Gönderen Konu: Ankaragücü Yeni Yönetimden İstekler Bölümü..  (Okunma sayısı 872 defa)

Çevrimdışı lbc_kocak

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • ..İSTANBUL'LU GÜÇLÜLER..
Ynt: Ankaragücü Yeni Yönetimden İstekler Bölümü..
« yanıtla #30 : Ocak 16, 2010, 05:09:57 ÖS »
takımın galip gelmesini istiyorum ..cokmu???

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #31 : Ocak 16, 2010, 05:32:03 ÖS »
bedava bilete son.

Çevrimdışı imalat-ı harbiye

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #32 : Ocak 16, 2010, 10:49:18 ÖS »
bılmem mantıklı mı ama?
ankaraspordan gelen ne kadar topcu,hoca,menajer varsa onları ankaraspora gerı yollasın,unutsun o gunlerı,takımı bestepeye gerı getırsın,antreman ızleyemez olduk,
ceyhun eriş acilen affedılsın
bır allahın kuluna bılet,para,rant gelırı saglayacak ımkanlar verılmesın

yazdıklarından 1 tanesi hiç mantıklı değil... oldu sen antreman izleyemiyosun diye dünyanın en iyis tesislerinden vazgeçsin takım :D

tyton yasın kac abıcım
sen kac kere sarayda antreman ızledın,ben tandoganda 80 lı yıllarda takımın maca taraftarlarca nasıl hazırlandıgını bılen adamım,ruhu taraftar verır
yıllar var ki ter içinde
taşıdım ben bu yükü
bıraktım acının alkışlarına
3 haziran '63'ü

Çevrimdışı ENGiN-DGN

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #33 : Ocak 16, 2010, 10:58:17 ÖS »
bılmem mantıklı mı ama?
ankaraspordan gelen ne kadar topcu,hoca,menajer varsa onları ankaraspora gerı yollasın,unutsun o gunlerı,takımı bestepeye gerı getırsın,antreman ızleyemez olduk,
ceyhun eriş acilen affedılsın
bır allahın kuluna bılet,para,rant gelırı saglayacak ımkanlar verılmesın

yazdıklarından 1 tanesi hiç mantıklı değil... oldu sen antreman izleyemiyosun diye dünyanın en iyis tesislerinden vazgeçsin takım :D

tyton yasın kac abıcım
sen kac kere sarayda antreman ızledın,ben tandoganda 80 lı yıllarda takımın maca taraftarlarca nasıl hazırlandıgını bılen adamım,ruhu taraftar verır

fikrine saygı duyarım ama abicim günümüzde ne ruhu alacak futbolcu var nede verecek taraftar herşey maddiyat olmuş 80 yıllarda ruh vardı sevda vardı o formayı giyenler en az taraftar kadar aşıktı o formaya ama devir döndü değişti tesisler takım için en önemli unsur halini aldı...

Çevrimdışı ali

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #34 : Ocak 16, 2010, 11:01:36 ÖS »
hiç gruba bedava bilet ve para vermesin yeter... 
Kahrolsun bedava bilet, kahrolsun Ankaragücünü ve şerefini satanlar.

USKHUM

• Ziyaretçi
« yanıtla #35 : Ocak 17, 2010, 01:18:52 ÖÖ »
BEN NGERÇEKTEN BUNLARIN BAÅžKANLIGINI DESTEKLİYORDUMAMA FOS ÇIKTILAR KİMSE BANA DAHA KONUÅžMAK İÇİN ERKEN OLDUGUNU SÖYLEMESİN HİÇ BİR ÅžEY İYİYE GİTMİYOR KAROLLUYORDUM YILLARDIR KAHROLUYORUM YİNE KAHROLUYORUM HERÅžEYİ ELİNE YÜZÜNE BULAÅžTIRDI İLK YARININ BİTMRSİNE HAFTALAR VARDI BUSENE GEÇTİ DEDİLER ÅžAHSİ HIRSIADINA HİKMET HOCAYI GÖNDERİLMESİ GEREKEN HİKMET HOCAYI YERİNE BİRİNİ BULAMADAN TAKIMI HAFTALARCA HOCASIZ BIRAKARAK TAKIMI LİGİN DİBİNE YOLLADI SONRA BUSENE ENBÜYÜK HEDFEFİMİZ OLAN BİR KUPA MAÇINA NASIL BİR TAKIM BÖYLE ÇIKAR BUNUN İZHI YOK BURADA LABALİLİK VAR TAKIM REZİL AYRICA NASIL ENBÜYÜK HEDEFİN OLAN KUPAYA HİÇ BİR TRANSFERİNİ YETİŞTİREMİYORSUN BUNEBİÇİM BİR İŞ BU NASIL BİR HEDEF BU NASIL HEDEF BU NASIL HEDEF  KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN  ANKARAGÜCÜMÜZ KUPADAN ELENMİŞTİR UMARIM YANILIRIM AMA YÜZDE DOKSAN ELENDİK UMARIM KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERİR SAYIN BAÅžKANIMIZ DA ARTIK BİRAZ TAKIMLA İLGİLENİR AYRICA ÇOK MERAK EDİYORUM YARIN KAÇ YÖNETİCİ ORDUYA GİDECEK HAYIRLI AKÅžAMLAR

Çevrimdışı bozo12

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #36 : Temmuz 18, 2010, 12:31:22 ÖS »
stad yapılsın gençler yakışmıo bize 19 mayıs