Anket

TRABZONSPOR - ANKARAGÜCÜ

TRABZONSPOR
 21 (38.9%)
BERABERLİK
 16 (29.6%)
ANKARAGÜCÜ
 17 (31.5%)

Toplam Oy Verenler: 50

Gönderen Konu: TRABZONSPOR : 1-1 : ANKARAGÜCÜ /22 Ocak 2011 / 16:00 / STSL 18.Hafta  (Okunma sayısı 2019 defa)

Çevrimdışı SORİNPABLO

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Ynt: TRABZONSPOR :-: ANKARAGÜCÜ /22 OCAK 2011 / 16:00/ STSL 18.HAFTA
« yanıtla #60 : Ocak 22, 2011, 07:54:45 ÖS »
bora  çok  iyi bir  maç  çıkardı  ama yantoplarda  sıkıntısı  var .. ben  yine  rajnock a   hasta  oldum  müthiÅŸ  bi adam  ALLAH   nazarlardan  saklasın..

Çevrimdışı balgatlı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #61 : Ocak 22, 2011, 08:30:06 ÖS »

Murat Duruer VE Metin Akan ın oynaması yönetimin ve sözde çalıştırıcısının BÜYÜK BİR SKANDAL ıdır...

Çevrimdışı PASALI

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #62 : Ocak 22, 2011, 08:33:49 ÖS »
Aynı şeyi GS liler yaptı (özellikle Baros), sahada 1-2 pas yüzdesi çoğalınca işi varyeteye dökmüşlerdi, 4 tane yediler oturdular. Ve yine Fenerliler yaptılar (onlarda da santos), onlarda 4 yeyip oturdular...

Bu güne baktığınızda Jaja denen artis, karşısındaki oyunculara (saygısızca) varyete yapmaya kalktı, karşındaki kişileri kimbilir hangi takıma benzetti, ki Trabzonu oyundan düşürdü. Ama Trabzon bu 1 Puanla şampiyon olur...

Yani; Trabzon 2 puan kaybetmedi, 1 puan aldı...

Bir sözümde Umut Bulut'a umarım bu Gabric'i iyi analiz etmiştir... Vafa güzel bir şeydir, (bize) atılan gollerde kıçını yırtmazsın umarım...

Trabzon seyircisine gelince; Seviyorum bu uşakları ve hep seveceğim. Arkadaşlarımızı en güzel şekilde ağırlamışlar, Takıma centilmence davranmışlar... Bu büyük taraftara Şampiyonluk yakışır...
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2011, 08:34:50 ÖS Gönderen: PASALI »
Biz sarhoş olduğumuzda üzüm henüz yaratılmamıştı...

Çevrimdışı Anti-x Antalya

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #63 : Ocak 22, 2011, 08:46:27 ÖS »
bu şartlarda trabzon deplasmanından 1 puanı koparmak iyidir.

Çevrimdışı Anti-x Antalya

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #64 : Ocak 23, 2011, 09:24:06 ÖÖ »
bizim çocuklar trabzona uçakta giderken hostesi yanlarına çağırıp uçağın kanatları oynuyor 17-18 anahtar getirde sıkalım demişler.

Çevrimdışı 06güçlü

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #65 : Ocak 23, 2011, 09:46:07 ÖÖ »
bizden giden adamların bize karşı takındıkları tavır çok ilginç.dün trabzonun en hırçın iki oyuncusu umut ve m.çakırdı.çakır kulübede yerinde duramadı sahada ise resmen çıldırdı.

Çevrimdışı Baskent

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • Bir baÅŸkadır benim memleketim...
« yanıtla #66 : Ocak 23, 2011, 10:47:11 ÖÖ »
Gabric neden kaptandı? Sapara oynarken yine bir durum mu var?

Çevrimdışı DANGER0606

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #67 : Ocak 23, 2011, 10:48:29 ÖÖ »
Gabric neden kaptandı? Sapara oynarken yine bir durum mu var?

Sapara kendısı istemiş gabriç kaptan olsun bu macta dıye trabzona karsı ona gaz vermiş bi nevi:)

Çevrimdışı Metin ÖZTAŞ

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #68 : Ocak 23, 2011, 11:06:07 ÖÖ »
Dün oğlumda maçta idi.Trabzonlu kardeşlerin çok iyi ve misafirperver davrandıklarını söylüyor.Trabzon benimde bildiğim ve sevdiğim bir şehir bir adres sorsanız sizinle gelip gösterecek insan çoktur.Gerçekten yardım sever ve iyi insanlardır.Trabzon'a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.
TSKGÜÇLÜLER

Çevrimdışı 06ertekin

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #69 : Ocak 23, 2011, 02:59:42 ÖS »
Öncelikle Herkese selam ve Saygılarımı sunarım.

