Anket

ANKARAGÜCÜ :-: GENÇLERBİRLİĞİ

ANKARAGÜCÜ
 12 (54.5%)
BERABERLİK
 1 (4.5%)
GENÇLERBİRLİĞİ
 9 (40.9%)

Toplam Oy Verenler: 21

Gönderen Konu: ANKARAGÜCÜ :2-4: GENÇLERBİRLİĞİ / 26 ÅžUBAT 2011 / 14:00 / STSL 23.HAFTA  (Okunma sayısı 1634 defa)

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
bizim kaledeki kırmızılı adam kalecimi ya kaleciyse niye hiçbişey yapmıyo

Özden'i bende sevmiyorum ama hak edene hakkını vereceksin kardeşim. Adam hayatının maçını oynadı daha ne yapsın. 6-7 olmuştu Özden olmasa.

macdaydık gercekten özdeni bende pek beğenmem.
ama
bugun hayatının macını cıkardı.tek oynayan oydu zaten.

Çevrimdışı mahir06

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Maçın özeti şu tezahürattı:

''Oley Oley Oley Oley Åžampiyon Ankara''

Yönetime göndermeydi o, bilinçli olarak yapıldı...

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
sahada ruhunu kaybetmiş bir takım,tribünde satın alınmış ...ler...bu şartlarda zaten bu maçı almamız imkansızdı.artık bize 19 mayıs tribünlerinde yer yok anlaşıldı..arması için stada gelenler tribünlerin üçte birinden daha az durumda.sanırım atkımı ve sonuç ne olursa olsun hep gururla taşıdığım formamı dolabıma koyma zamanı geldi..çünkü ben bu kadar satılmış adamın içinde duramam.gördükçe yüreğim acıyor..biz nasıl bu hallere geldik nerede o korku salan ANKARAGÜCÜ taraftarı diyerek kendime soruyorum.satılıkların daha fazla olduğu 19 mayıs stadında arması için gururla maça gelenlere yüce RABBİM sabır versin.ben artık dayanamıyorum.sağlıcakla kalın.
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı semihkut

• Ankaragücü 100. Yıl
  • ÖLÜMÜNE ANKARAGÜÇLÜ
maç sonu hiçbir yönetici açıklama yapmamış mı???

SAPARA YAPTI ERDİNÇ SUÇLU TOPÇULARMIŞ VALLAHA ÖĞLE DİYOR
%100 ANKARAGÜÇLÜ

Çevrimdışı halilantix06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
Maçın özeti şu tezahürattı:

''Oley Oley Oley Oley Åžampiyon Ankara''

Yönetime göndermeydi o, bilinçli olarak yapıldı...

Ben de tersini söylemedim zaten?

Çevrimdışı qwerty

• Anadolu Sanatkaran Gücü
sahada ruhunu kaybetmiş bir takım,tribünde satın alınmış ...ler...bu şartlarda zaten bu maçı almamız imkansızdı.artık bize 19 mayıs tribünlerinde yer yok anlaşıldı..arması için stada gelenler tribünlerin üçte birinden daha az durumda.sanırım atkımı ve sonuç ne olursa olsun hep gururla taşıdığım formamı dolabıma koyma zamanı geldi..çünkü ben bu kadar satılmış adamın içinde duramam.gördükçe yüreğim acıyor..biz nasıl bu hallere geldik nerede o korku salan ANKARAGÜCÜ taraftarı diyerek kendime soruyorum.satılıkların daha fazla olduğu 19 mayıs stadında arması için gururla maça gelenlere yüce RABBİM sabır versin.ben artık dayanamıyorum.sağlıcakla kalın.

hislerimize tercüman olmuÅŸsun bu takım yıllar önce de sıralamada yine buralardaydı ama ben maç günlerini iple çekerdim içimde inanılmaz bir heyecan olurdu bu kadar grup yoktu,coÅŸku çoktu,takım yenilse bile ÅŸerefiyle yenilirdi,herkes tekmeye kafasını sokardı  sanırım buraya kadarmış...
« Son Düzenleme: Þubat 26, 2011, 09:25:12 ÖS Gönderen: qwerty »

Çevrimdışı Kazım Şenol

• İmalat-ı Harbiye
Bir delikanlı vardı Dogukanla Batukan birilerini ankara ...larında dar etmişti bir daha sefer inşallah daha beter olurlar

Çevrimdışı İncesuTeam_Ahmet_2306

• Ankaragücü 100. Yıl
böyle Ankara çok Gücüme gidiyor gecekondu ve anti-x dışında tribünlerimiz bitmiş yazık yazık ne hallere düştük düşürüldük...
DARİUS VASSELL...

Çevrimdışı 014284

• İmalat-ı Harbiye
bizim kaledeki kırmızılı adam kalecimi ya kaleciyse niye hiçbişey yapmıyo

Özden'i bende sevmiyorum ama hak edene hakkını vereceksin kardeşim. Adam hayatının maçını oynadı daha ne yapsın. 6-7 olmuştu Özden olmasa.

oyle diyorsun kardes ama ozden olmasaydi o toplari tutacak baska bir kaleci olurdu

Çevrimdışı 014284

• İmalat-ı Harbiye
fatih tekke bitmis adamin takima katkisi 0 sadece yerde yatiyor, pas hatalari ve gelen 100 tane hava topundan hicbirini kazanamadi

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
fatih tekke bitmis adamin takima katkisi 0 sadece yerde yatiyor, pas hatalari ve gelen 100 tane hava topundan hicbirini kazanamadi

metinden  1000 kat iyi topları nındrmeye vakt kalmadıkı gençler defansı fatihi indirdi ama hakem olcak sahsiyet bnların  1 ine düdük çalmadı
Adı '' AŞK '' Bu Eziyetin !!!

Çevrimdışı Metin ÖZTAŞ

• İmalat-ı Harbiye

metinden  1000 kat iyi topları nındrmeye vakt kalmadıkı gençler defansı fatihi indirdi ama hakem olcak sahsiyet bnların  1 ine düdük çalmadı

Ne alaka kardeşim adam daha top gelmeden nereye yatsam diye bakıyor allahaşkına nasıl seğrediyorsunuz ve göremiyorsunuz.Silah zoruyla oynar gibi hali vardı ruhsuz bunların alayı..:(
TSKGÜÇLÜLER

Çevrimdışı ankaracemal

• İmalat-ı Harbiye
Şu an takımda gerçekten ANKARAGÜÇLÜYÜM diyen kaç futbolcu,kaç taraftar, kaç tane yönetici var.Şersiz antröner tüm Gençlerbirliği maçlarını sattı,... yönetim koca ANKARAGÜCÜNÜ sattı,... taraftar para için kendini sattı bundan iyisi can sağlığı.

Çevrimdışı (ggüçlüü)

• Anadolu Sanatkaran Gücü

satlmış adam bile değiller
hepsi 13 14 yaşında bebe
toplamışlar bebeleri tribüncülük yapıyorlar
sesleri bile tiz çıkıyorankaragücüyle hiç alakası olmayan tipler  bilet parası 3 tl olsa ankaragücü için verip girmezler
dün utandım vallahi  böyle rezillik olmaz
topla okuldan ortaokul bebelerini tribün yap
tek kelimeyle rezalet