Anket

Maç Sonucu?

Galibiyet
 27 (55.1%)
Beraberlik
 18 (36.7%)
MaÄŸlubiyet
 4 (8.2%)

Toplam Oy Verenler: 47

Oylama kapandı: Mayýs 16, 2011, 01:02:15 ÖÖ

Gönderen Konu: Fenerbahçe: 6-0 :ANKARAGÜCÜ / 15 MAYIS 2011 / 20:00 / STSL 32.HAFTA  (Okunma sayısı 4909 defa)

Çevrimdışı televizyon çocuğu

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • Forum "since1910.net" 'e HoÅŸgeldiniz
Ynt: Fenerbahçe: - :ANKARAGÜCÜ / 15 MAYIS 2011 / 20:00 / STSL 32.HAFTA
« yanıtla #195 : Mayýs 16, 2011, 02:42:02 ÖS »
Ahmet Gökçek başkan dün fenerlilerin lafları senınde canını sıktı bizimde...Sizlerden Ankaraya Ankaragücümüze çok değil 40 binlik güzel bir stad yapmanızı koşu pisti olmayan akustık sesımızın boğucu etki yapacagı stad yapmanızı istiyoruz...Birde şunu istiyoruz yeni stadımızda deplasman tribününü köşeye sıkıştırıp demir ve ağlarla kapatmanızı görüş açısınında mumkunse rezil olmasını istiyoruz...Stadında her tarafının kapalı ama sadece deplasman trıbunu tarafının üstünün açık olmasını istiyoruz.Deplasman trıbununde tuvaletlerın psivarları olmasın millet yan yana su döksun ve aletlerını görsün birbirinin...Ayrıca deplamsan trıbunune kucuk bi camı olan dandık bir büfe koyun sadece...İçerde su yada başka bişi sattrımayın...Adamlara deplasmana geldiklerine pişman edin...Bunları yazıyorum çünki ıstanbul bize napıyosa bizde aynısını yapalım...Haa birde stad hoporlorumuz ve spikerimiz profesyonel olsun işi bilsın deplasman tribünü tezahurata başlayınca müzik marş çalınsın stad hoporlorunden...Tıpkı fenerın yaptıgı gibi...

Ben iÅŸte yukarda bu yazıyı yazan bu tip adamlardan klübü temizlemek istiyorum.Karşı tarafın yaptığın yanlış ve kötü olduÄŸunu kabül ediyor ve aynı kötü iÅŸi kendiside yapmak istiyor.Zihniyete bakın!

Peygamber der ki"Düşmanlarınızı sevin,onlara dua edin.Sonunda kazananlardan olacaksınız."

Çevrimdışı İncesuTeam_Ahmet_2306

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #196 : Mayýs 16, 2011, 03:45:44 ÖS »
maçı katleden hakem, oyunu katleden 85 dakika hiçbirşey yapmayan ruhsuz fatih tekke defansta aydın kazması ah mesut hoca ah neden vittek i çıkartırsın gabriçi kesersin turgutla başlamassın...
DARİUS VASSELL...

Çevrimdışı monçiçi

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #197 : Mayýs 16, 2011, 05:58:31 ÖS »
..... girdi,tribün bitti... heleki gizli .... aşklarını ortaya çıkarmaları çok garipti...
« Son Düzenleme: Mayýs 16, 2011, 08:41:32 ÖS Gönderen: Dernek »

Çevrimdışı keş06

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #198 : Mayýs 16, 2011, 08:28:30 ÖS »
yanlış anlaşılmasın amma dun ku deplasman beni UTANDIRDI

bu takım bu seyirciyle şampıyon olamaz çok kalitesisiz karekterde zayıf fırdöndü gibi özatın bazı lafları doğru seyirci ile ilgili deplasmanda yönetim istifa diye bağırılır mı arkadaş ben olsam İSTİFA EDER AL TAKIM SENİN.... DERİM NE ALİN VARSA GÖR.................