Her iki sitemizi de devamlı takip ediyorum ama pek yorum yazmıyorum.kendimce çok önemli gördüğüm konularda yorum yazıyorum.bazen bu durum her nedense üyeliğimin iptaline sebep oluyor.2 kez gecekondu da 1 kez de bu sitede üyeliklerim iptal edildi.

Neyse kendimce biraz birşey yazmak istiyorum.gündem konumuz Ümit Özat.Geçen seneden bu yana genel fikrimiz şu idi;ümit özat tecrübesiz, bu yetenekli kadronun hakkını veremez diye. evet bunda hemfikiriz.Daha sonra kongre kararından sonra istenmesede Destek verilmesi gerektiği yönünde karar verildi.buda gayet mantıklı bir karardı.en sonunda ise her ne olursa olsun ümit özatın bu takımda yeri olmadığı yönündeydi.İşte ben burada görüş ayrılığı yaşıyorum.

Her ne olursa olsun,tecrübesi olsada olmasada,teknik bilgisi sıfır olsada bu kişinin insanlık ilişkileri üst seviyede.a dan z ye, genci yaşlısı , kariyerlisi kariyersizi bu insana çok büyük saygı duyuyor ve seviyorsa bu insanda birşeyler var demektir.Başarının gelmesinde en büyük sebeplerinde biri de bana göre budur.dışarıdan bile takım içerisinde nasıl bir birlik beraberlik olduğu rahatça görülmekte.

Diğer konu ümit özatın taraftara karşı kötü-aşağılayıcı sözleri(taraftarın bir kısmına)savunulacak bir tarafı var mı?KESİNLİKLE YOK).ama hepimizde o bir grup taraftara ağzıma geleni zamanında söylemedik mi?Kesinlikle Söyledik.Fark nerede O laflar medya önünde söylendi. Söylenmemesi gerekirdi.fakat söylendi.ama bütün taraftara söylemediğini kendiside açıkladı.sezon başından bu yana kaç maçımız sabote edildi.kaç maçta gol attığımız halde sevinilmedi.ayıptır bunları hemen 2 dakikada unutmayalım.
anaya-bacıya küfür edildi diye gazetelerin 3. sayfalarında hergün cinayet haberleri okumaktayız.ee buda insan siz birinin anasına küfür edin sonra ankaragücü taraftarıdır.. ben bişey demiyeyim demesini mi bekleyin...İnsaf.

Sonuç olarak aldığı 2 fener galibiyeti 1 g.s galibiyeti ve trabzonun %95 favori çıktığı maçtaki beraberliği beni oldukça mutlu etti.başım dik gezmemisağladı.Ve eğer Bir de Türkiye kupasını alırsa Ben kendi Ankaragücü tarihime Ümit Özatı Altın Harflerle kazırım...Başkasını bilemem.Bu saatten Sonra Biz Taraftara Düşen Başın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne Kadar Hep DESTEK,DESTEK,DESTEK.Diğer BÜtün Şeyler TAkımımıza Zarar Verecektir.

SAYGILARIMLA.

Çevrimdışı 06güçlü

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #70 : Ocak 23, 2011, 03:34:18 ÖS »

Her iki sitemizi de devamlı takip ediyorum ama pek yorum yazmıyorum.kendimce çok önemli gördüğüm konularda yorum yazıyorum.bazen bu durum her nedense üyeliğimin iptaline sebep oluyor.2 kez gecekondu da 1 kez de bu sitede üyeliklerim iptal edildi.

Neyse kendimce biraz birşey yazmak istiyorum.gündem konumuz Ümit Özat.Geçen seneden bu yana genel fikrimiz şu idi;ümit özat tecrübesiz, bu yetenekli kadronun hakkını veremez diye. evet bunda hemfikiriz.Daha sonra kongre kararından sonra istenmesede Destek verilmesi gerektiği yönünde karar verildi.buda gayet mantıklı bir karardı.en sonunda ise her ne olursa olsun ümit özatın bu takımda yeri olmadığı yönündeydi.İşte ben burada görüş ayrılığı yaşıyorum.

