Gönderen Konu: MKE ANKARAGÜCÜ:2-3 M. ANTALYASPOR / 21 MAYIS 2011 / STSL 34. HAFTA  (Okunma sayısı 1585 defa)

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
Ynt: MKE ANKARAGÜCÜ:- M. ANTALYASPOR / 21 MAYIS 2011 / STSL 34. HAFTA
« yanıtla #45 : Mayýs 21, 2011, 05:18:38 ÖS »
bu senede lig bitti.şu anda ligde puan sıralamasında 13. durumdayız.yarın 14. olma ihtimalimiz bile mevcut..verilen vaadlere bakın,son iki sezondur ligdeki durumumuza bakın.yazıklar olsun.şimdi bazıları yine yazar hayalimizde göremeyeceğimiz topçular var takımda diye.işte hayalimizde göremeyeceğimiz topçular ve işte ligdeki halimiz.setak,sapara ve rajnochu bunların dışında tutuyorum.şak şaka devam.en büyük yönetim bizim yönetim!!!
« Son Düzenleme: Mayýs 21, 2011, 05:20:38 ÖS Gönderen: gececi »
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #46 : Mayýs 21, 2011, 05:37:52 ÖS »
bu senede lig bitti.şu anda ligde puan sıralamasında 13. durumdayız.yarın 14. olma ihtimalimiz bile mevcut..verilen vaadlere bakın,son iki sezondur ligdeki durumumuza bakın.yazıklar olsun.şimdi bazıları yine yazar hayalimizde göremeyeceğimiz topçular var takımda diye.işte hayalimizde göremeyeceğimiz topçular ve işte ligdeki halimiz.setak,sapara ve rajnochu bunların dışında tutuyorum.şak şaka devam.en büyük yönetim bizim yönetim!!!

mahkemeler vardı , kaos vardı , gece kondu istifa diye bağırdı o yüzden başarılı olamadık..
bekleyin seneye kesin ÅŸampiyonuz..
hayalimizde bile göremeyeceğimiz futbolcular gelecek seneye..
stadımız yapılcak , saray tesisleri ankaragücüne verilcek..
kaos yaratmayın yönetime   biraz zaman verin..
gökçek başkan ankaragücü şampiyon !!!!

bende çocukluÄŸumdan bu yana gecekondudayım.yıllarca her tribünün yaptığı yanlışları gecekonduda yaptı.bizde dahil olduk bu yanlışlara.yıllar geçti çekildim bir köşeye gecekonduda,ordan izlemeye baÅŸladım çoÄŸu zaman maçları.yanlışlar tüm stadta birbirini kovaladı durdu.rantın yüzdesi arttıkça gruplar kan emici canavara dönüştü.kardeÅŸ kardeÅŸe düşman oldu.bu klübü ayakta tutan yıllarca taraftarı oldu.ortaya grupçuluk çıktı gerçek taraftar söz söyleyemez oldu.doÄŸruları yazınca  siyasi olmakla suçlandık,cemalci denildi,cengizci denildi. ANKARAGÜMÜZ yıllardır kaos yüzünden zayıfladı ve en son bu duruma geldi.ne yönetim ne topçu ne dış etkenler.tek suçlu bu tribün grupları.oturduÄŸunuz yerden eserinizle övünün ÅŸimdi sevgili gruplar!!
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı televizyon çocuğu

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • Forum "since1910.net" 'e HoÅŸgeldiniz
« yanıtla #47 : Mayýs 21, 2011, 08:01:56 ÖS »
 >:( aÄŸmet gökçek adam gibi klübü yönet,yönetemiyosan burda sana nasıl klüp yönetilir öğretiriz.

Çevrimdışı agaytan

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #48 : Mayýs 21, 2011, 08:26:34 ÖS »

mahkemeler vardı , kaos vardı , gece kondu istifa diye bağırdı o yüzden başarılı olamadık..

bende çocukluÄŸumdan bu yana gecekondudayım.yıllarca her tribünün yaptığı yanlışları gecekonduda yaptı.bizde dahil olduk bu yanlışlara.yıllar geçti çekildim bir köşeye gecekonduda,ordan izlemeye baÅŸladım çoÄŸu zaman maçları.yanlışlar tüm stadta birbirini kovaladı durdu.rantın yüzdesi arttıkça gruplar kan emici canavara dönüştü.kardeÅŸ kardeÅŸe düşman oldu.bu klübü ayakta tutan yıllarca taraftarı oldu.ortaya grupçuluk çıktı gerçek taraftar söz söyleyemez oldu.doÄŸruları yazınca  siyasi olmakla suçlandık,cemalci denildi,cengizci denildi. ANKARAGÜMÜZ yıllardır kaos yüzünden zayıfladı ve en son bu duruma geldi.ne yönetim ne topçu ne dış etkenler.tek suçlu bu tribün grupları.oturduÄŸunuz yerden eserinizle övünün ÅŸimdi sevgili gruplar!!

