Anket

Sonuç Ne Olur?

Galibiyet
 22 (95.7%)
Beraberlik
 1 (4.3%)
MaÄŸlubiyet
 0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 22

Oylama kapandı: Nisan 11, 2011, 07:46:13 ÖS

Gönderen Konu: Gaziantepspor 3 - 2 Ankaragücü / 11 NİSAN 2011 / 14:00 / STSL 28.HAFTA  (Okunma sayısı 1771 defa)

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
yediğimiz gollere bir bakın hepsinde kişisel hatalar var.takım oyunu gayet iyi.mücadele var,alan daraltma var,hırs var.tabi bazı topçularımız hariç.aydın üçüncü golde topa ıska geçiyor,sebebide topa ters ayağıyla müdahale etmek istemesi.zaten ağır adamsın geri dönemiyorsun ne diye ters ayakla topa vurmaya çalışıyorsun kazma adam.ilk golde uğur çok rahat durumdayken 10 metre ilerisindeki antepliye top nişanlıyor sonrası malum.frikikte top barajda kalıyor,frikik atan antepli topa tekrar vuruyor ve özden seyir halinde topu.murat ikinci yarının başında sol çaprazdan kaleye vurmak yerine ortada rajnocha topu atsa boş kaleye vuracak topu rajnoch.bu takımda özden,murat duruer,aydın,turgut,uğur kadroya bile alınmamalı.lemerre neden gönderildi,el yasa neden gönderildi,hürriyet neden gönderildi,broggi neden gönderildi.bunların yerine alınanlar dahamı iyi şimdi,izleyip görsün yönetim!!
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2011, 09:44:08 ÖS Gönderen: gececi »
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
artık kaoscular bıtarafına kına yaksın . . . Ben ANKARAGÜÇLÜ Oldugum için kendimden gurur duyuyorum  Takımı begenmeyenlerede lafım ÅŸudur kımse kımseye zorla takım tuturmuyor   . . . Bugun ki mücadelede Süperdi yenilmemize ragmen hırslı hep skoru yaklamaya calısan bır takım vardı  Bireysel Hatalrdan Gol Yedik Saglık Olsun BAKKAL'la  ''MESUT''uz. . .

takımını beğenmeyeler zorlamı tutturuyoruz , gidin başka takım tutun diyorsun.
bu nasıl mantıktır , nasıl bir anlayış tarzıdır.
sen şu an takımdan memnunmusun ?

evt yönetim 1-2 tane kaliteli futbolcu getirmiÅŸtir.sapara ve rajnock.onun dışındakilerin hangisi kaliteli yada  h... diyelim kaliteliler takıma faydaları varmı ? vittek , turgut , gabriç , sestak , klukowski , zewlakow vs.vs.
1-2 tane kaliteli futbolcu dışında baştan kurulan takıma bakarmısınız.özden gibi amatörde bile oynamayacak bir kaleci hala bu takımın kalesinde.şu an ligin en çok gol yiyen 2.ci takımıyız.bırakalım hayal dünyasını çok iyi kadromuz var 1-2 takviye ile avrupa kupalarına gideriz edalarını.aydın gibi yaşı geçmiş devamlı hata yapan bir futbolcu , yada serdar özkan gibi kendi takım arkadaşına bağıran adamın , .metin akan gibi spastik birisi , murat duruer gibi topun ne olduğunu bilmeyen adamların ne işi var bu takımda.

hayalimizde bile göremeyeceÄŸimiz futbolcularımız  var , çok iyi kadromuz var demeyelim takımın durumuna , futbolcuların durumuna ve ligdeki puan durumumuza bakalım.bu kadar paraya bu kadar imkana raÄŸmen bu kadar desteÄŸe karşılığı bumu ?

kaoscusun diyecekler , cengizcisin cemalcisin diyeceksiniz bana ama görüntü hiç hoş değil.sadece antepe yenildik diye yazmıyorum eleştiri varsa yazılır alkış tutulacak yer varsa tutulur.verdikleri vaadleri yapmayan yönetimin şu an alkış tutulacak bir icraatı yok.

