Gönderen Konu: MKE ANKARAGÜCÜ:2-3 M. ANTALYASPOR / 21 MAYIS 2011 / STSL 34. HAFTA  (Okunma sayısı 1585 defa)

ankaragücüm

• Ziyaretçi
MKE ANKARAGÜCÜ - M. ANTALYASPOR

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Ankara 19 Mayıs Stadyumu

Saat : 16:00
« Son Düzenleme: Mayýs 25, 2011, 09:34:54 ÖÖ Gönderen: Holiganguc »

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
Ynt: MKE ANKARAGÜCÜ:- M. ANTALYASPOR / 21 MAYIS 2011 / STSL 34. HAFTA
« yanıtla #1 : Mayýs 19, 2011, 09:53:15 ÖS »
Biz Bu Takımı Şampıyonlukları için sevmedikki.

renklerine , armasına sevdalandık.

...ta mac yap kaldırımdan desteklerim seni Şanlı sevdam ANKARAGÜCÜM....

Çevrimdışı qwerty

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #2 : Mayýs 19, 2011, 10:20:44 ÖS »
bu maç tribünler açısından ilginç bir maç olacak bir taraf protesto ederken diÄŸer taraf destek verecek ve sezonun son maçında istenmeyen görüntüler ortaya çıkacak ÅŸimdiden söyleyim ben aslında  bu bölünmüşlüğü görmemek adına maça gelmeyi düşünmüyorum yine canım sıkılacak ama  tutku iÅŸte..fb den puan alsaydık da bu maçta ortalığı yıksaydık olmaz mıydı çok mu ÅŸey istedik neyse umarım ben yanılırım görececeÄŸiz...

0618

• Ziyaretçi
« yanıtla #3 : Mayýs 20, 2011, 08:31:46 ÖÖ »
artık ÅŸu olanları görünce bu taraftardan hiç bir ÅŸey olmayacagını anladım bu takımdan hiç bir beklentim kalmadı barselonanın  kadrosunu getirsen yine ortalıgı karıştırmak için bir ÅŸeyler bulurlar çünkü amaçları siyasi ve rant hayatında ankaragücü ile hiç ilgilenmemiÅŸ eski ato baÅŸkanını aday olunca birden ankaragücü sevgisi beliriyor herhalde rüyasında ak sakallı bir dede söyledi ve taraftarları ziyaret ediyor ondan sonrada antalya maçında yönetime  ve teknik direktöre size stadı dar edecegiz mesajı veriliyor eskiden ankarada oturup ta istanbul takımlarını tutanları kınardım adamlar çok yazıkki haklı galiba nereyi tutsan elinde kalıyor bir külübün yönetimi olur külübü yönetir taraftarı olur sadece karşılıksız taraftarlıgını yapar külübü yönetmeye kalkmaz kısaca bu taraftar yapısıyla 200 sene geçse bu külüpten bi baÅŸarı gelmez  bu saatten sonra baÅŸka takımda tutamayacagımıza göre en iyisi futbol defterini kapatmak maça gitmek için can atan oglumu bu ortamdan uzak tutmak stada gittigimizdeo ortamı görmeyi artık içim kaldırmıyor

Çevrimdışı salim_sungurlu

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #4 : Mayýs 20, 2011, 09:58:14 ÖÖ »
ato başkanı ankaragücünün rengini dahi bilmiyor.işine geldimi ankaragüçlü oluyor.bu zaman kadar nerdeydi.ziyarete gidildi.renklerini bile bilmiyor.

Çevrimdışı aso_

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #5 : Mayýs 20, 2011, 10:46:12 ÖÖ »
karalar baglanacak kadar ne olay oldu geçen hafta ben mi kaçırdım? 6-0lık skor mu bu protestonun sebebi?
6-0a zemin hazırlayan olaylara protesto hani?
Trabzonlusuna Fenerlisine tepki nerde?
Fener maçını sadece belli bir kesim değil tüm camia iple çekti tüm gruplar Sivas maçını bırakıp fener macı için organize oldu. Mesut Bakkala fener maçını gereginden fazla önemsedi rajnochu neden sakladı diyoruz ama biz nerdeydik Sivas maçında tv başında aklımız fener maçında.
"gözleri dört defa lacivertti müjganın" http://lacivertduslerinsarigunesi.blogspot.com/

Çevrimdışı zerosix

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
« yanıtla #6 : Mayýs 20, 2011, 10:53:48 ÖS »
sadece Ankaragücüm....

ben bu takımı reisler,abiler,amigolar yüzünden sevmedim.Onların maddi kalkınmasını yapmalarında maşa olmak için sevmedim.

