren garının önünde bir sivil polis amiriyle boÄŸuÅŸtum. BoÄŸuÅŸurken havaya amca ateÅŸ açmıştı..  :D

Çevrimdışı west_of

gs amıgosu sebonun en saÄŸlam adamı saÄŸ kolu ozkan cıhanmıydı tam adı hatırlamıyorum ama çok buyuk yara almıştı ali abı sayesınde belkıde ölumden dondu başından yaralanmıştı sonra bı çok kez gecekonduda maç ızlemeye geldı ÅŸimdilerde hala takılıyormu gs tribunlerınde bılmıyorum ama herkez tanır ankarada en son buyuk olay gs maçında yaÅŸandı taksılerle yaralıları numune hastanesıne yetiÅŸtırmeler  ÅŸube ankaraguclu dolmuÅŸtu nesekı o gunler geride kaldı ateÅŸ düştüğü yeri yaktı vs vs ÅŸimdilerde ise show gorsellık onemli kavga vs boÅŸ iÅŸler en guzel sahada ve tribunde ders vermek

Çevrimdışı ALEMCİ

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
arkadaÅŸlar 1995 senesine kadar bizim her maçımız  savaÅŸ gibi olurdu yazxaraka anlatmak zor inÅŸalah yüz yüze gelir anlatırız birbirimize  1995 sonra bazıları yeni trübüne takılınca olaylar biti mesala  a.i. gibiler

Şu foruma ilk mesajım bu olmasın isterdim de, o yazdığın a.i kim sen onu bi yazsana. Ne kadar mevzu meraklısıymışsın. O gelmiş mevzular bitmiş tüh yazık. Oysaki daha ne kanlar dökecektiki ne anaları gözü yaşlı bırakacaktık değil mi !

Çevrimdışı bk57

• +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
En büyük icraatımız,bence 1981 de Boluda kupayı kazandıgımız mactan sonra, takımın büyük bir konvoyla Bolu'dan yola cıkması, Ankara girişinde binlerce araçla karşılanmasıdır. O gece yer yerinden oynadı Ankarada.......

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
evet kardeş 2 si meftaydı ne günlerdi 2 gün önceden stada sabahlamalar falan nerde o eski günler şimdi herkes para peşinde bir baksana ne kadar gerçek ankara güçlü var armızda

Evet abi yaşım 34 ama çok şükür rahmetli Tarık abiler ,AŞUR Abileri gördük.ANKARA o Zamana deplasmandı.
Her istanbul macında stadın etrafında sabahlardık.
vay anasını beee....

Çevrimdışı tatar

2 kişinin mefta olayını (saat 09:00) da eve gitmiştim sonradan duydum
annem rahmetli oğlum ne oldu suratın kireç gibi demişti ;D
EFSANE SOL KAPALI
ANKARALIYIM ANKARAGÜÇLÜYÜM

Çevrimdışı tatar

95 li yıllardı sanırım aydın deplasmanına gitmiştik sol kapalı olarak 4 otobüs
kimsede para yok tufa yapa yapa zor bela 15 saatte vardık aydına
karnımız sırtımıza yapışmıştı tufa yapacak bir yerde yoktu
stadın önünde adamın biri 150-200 simiti tablaya koymuş bizi de görünce
yırtınmaya başladı simiiiitt simmmiiiiiit
ben hemen adamın arkasına geçip gözlerini kapattım "ben kimim" diye sordum
adam ahmet mehmet saymaya başladı
bizimkilere kaç göz 20 saniyede tablayı boşalttılar (bravo valla ışık hızıyla)
adam gözlerini açınca şok yaşadı 5-10 dakika konuşamadı
ALIN SİZE EN BÜYÜK İCRAAAT
EFSANE SOL KAPALI
ANKARALIYIM ANKARAGÜÇLÜYÜM