kusura bakmada ben snın hiç takıma destek  verdiÄŸini görmedim  hep kösteksin. . .
Rajnoch - Sapara dısında kaliteli topcu yok dıyosun  . . . 1- ÖZGÜR ÇEK  2- KAÄžAN SÖYLEMEZGİLLER 3-Stanislav SESTAK 4-FATİH TEKKE 5- ROMAN BEDNAR  5-ADEM KOÇAK 6-ROBERT VİTTEK 7-MAREK SAPARA  8-JAN RAJNOCH 9- ZEWLAKOV 10 - UÄžUR UÇAR  Bu  oyuncuların hepside kaliteli  . . .Ya Ben Körüm Ya sen ?  ÖZDEN -  MURAT - AYDIN  Hakkında Dediklerinin %99 una katılıyorum  . . .Yönetiminin Bugune Kadar Yaptıgı En Büyük Hata Ümit Özatı Geç Göndermesidir Hatta Sezona baÅŸlamsıdır. . . Avrupa kupası hayal dıyosun Bugun Antepden Farkımz neydi Bizim Kötü Futbol mu ? Hayır Sadece Bireysel Hatalar Yoksa Antepi Yenmek İçden Bile DeÄŸildi . .  . 5 HAFTADA Tek MAglubiyet  . . .
Adı '' AŞK '' Bu Eziyetin !!!

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl
artık kaoscular bıtarafına kına yaksın . . . Ben ANKARAGÜÇLÜ Oldugum için kendimden gurur duyuyorum  Takımı begenmeyenlerede lafım ÅŸudur kımse kımseye zorla takım tuturmuyor   . . . Bugun ki mücadelede Süperdi yenilmemize ragmen hırslı hep skoru yaklamaya calısan bır takım vardı  Bireysel Hatalrdan Gol Yedik Saglık Olsun BAKKAL'la  ''MESUT''uz. . .

evt yönetim 1-2 tane kaliteli futbolcu getirmiÅŸtir.sapara ve rajnock.onun dışındakilerin hangisi kaliteli yada  h... diyelim kaliteliler takıma faydaları varmı ? vittek , turgut , gabriç , sestak , klukowski , zewlakow vs.vs.
1-2 tane kaliteli futbolcu dışında baştan kurulan takıma bakarmısınız.özden gibi amatörde bile oynamayacak bir kaleci hala bu takımın kalesinde.şu an ligin en çok gol yiyen 2.ci takımıyız.bırakalım hayal dünyasını çok iyi kadromuz var 1-2 takviye ile avrupa kupalarına gideriz edalarını.aydın gibi yaşı geçmiş devamlı hata yapan bir futbolcu , yada serdar özkan gibi kendi takım arkadaşına bağıran adamın , .metin akan gibi spastik birisi , murat duruer gibi topun ne olduğunu bilmeyen adamların ne işi var bu takımda.

hayalimizde bile göremeyeceÄŸimiz futbolcularımız  var , çok iyi kadromuz var demeyelim takımın durumuna , futbolcuların durumuna ve ligdeki puan durumumuza bakalım.bu kadar paraya bu kadar imkana raÄŸmen bu kadar desteÄŸe karşılığı bumu ?

kaoscusun diyecekler , cengizcisin cemalcisin diyeceksiniz bana ama görüntü hiç hoş değil.sadece antepe yenildik diye yazmıyorum eleştiri varsa yazılır alkış tutulacak yer varsa tutulur.verdikleri vaadleri yapmayan yönetimin şu an alkış tutulacak bir icraatı yok.

kusura bakmada ben snın hiç takıma destek  verdiÄŸini görmedim  hep kösteksin. . .
Rajnoch - Sapara dısında kaliteli topcu yok dıyosun  . . . 1- ÖZGÜR ÇEK  2- KAÄžAN SÖYLEMEZGİLLER 3-Stanislav SESTAK 4-FATİH TEKKE 5- ROMAN BEDNAR  5-ADEM KOÇAK 6-ROBERT VİTTEK 7-MAREK SAPARA  8-JAN RAJNOCH 9- ZEWLAKOV 10 - UÄžUR UÇAR  Bu  oyuncuların hepside kaliteli  . . .Ya Ben Körüm Ya sen ?  ÖZDEN -  MURAT - AYDIN  Hakkında Dediklerinin %99 una katılıyorum  . . .Yönetiminin Bugune Kadar Yaptıgı En Büyük Hata Ümit Özatı Geç Göndermesidir Hatta Sezona baÅŸlamsıdır. . . Avrupa kupası hayal dıyosun Bugun Antepden Farkımz neydi Bizim Kötü Futbol mu ? Hayır Sadece Bireysel Hatalar Yoksa Antepi Yenmek İçden Bile DeÄŸildi . .  . 5 HAFTADA Tek MAglubiyet  . . .