ARKADAŞ BİZ BAŞKENTİN TAKIMIYIZ BİR SEVİYE DURUŞ VE KALİTENİN OLMASI ŞART .............
« Son Düzenleme: Mayýs 16, 2011, 08:40:46 ÖS Gönderen: Dernek »

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #199 : Mayýs 16, 2011, 08:29:09 ÖS »
.... girdi,tribün bitti... heleki gizli fener aşklarını ortaya çıkarmaları çok garipti...

Aynen,
artık sıkmaya başladılar.
« Son Düzenleme: Mayýs 16, 2011, 08:41:08 ÖS Gönderen: Dernek »

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #200 : Mayýs 16, 2011, 10:03:24 ÖS »
skor rezaletti..bu yıl aldığımız farkı mağlubiyetler bizi gerçekten çok sarstı.çok ağır yenilgiler aldık.mesut hocanın gelmesiyle toparlandık.ama bu maç ve bu sonuç gerçekten çok kötü oldu.lig bu senede bitti ve antalya maçını kazanamazsak sıralamada yerimiz 12 den yukarı olmaz.yönetiminde tribünlerinde gruplarında artık toparlanması şart.kavgaya son verilmeli yoksa seneyede aynı tabloyu yaşarız.adam gibi transferler yapılmalı ek... bölgelere.herşeyden önce yönetimin karar vermesi çok önemli.gideceklermi kaacaklarmı.işte bütün mesele bu.yeni sezonda bedava bilet görmek istemiyoruz.kimseyi beslemeyin,adam gibi klübü yönetin,parasıyla maça gelen taraftar yeter bize.stada bile sığmayız.birçok taraftarımız bu grupların pislikleri yüzünden maça gelmiyor.bu yıl bitti seneyede umudum yok.sanırım bizim bahtımız bu.yıllar geçecek ve biz aynı yerimizde sayacağız.
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı sincers

• Anadolu Sanatkaran Gücü
« yanıtla #201 : Mayýs 17, 2011, 06:02:42 ÖS »
skor rezaletti..bu yıl aldığımız farkı mağlubiyetler bizi gerçekten çok sarstı.çok ağır yenilgiler aldık.mesut hocanın gelmesiyle toparlandık.ama bu maç ve bu sonuç gerçekten çok kötü oldu.lig bu senede bitti ve antalya maçını kazanamazsak sıralamada yerimiz 12 den yukarı olmaz.yönetiminde tribünlerinde gruplarında artık toparlanması şart.kavgaya son verilmeli yoksa seneyede aynı tabloyu yaşarız.adam gibi transferler yapılmalı ek... bölgelere.herşeyden önce yönetimin karar vermesi çok önemli.gideceklermi kaacaklarmı.işte bütün mesele bu.yeni sezonda bedava bilet görmek istemiyoruz.kimseyi beslemeyin,adam gibi klübü yönetin,parasıyla maça gelen taraftar yeter bize.stada bile sığmayız.birçok taraftarımız bu grupların pislikleri yüzünden maça gelmiyor.bu yıl bitti seneyede umudum yok.sanırım bizim bahtımız bu.yıllar geçecek ve biz aynı yerimizde sayacağız.

gruplarin toparlanmasi mi? bence bu saatten sonra her biri kendini fesh etmelidir, herkes havaya girmis bu kadar kalabalik deplasman yapilmis, bir tezahurata basliyorsun stadin karsi kosesi yuhalamaya basliyor demek ki sesin pasalar gibi gidiyor.. sonra basliyorsun kendi icinde kavga etmeye, sozde takimi seviyoruz 3-0 maglup diye 70 dakka tek bir tezahurat yok hani iyi gunde kotu gundeydi? bir devre arasi boyunca birileri birilerini dovmeye calisti, yandan istanbullular birilerine sen bizim kardesimizsin diyor vs. vs. ben istanbulla kardes olmak da istemiyorum, ayni sevdanin pesinde kostuguna inandigim insanlarin birbirini dovmesini izlemek de istemiyorum. ne grupculukmus arkadas icine edildi valla tribunlerin..

Çevrimdışı Anti-x Antalya

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #202 : Mayýs 17, 2011, 08:37:53 ÖS »
kale arkası diğer gruplara gider yapıp meydan okuyor.
Allah bu taraftarın sonunu hayır eylesin.