Çevrimdışı uerenx

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
enteresan anılar var

Çevrimdışı Kayahan

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 7
95 li yıllardı sanırım aydın deplasmanına gitmiştik sol kapalı olarak 4 otobüs
kimsede para yok tufa yapa yapa zor bela 15 saatte vardık aydına
karnımız sırtımıza yapışmıştı tufa yapacak bir yerde yoktu
stadın önünde adamın biri 150-200 simiti tablaya koymuş bizi de görünce
yırtınmaya başladı simiiiitt simmmiiiiiit
ben hemen adamın arkasına geçip gözlerini kapattım "ben kimim" diye sordum
adam ahmet mehmet saymaya başladı
bizimkilere kaç göz 20 saniyede tablayı boşalttılar (bravo valla ışık hızıyla)
adam gözlerini açınca şok yaşadı 5-10 dakika konuşamadı
ALIN SİZE EN BÜYÜK İCRAAAT

hahahaha :D

Çevrimdışı Şükrü

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
bazi arkadaslar siddete karsi olabilir dogrudurda beni yapi olarak tribünler yakindan tanir asla siddet seven bir yapim olamamasina ragmen sagolsun istanbul takimi taraftarlari beni bu kilifa soktu stadinizda tokat yiye yiye iceri girmek size dokunmuyorsa ona bir sey diyemem siraya girmis taraftarlardan lan biz istanbulldan geldik para vereceksiniz deyip para toplatmk size dokunmuyorsa cekiln lan stadin istedgimiz tarafina biz gireriz deyipheryerde istzedigimiz yerde maci seyrederiz havalarinda size samaroglani mumamelesine ugramak size dokunmuyorsa haklisinizdir....
     ankarada en büyük olaylarda bulundum cok tehlikeli olaylara katildim dogrudur fakat hepinizin pek az bildigi bir olayimiz varki bence bizim en büyük olayimizdir su anda bunu onaylayacak tribüne takilan maalesef kimse yok cünkü mac be...tas-fenerbahce cumhurbaskanligi kupasi maciydi ve yilda yanilmiyorsam1991 idi be...tas stadin orada yasardogunun arasinda 15 kisi piizlenip bu iki taraftarin gelmesini bekliyorduk üzerimizde hic bir bayrak flama filan yoktu önce stada fenerin istanbul tayfasi geldi baslarinda pepe ve dede ismail vardi tam o esnada hipodrum tarafindan 300 kisilik carsi gurubu ellerinde emanetlerle fenerlilerin karsisina ciktifenerliler daha kalabalik olmasina ragmen genclik parki tarafina kadar kactilar iki sefer be...tas kovalamisti yürüye yürüye geri dönerken biz yasardogunun oradan ciktik ve gururluyuz güclüyüz ankaragüclüyz deyip emanetleri cektik üstümüze dogru kafadak 10 kisi kosmaya basladi ardindan hepsi birden az önceki fenerbahcelileri kovaladiklarindan olacak bizimde kacmamizi beklediler ama yan yana dizildik allah var bir arkadasimiz ki kimsesinin isim olarak bilmedigi genc cocuklardandi bir tek pic zeki vardi yanimda tanidigim adamlar geri vites yapmayinca bayagi bir afallayip yavsladilar ben ilk gelen iki kisiye icraati yapinca adamlar durdu bu sefer aralarina girdikortadan ikiye ayrilanlarin bir kismi seref tribününe bir kismi asayise bitde peslerinden asayise kadar kovaladik üc kisi vurulmustu onlardan bayagi yaralilari vardi ben durdugumda yanimda bir tek zeki kalmisti her kardesim bir kosede bir bekitasliyi altina almisti bu carsinin en büyük darbeyi aldigi mactir ve gurup kesinlikle istanbul carsi gurubuydu sonrasinda kendileride itiraf etiler ama ertesi günkü gazeteler icraati fenerlilere mal etiii,,,
Almanya-Köln

Çevrimdışı ali

• İmalat-ı Harbiye
Abiler biri çarşı baskınını anlatabilirmi? hep duyarız ama kulaktan dolma.
Kahrolsun bedava bilet, kahrolsun Ankaragücünü ve şerefini satanlar.