bireysel hataların olmaması için bireysel hata yapmayan futbolcular lazım.
özdenle , aydınla uğur uçarla , serdar özkanla , murat duruerle yazmış olduğun fatih tekke ile olacak iş değil bu.fatih tekke dediğin adam dökülüyor sahada yerden kalkamıyor garip.

takımdaki bütün yabancı oyuncuları yazmışsın.geçen trt de ibrahim üzülmezi dinliyordum.türkiye ye gelen yabancı oyuncular çok abartılıyor krallar gibi karşılanıyor diyor.türkiyede çok kaliteli yerli futbolcular var , yabancılara bu kadar ilgi ve tolerans gösterilmemeli dedi.son derece haklı ve dediklerine katıldım.bu sadece ankaragücü için değil türkiyenin sorunu gibi düşünüyorum.C.T.Y zamanında gelen vasselde öyle krallar gibi karşılandı.sorunlu bir zamanda geldi belki daha etkili olabilirdi ama ne iyidi ne kötüydü mücadele ediyordu koşuyordu.

kim gelecek messi mi falan mı diyeceksin ? isim yapmış futbolcu kadar tabi koşan mücadele eden teknik futbolcu lazım.antepin savunmasında dany diye siyahi bir futbolcu var.gerçekten bugün süperdi adam.çokta güzel oynadı.özellikle 2.ci yarı. o adamı kim türkiye ye getirdiyse helal olsun

benım saydıgım bu yabancıların hiçbiri  ne vassel gibi ne quaresma gibi ne almeida gibi karsılandı hepsiz sessz geldi .. . birz düşnrk yaz

Çevrimdışı ankaral

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
Umut1910 sana bir sorum olacak

Sen gerçekten eski yönetimin gelmesiyle takımın daha iyi olacağını cidden düşünüyon mu?

Çevrimdışı sincers

• Anadolu Sanatkaran Gücü
Zaten alışığız biz galatasaray'a karşı hattrick yapan topçulara onun için sestak'ı falan beğenmiyoruz :D

Çevrimdışı 06güçlü

• İmalat-ı Harbiye
 kim ne dersedesin bentakımı bugunde beÄŸendim.o kadar ek...le güzel mücadele ettiler.goller bireysel hatalardan geldi.aydın varken zaten 10 kiÅŸi oynuyor .birde turgut girince 9 kiÅŸi kaldı takım.bizimde net pozisyonlarımız oldu ama atamadılar.seneye bu takımdan özden , aydın ,turgut  gitsin  yerine 3 - 4  saÄŸlam takviye yapılsın bu takım zirveyi zorlar.

Çevirimiçi ENGiN-DGN

• İmalat-ı Harbiye
TARAFTARI OLDUĞU TAKIMIN FUTBOLCULARINA SPASTİKLER TOPLULUĞU DEMEK BENZETMEK NE KADARDA DOĞRU VE GÜZEL BENZETME !!!!!!

Çevrimdışı sincers

• Anadolu Sanatkaran Gücü
Zaten alışığız biz galatasaray'a karşı hattrick yapan topçulara onun için sestak'ı falan beğenmiyoruz :D

:)
haklısın.gs yi yendik.çok güzel bir başarı yakaladık.
o kadar güzel bir kadro kurdular ki sezon başında şu an açık ara şampiypnluğa gidiyoruz. :)

arkadaÅŸ halı saha maçına gitsem özdeni , murat durueri , aydını , metin akanı , turgutu , sardar özkanı  çağırmam. :)
takım takım değil spastikler topluluğu. :D

takımda olan yüzünü göremediğimiz cenry, ishak doğan , ergin keleşte oynasada onlar hakkında da yorum yapsak. :D
ishak için çok iyi futbolcu diyorlar , merak ediyorum nasıl inş oda bu kadar futbolcunun içinde kaybolup gitmez.