Ben bu armayı  babam seviyor diye sevdim.C.A. dan CTY den öncede Ankaragüçlüydüm M.G. den sonrada Ankaragüçlü olacağım.
imza

Erkan1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #7 : Mayýs 20, 2011, 10:56:07 ÖS »
ato başkanı ankaragücünün rengini dahi bilmiyor.işine geldimi ankaragüçlü oluyor.bu zaman kadar nerdeydi.ziyarete gidildi.renklerini bile bilmiyor.

ato başkanına ziyarete gidilmedi ato başkanı derneğe ziyarete gelmek istediğini söyledi....bu 1

melih gökçek ankaragücünün renklerini biliyoda ne oluyo aziz gidene kadar fenerbahçeliliğimi dolaba kaldırdım diyo ne farkı var....

Çevrimdışı salim_sungurlu

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #8 : Mayýs 21, 2011, 07:40:18 ÖÖ »
umut1910 her şeye zıplama herşeyide ben biliyorum deme anti-x derneği sinan aygün denen şahsı ziyaretine gitmişdir.

Çevrimdışı aso_

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #9 : Mayýs 21, 2011, 10:20:38 ÖÖ »

son yıllarda lige yeni çıkan takımdan 5 gol yediğimizi hatırlamıyorum , son yıllarda 6 - 0 yenildiğimizi hatırlamıyorum.hayalimizde bile göremedğimiz futbolcularımız var ama ligin en çok gol yiyen takımıyız.bu işte bir terslik yok mu ?

Attığımız 50 Golle ligin en çok gol atan 4.takımıyız. Ersun Yanal döneminden sonra en çok gol attığımız sezon. O sezon 72 gol atmışız 58 gol yemişiz. Bu sezon yediğimiz gol sayısı 59. Yediğimiz aşşağı yukarı aynı. Attığımızın az olma sebebi Ümit Özat dönemi. Böyle bir tabloyu uzun zamandır hatırlamıyorduk.

4 büyük diye tabir edilen takımlarla ligde oynanan 8 maç. 3 Yenilgi 1 beraberlik 4 Galibiyet.  Yine Ersun Yanal döneminden bu yana görmeyi özlediÄŸimiz bir tablo. Böyle bir tabloyuda uzun zamandır görmüyorduk.

Karabükten fark yerken Ankaragücü tribünlerinden yükselen 5 5 seslerinide hatırlamıyorduk. Geçen hafta Kadıköy Ankaragücüne küfrederken susmayıda daha öncesinde hatırlamıyorduk.

Bir Metin Akan kadar katkısı olmadı bu sene Ankaragücü taraftarının takıma. Fener maçını düşünerek Sivas deplasmanına takımı yanlız göndermeyi de hatırlamaz bu taraftar.

Fenere iki maçta toplamda 6 gol attığını unutup yediği 6 gol için isyan etmeyi kendine yakıştırmaz Ankaragüçlüler.

İyi gününde kötü gününde hep beraberiz derken averaj hesabı yapmaz Ankaragüçlüler.

Şunu belirtmek isterim yönetim verdiği sözlerin hiçbirini tutmamıştır bu konuda tepkide en önde ben giderim ama kurulan takım ve bu onurlu oyuncular onca kaosa rağmen bu sene akıllarda kalacak iyi bir performans sergilemişse bu takım sahadayken hiçkimsenin tepki göstermeye hakkı olamaz.
"gözleri dört defa lacivertti müjganın" http://lacivertduslerinsarigunesi.blogspot.com/

Çevrimdışı zidane

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #10 : Mayýs 21, 2011, 10:28:08 ÖÖ »
tepki verme yanlısı olmayan arkadaşlar peki seneye bu takım yine bu halde olsa başarılı sayacak mısınız?

gelecek sene için başarı kriterini ne olarak görüyosunuz?

şampiyonluk mu? ilk 3 mü? ilk 5 mi?

Çevrimdışı aso_

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #11 : Mayýs 21, 2011, 10:39:19 ÖÖ »
tepki verme yanlısı olmayan arkadaşlar peki seneye bu takım yine bu halde olsa başarılı sayacak mısınız?

bugün tepki verince takım gelecek sene şampiyon mu olacak?

Bu yıl Mesut Bakkal ile başlansaydı ya da en azından Ümit Özat ile başlanmasaydı bu takımın şu an nerede olacağını tahmin etmek bu kadar zor olmamalı. Ya Özata rağmen kupada çeyrek finalin kapısından döndük hemde Malatya maçında. Malatya maçına sen ya da ben teknik direktör olarak çıksaydık en az 3 atar dönerdik. Çeyrek finalden sonra finale kadar bizi durduracak bir takım var mıydı?