Her ne olursa olsun,tecrübesi olsada olmasada,teknik bilgisi sıfır olsada bu kişinin insanlık ilişkileri üst seviyede.a dan z ye, genci yaşlısı , kariyerlisi kariyersizi bu insana çok büyük saygı duyuyor ve seviyorsa bu insanda birşeyler var demektir.Başarının gelmesinde en büyük sebeplerinde biri de bana göre budur.dışarıdan bile takım içerisinde nasıl bir birlik beraberlik olduğu rahatça görülmekte.

Diğer konu ümit özatın taraftara karşı kötü-aşağılayıcı sözleri(taraftarın bir kısmına)savunulacak bir tarafı var mı?KESİNLİKLE YOK).ama hepimizde o bir grup taraftara ağzıma geleni zamanında söylemedik mi?Kesinlikle Söyledik.Fark nerede O laflar medya önünde söylendi. Söylenmemesi gerekirdi.fakat söylendi.ama bütün taraftara söylemediğini kendiside açıkladı.sezon başından bu yana kaç maçımız sabote edildi.kaç maçta gol attığımız halde sevinilmedi.ayıptır bunları hemen 2 dakikada unutmayalım.
anaya-bacıya küfür edildi diye gazetelerin 3. sayfalarında hergün cinayet haberleri okumaktayız.ee buda insan siz birinin anasına küfür edin sonra ankaragücü taraftarıdır.. ben bişey demiyeyim demesini mi bekleyin...İnsaf.

Sonuç olarak aldığı 2 fener galibiyeti 1 g.s galibiyeti ve trabzonun %95 favori çıktığı maçtaki beraberliği beni oldukça mutlu etti.başım dik gezmemisağladı.Ve eğer Bir de Türkiye kupasını alırsa Ben kendi Ankaragücü tarihime Ümit Özatı Altın Harflerle kazırım...Başkasını bilemem.Bu saatten Sonra Biz Taraftara Düşen Başın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne Kadar Hep DESTEK,DESTEK,DESTEK.Diğer BÜtün Şeyler TAkımımıza Zarar Verecektir.

SAYGILARIMLA.

pardon ama baÅŸarı nerede ben göremiyorum.gençler maÄŸlubiyeti,bursa faciası,karabük faciası,b.belediye maçı,antep maçı,sivas maçı ve bu liste uzar gider bu maçları neden kazanamadık ümit özat yüzünden.en basiti dünkü maçı kesinlikle kazanabilirdik ama senin ümit hocan gönderilecek listesindeki m.durueri ilk 11 de sahaya sürdü.maçı 1-1 e getirdik saparayı çıkarttı.

Çevrimdışı 06ertekin

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #71 : Ocak 23, 2011, 05:14:48 ÖS »
Dikkat etiysen ben Ümit Özat İyi bir hoca demiyorum zaten.Sadece Mevcut yönetim varken adamın sezon sonuna kadar gitmeyeceği kesin. Bu sebebple her ne olursa olsun yapmamız gereken sadece maç başladığı andan itibaren takıma destek olmamız yönünde.

SAYGILARIMLA.

pardon ama baÅŸarı nerede ben göremiyorum.gençler maÄŸlubiyeti,bursa faciası,karabük faciası,b.belediye maçı,antep maçı,sivas maçı ve bu liste uzar gider bu maçları neden kazanamadık ümit özat yüzünden.en basiti dünkü maçı kesinlikle kazanabilirdik ama senin ümit hocan gönderilecek listesindeki m.durueri ilk 11 de sahaya sürdü.maçı 1-1 e getirdik saparayı çıkarttı.

Çevrimdışı 06güçlü

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #72 : Ocak 23, 2011, 05:26:50 ÖS »

SAYGILARIMLA.

Çevrimdışı 06ertekin

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #73 : Ocak 23, 2011, 06:32:58 ÖS »

SAYGILARIMLA.

Tamam Sen bunlardan mutlu olamdıysan diyecek bir sözüm yok. o zaman her maç durmadan ümit özata sövelim.takımın morali bozulurmuş,puan kaybedermiş önemli değil.yeterki ümite küfür edelim......

Çevrimdışı umut

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #74 : Ocak 24, 2011, 04:17:00 ÖS »
yeri değil ama resmi site be...taslılar tarafından heklenmiş durumda
bilgilerinize