Toplam Oy Verenler: 36
Alıntı yapılan: ankaracemal - Ocak 30, 2011, 04:28:36 SBurdan hiçkimse küfür etmesin arkadaş maça gittim on beş dakika sonra çıktım böyle taraftara Ümit ÖZAT az bile adam takım çıktıktan sonra dayı dayı dolanıyor bizim taraftar arkanda biz vardık senin her yerdeyi söylüyor.Bizim arkamızdada Ümit ÖZAT VAR KİMSE BİR ŞEY DEMİYOR yazıklar olsun böyle taraftarlığa tam 40 senem ANKARAGÜCÜ için geçti böyle taraftar olmaz olsun Ümit ÖZATA da helal olsun Gençlerbirliğine kupada tur atlattıği ve bizim eskide kaldığını gördüğümüz ANKARAGÜCÜ camiası ile taşşak geçtği için.Umit Gençlerle anlaştı diye duyumlar alıyorum
Burdan hiçkimse küfür etmesin arkadaş maça gittim on beş dakika sonra çıktım böyle taraftara Ümit ÖZAT az bile adam takım çıktıktan sonra dayı dayı dolanıyor bizim taraftar arkanda biz vardık senin her yerdeyi söylüyor.Bizim arkamızdada Ümit ÖZAT VAR KİMSE BİR ŞEY DEMİYOR yazıklar olsun böyle taraftarlığa tam 40 senem ANKARAGÜCÜ için geçti böyle taraftar olmaz olsun Ümit ÖZATA da helal olsun Gençlerbirliğine kupada tur atlattıği ve bizim eskide kaldığını gördüğümüz ANKARAGÜCÜ camiası ile taşşak geçtği için.
BU ŞEREFSİZ TURGUT DOĞAN A NE OLUYORDA TARAFTARA YUMRUK ATIYOR
bilkente çok takılıyomuş arkadaşım var orda garsonluk yapıyo sürekli geliyo dedmişti . tabanway mı ne oranın sahibiymiş bu heralde