50 kere falan yazdım bir daha yazayım, kötü futbolculardan kurulu bir takımı bir senede şahane bir takım haline getiremezsiniz kademe kademe olur bu iş diyorum, takımda 30 topçu varsa 30u da mükemmel demiyorum zaten, arada işe yaramazlar var diyorum, onlar gidip yerine diğerleri ayarında topçular gelirse seneye iyi takım olur diyorum, özden murat metin aydın kötü ama sestak sapara bence çok iyi diyorum. neden anlaşamıyoruz ki bir türlü bu konuda? :)

Çevrimdışı GürkAnti-X

• Ankaragücü 100. Yıl

bireysel hataların olmaması için bireysel hata yapmayan futbolcular lazım.
özdenle , aydınla uğur uçarla , serdar özkanla , murat duruerle yazmış olduğun fatih tekke ile olacak iş değil bu.fatih tekke dediğin adam dökülüyor sahada yerden kalkamıyor garip.

takımdaki bütün yabancı oyuncuları yazmışsın.geçen trt de ibrahim üzülmezi dinliyordum.türkiye ye gelen yabancı oyuncular çok abartılıyor krallar gibi karşılanıyor diyor.türkiyede çok kaliteli yerli futbolcular var , yabancılara bu kadar ilgi ve tolerans gösterilmemeli dedi.son derece haklı ve dediklerine katıldım.bu sadece ankaragücü için değil türkiyenin sorunu gibi düşünüyorum.C.T.Y zamanında gelen vasselde öyle krallar gibi karşılandı.sorunlu bir zamanda geldi belki daha etkili olabilirdi ama ne iyidi ne kötüydü mücadele ediyordu koşuyordu.

kim gelecek messi mi falan mı diyeceksin ? isim yapmış futbolcu kadar tabi koşan mücadele eden teknik futbolcu lazım.antepin savunmasında dany diye siyahi bir futbolcu var.gerçekten bugün süperdi adam.çokta güzel oynadı.özellikle 2.ci yarı. o adamı kim türkiye ye getirdiyse helal olsun

benım saydıgım bu yabancıların hiçbiri  ne vassel gibi ne quaresma gibi ne almeida gibi karsılandı hepsiz sessz geldi .. . birz düşnrk yaz

okuma sorunun var herhalde ? türkiyenin bir sorununu yazdm ben takımdaki yabancılar şaşalarla karşılandı demedim.
takımda yabancı oyuncuları 1-2 tanesi hariç çok büyütmeyin.

arkadas  ibrahim üzülmezi bende dinledm geçen hata onun bahsettgı futbolcular cok acık sen ıyı dnleyememÅŸsin arÅŸivden bidaha dinle

Çevrimdışı maraton06

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
uğur - rakibin ayağına topu attı. golu yedik. bu herifi topçu diye getiren yönetim Allah seni ne yapsın?
adam  daha bir maç oynamadı bu takımda...

aydın- eldeki butün stoperleri kovdunuz bu adamı getirdiniz. adam ıska geçmekten bütün sezon boyu öldü.  ey yönetim bu adamı topçu diye bize yutturdunuz ya Allah sizi ne yapsın?

klukowski- broggi'yi kovdunuz, bu herifi aldınız. adam tek doğru dürüst maç oynamadan kendi kaçtı. ben size ne diyim ey yönetim?

turgut- sen bütün sezon bir doğru maç oynamazmısın be adam? her maç ortalıkda dolaşıp duruyorsun..
bıktım senden turgut..

özden- bir sezonda bir maç kazandır takıma be adam. her maç kalende gol var. yuh be kardeşim.

vittek- bütün sezon sakattın. bir maça çıktın, elin-kolun-aÄŸzın çalışıp durdu. kardeÅŸim bütün sezonda 4 maç oynadın. yuh be adam. insan bari kalan maçlara biraz gayret gösterir. senin çenene  vurmuÅŸ

Çevrimdışı vagnerlove

• İmalat-ı Harbiye
edit