bu senede lig bitti.şu anda ligde puan sıralamasında 13. durumdayız.yarın 14. olma ihtimalimiz bile mevcut..verilen vaadlere bakın,son iki sezondur ligdeki durumumuza bakın.yazıklar olsun.şimdi bazıları yine yazar hayalimizde göremeyeceğimiz topçular var takımda diye.işte hayalimizde göremeyeceğimiz topçular ve işte ligdeki halimiz.setak,sapara ve rajnochu bunların dışında tutuyorum.şak şaka devam.en büyük yönetim bizim yönetim!!!
mahkemeler vardı , kaos vardı , gece kondu istifa diye bağırdı o yüzden başarılı olamadık..
bekleyin seneye kesin ÅŸampiyonuz..
hayalimizde bile göremeyeceğimiz futbolcular gelecek seneye..
stadımız yapılcak , saray tesisleri ankaragücüne verilcek..
kaos yaratmayın yönetime biraz zaman verin..
gökçek başkan ankaragücü şampiyon !!!!
bende çocukluğumdan bu yana gecekondudayım.yıllarca her tribünün yaptığı yanlışları gecekonduda yaptı.bizde dahil olduk bu yanlışlara.yıllar geçti çekildim bir köşeye gecekonduda,ordan izlemeye başladım çoğu zaman maçları.yanlışlar tüm stadta birbirini kovaladı durdu.rantın yüzdesi arttıkça gruplar kan emici canavara dönüştü.kardeş kardeşe düşman oldu.bu klübü ayakta tutan yıllarca taraftarı oldu.ortaya grupçuluk çıktı gerçek taraftar söz söyleyemez oldu.doğruları yazınca siyasi olmakla suçlandık,cemalci denildi,cengizci denildi. ANKARAGÜMÜZ yıllardır kaos yüzünden zayıfladı ve en son bu duruma geldi.ne yönetim ne topçu ne dış etkenler.tek suçlu bu tribün grupları.oturduğunuz yerden eserinizle övünün şimdi sevgili gruplar!!
haklısınız rant kavgası tribünleri bitirdi pasta büyüdükçe kavgalar ve ayrışmalar arttı ama çözüm varmı derseniz yok gibi görünüyor bu şartlarda ... elektronik bilet bir umut benim için ama onunda bir açık kapısını bulmazlarsa eğer..
neyseki bu sezonda bitti lütfen artık laf sokma millete hakaret etme ona buna şakşakcı deme gibi hakaretleri bırakalım gelecek sene ne olur ona bakalım.. maraton tribünde yanlışlıklar çoktu bu sene ama kimse unutmasın ki 2 sene önce cengiz topel başkanken gençler maçında herkes saatlideyken melih başkan ankaragücü şampiyon diye milleti bağırtanlarda gecekonduydu... yani kimse ben suçsusuzum o suçlu demesin..
gececi nin dediği gibi gruplar çıkar savaşını bölünmeyi bitirmeden seneyede aynı şeyleri konuşuyor oluruz bu yönetim gider başkası gelir bu seferde tribünlerde roller değişir... tek kurtuluş yolu tek çatı altında ki ankaragücü taraftarlarıdır...