tepki verme yanlısı olmayan arkadaşlar peki seneye bu takım yine bu halde olsa başarılı sayacak mısınız?
gelecek sene için başarı kriterini ne olarak görüyosunuz?
şampiyonluk mu? ilk 3 mü? ilk 5 mi?
bugün tepki verince takım gelecek sene şampiyon mu olacak?
Bu yıl Mesut Bakkal ile başlansaydı ya da en azından Ümit Özat ile başlanmasaydı bu takımın şu an nerede olacağını tahmin etmek bu kadar zor olmamalı. Ya Özata rağmen kupada çeyrek finalin kapısından döndük hemde Malatya maçında. Malatya maçına sen ya da ben teknik direktör olarak çıksaydık en az 3 atar dönerdik. Çeyrek finalden sonra finale kadar bizi durduracak bir takım var mıydı?
Mesut Bakkal geldikten sonra yakalanan serinin ardından pek çoğumuz yanmadık mı bu adam birkaç hafta önce gelse şimdi kalem defter Avrupa hesabı yapardık diye.
Bunlarıda geçtim yaşanan onca kaostan sonra pek çok Ankaragücü taraftarı sevdasını kalbine gömüp stadın yolunu unuturken bu futbolcular o kaosta çıkıp o armanın hakkını verdiler savaştılar. Küme düşme korkusunu yaşatmadılar, yıllarca hep küme düşmemeyi bir hafta önce garantileyip son maçımızı şampiyon olmuş gibi kutladık arada böyle gelmiş böyle gidecek bestesini söyleyip geçtik gittik o zaman neden karalar bağlamadıkta bu sezon sonunda kara bağlıyoruz?
Ben bugün tepki verilmemesinden yanayım, ama yarın olacak bir tepkide varım. yarın tesislere çıkarma yapılır tepki verilecek denir en önde giderim ama bugün bu onurlu oyunculara güzel bir veda edilmeliydi. Sahadaki futbolcular ve Mesut Bakkal tepki hakedecek birşey yapmadılar. Bu maçı sabote etmeye hakkımız yok. Çünkü bu sene sahadaki futbolcuların hiç biri kadar hakkımız geçmedi Ankaragücüne.