haklısınız rant kavgası tribünleri bitirdi pasta büyüdükçe kavgalar ve ayrışmalar arttı ama çözüm varmı derseniz yok gibi görünüyor bu şartlarda ... elektronik bilet bir umut benim için ama onunda bir açık kapısını bulmazlarsa eğer..
    neyseki bu sezonda bitti lütfen artık laf sokma millete hakaret etme ona buna ÅŸakÅŸakcı deme gibi hakaretleri bırakalım gelecek sene ne olur ona bakalım.. maraton tribünde yanlışlıklar çoktu bu sene ama kimse unutmasın ki 2 sene önce cengiz topel baÅŸkanken gençler maçında herkes saatlideyken melih baÅŸkan ankaragücü ÅŸampiyon diye milleti bağırtanlarda gecekonduydu... yani kimse ben suçsusuzum o suçlu demesin..
   gececi nin dediÄŸi gibi gruplar çıkar savaşını bölünmeyi bitirmeden seneyede aynı ÅŸeyleri konuÅŸuyor oluruz bu yönetim gider baÅŸkası gelir bu seferde tribünlerde roller deÄŸiÅŸir...  tek kurtuluÅŸ yolu tek çatı altında ki ankaragücü taraftarlarıdır...

Çevrimdışı aguc

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #49 : Mayýs 21, 2011, 09:23:34 ÖS »

hepsi yapıldı daha ne yapcaklar bu dernekler  ellerinden geleni yaptılar

Çevrimdışı sertaç

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #50 : Mayýs 21, 2011, 09:37:22 ÖS »
YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRANLARIN ALTERNATİF YÖNETİM ADAYLARI KİM ACABA...
ÇOK MERAK EDİYORUM.
BİLİNÇSİZ VE GAZA GELİP,BAĞIRIYOSUNUZ.
CEMALİMİ İSTİYORSUNUZ....
MANTIKLI OLALIM.

Erkan1910

• Ziyaretçi
« yanıtla #51 : Mayýs 21, 2011, 10:08:18 ÖS »
YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRANLARIN ALTERNATİF YÖNETİM ADAYLARI KİM ACABA...
ÇOK MERAK EDİYORUM.
BİLİNÇSİZ VE GAZA GELİP,BAĞIRIYOSUNUZ.
CEMALİMİ İSTİYORSUNUZ....
MANTIKLI OLALIM.

ne alternatifi ya... caydın denen adamı zerre kadar seviyosam allah bin kat belamı versin benin değil başkanlık kulübünde kapısında bekçi olmasını bile istemiyorum bize uzak olsun...

ama biri bana desin allah rızası için caydını biz niye gönderdik o zamanda 13. oluyoduk ÅŸimdide ozaman ligde kalıyoduk bi ÅŸekilde ÅŸimdide o zamanda hep son hafta maçlarında iddasız oluyodun ÅŸimdide ee ne deÄŸiÅŸti kardeÅŸim ne deÄŸiÅŸti biri açıklasın kulübün ekonomisi mi düzeldi altyapıda yaÅŸ guruplarında ÅŸampiyonluklarmı var  amatör branÅŸlar açıldımı  voleybol voleybol dedik cemal zamanıda play off ilk turda elendik gökçek zamanıda ee bi fark gösterin abi bana 2 sene öncesinden. he tek farkı söyleyim ÅŸimdi sadece yalan rüzgarlar estiliyo basında kimse kadrodan falan bahsetmesin kimse kendinide kandırmasın bizdeki yabacıları ÅŸu tribündeki her 10 kiÅŸiden 8 i tanımıyodu..  tesisler desen melih gökçek baÅŸkanlık seçiminden önce telegolü konuk etmiÅŸti tesislerde iÅŸte burayı ankaragücüne verecem demiÅŸti ondanda allah razı olsun tesislere kira veriyoz ee ne farkı var cemalden bunların.... yöneteceklerse adam gbi yönetsinler seneyede hedefimiz 13. olmaksa ne biz yorulalım istifa diyerbağırarak nede onlar boÅŸa çırpınsınlar.. hizmet etmek istiyolarsa istifada biz hizmettir alternatifi olmayan tek ÅŸeyde bizi yaradandır onun yarattığı herÅŸeyin herkesin bi alternatifi vardır...