Mesut Bakkal geldikten sonra yakalanan serinin ardından pek çoğumuz yanmadık mı bu adam birkaç hafta önce gelse şimdi kalem defter Avrupa hesabı yapardık diye.

Bunlarıda geçtim yaşanan onca kaostan sonra pek çok Ankaragücü taraftarı sevdasını kalbine gömüp stadın yolunu unuturken bu futbolcular o kaosta çıkıp o armanın hakkını verdiler savaştılar. Küme düşme korkusunu yaşatmadılar, yıllarca hep küme düşmemeyi bir hafta önce garantileyip son maçımızı şampiyon olmuş gibi kutladık arada böyle gelmiş böyle gidecek bestesini söyleyip geçtik gittik o zaman neden karalar bağlamadıkta bu sezon sonunda kara bağlıyoruz?

Ben bugün tepki verilmemesinden yanayım, ama yarın olacak bir tepkide varım. yarın tesislere çıkarma yapılır tepki verilecek denir en önde giderim ama bugün bu onurlu oyunculara güzel bir veda edilmeliydi. Sahadaki futbolcular ve Mesut Bakkal tepki hakedecek birşey yapmadılar. Bu maçı sabote etmeye hakkımız yok. Çünkü bu sene sahadaki futbolcuların hiç biri kadar hakkımız geçmedi Ankaragücüne.

Erkan1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #12 : Mayýs 21, 2011, 11:21:14 ÖÖ »
umut1910 her şeye zıplama herşeyide ben biliyorum deme anti-x derneği sinan aygün denen şahsı ziyaretine gitmişdir.

umut1910 yazmadı ben yazdım senin her 3 yorumundan 2 sinde gecekonduyu kötülediğin için gecekonduya söyledin zannettim yalnış anlamışım kusura bakma...

0618

• Ziyaretçi
« yanıtla #13 : Mayýs 21, 2011, 11:26:40 ÖÖ »
dünyanın en büyük külübü ankaragücü niye derseniz bu kadar üçkagıdın dalaverenin  dönmesine ragmen yine süper ligde helal olsun

Çevrimdışı zidane

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #14 : Mayýs 21, 2011, 12:59:29 ÖS »

bugün tepki verince takım gelecek sene şampiyon mu olacak?

Bu yıl Mesut Bakkal ile başlansaydı ya da en azından Ümit Özat ile başlanmasaydı bu takımın şu an nerede olacağını tahmin etmek bu kadar zor olmamalı. Ya Özata rağmen kupada çeyrek finalin kapısından döndük hemde Malatya maçında. Malatya maçına sen ya da ben teknik direktör olarak çıksaydık en az 3 atar dönerdik. Çeyrek finalden sonra finale kadar bizi durduracak bir takım var mıydı?

Mesut Bakkal geldikten sonra yakalanan serinin ardından pek çoğumuz yanmadık mı bu adam birkaç hafta önce gelse şimdi kalem defter Avrupa hesabı yapardık diye.

Bunlarıda geçtim yaşanan onca kaostan sonra pek çok Ankaragücü taraftarı sevdasını kalbine gömüp stadın yolunu unuturken bu futbolcular o kaosta çıkıp o armanın hakkını verdiler savaştılar. Küme düşme korkusunu yaşatmadılar, yıllarca hep küme düşmemeyi bir hafta önce garantileyip son maçımızı şampiyon olmuş gibi kutladık arada böyle gelmiş böyle gidecek bestesini söyleyip geçtik gittik o zaman neden karalar bağlamadıkta bu sezon sonunda kara bağlıyoruz?

Ben bugün tepki verilmemesinden yanayım, ama yarın olacak bir tepkide varım. yarın tesislere çıkarma yapılır tepki verilecek denir en önde giderim ama bugün bu onurlu oyunculara güzel bir veda edilmeliydi. Sahadaki futbolcular ve Mesut Bakkal tepki hakedecek birşey yapmadılar. Bu maçı sabote etmeye hakkımız yok. Çünkü bu sene sahadaki futbolcuların hiç biri kadar hakkımız geçmedi Ankaragücüne.

söylediklerine aynen katılıyorum dediğin gibi saha dışında bi tepki verilecekse bende bundan yanayım ama bedava bişeler dağıtılmayan bi yere bu taraftar gitmez bunu da sende bende çok iyi biliyoruz... ben zaten teknik heyete verilsin demiyorum bu tepkiyi herkes verilen sözleri nasıl kandırıldığımızı kim tarafından kandırıldığımızı biliyor...