Anket

TÜRKİYE - ALMANYA

TÜRKİYE
 4 (50%)
BERABERLİK
 1 (12.5%)
ALMANYA
 3 (37.5%)

Toplam Oy Verenler: 8

Gönderen Konu: TÜRKİYE-ALMANYA 07.10.2011/21:30 /2012 AVRUPA ÅžAMPİYONASI ELEMELERİ  (Okunma sayısı 202 defa)

Çevrimdışı antixVolkan06

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 5
  • hayatın kıyısında tribünün tam ortasındayız
TÜRKİYE  -  ALMANYA                               A GRUBU  2012 AVRUPA ÅžAMPİYONASI ELEMELERİ
T.T ARENA ALİ SAMİYEN KOMPLEKSİ
07.10.2011    21;30

A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dokuzuncu maçında yarın akşam Almanya ile karşılaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.30'da baÅŸlayacak karşılaÅŸmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Darren Cann ve Michael Mullarkey yapacak. KarşılaÅŸmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell.
 karşılaÅŸma NTV'den de naklen yayınlanacak.

Milli Takımımızın mücadele ettiği A Grubu'da yarın Belçika-Kazakistan ve Azerbaycan-Avusturya maçları da oynanacak.

ARMANIN PEŞİNDEYİZ                 El-kAyNaK’’sss

Çevrimdışı televizyon çocuğu

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • Forum "since1910.net" 'e HoÅŸgeldiniz

bu milli takım benim milli takımım deÄŸil.bizans karması desen daha iyi olur.volkan x.yensede bana ne yenilsede zaten hiç seyretmiyorum.

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
İstanbul uÅŸağı federasyonlar , çok uzun yıllardır yaptıkları uygulamalarla Her ne kadar bizi milli takımdan soÄŸutmuÅŸ olsalarda ,Ülkenin baÅŸkentinde yıllardır maç yapmasalarda, üzerlerinde Ay yıldızlı forma olduÄŸu için muhakkak ki   kazansınlar isterim ,ancak  Almanya rahatlığı nedeniyle asılmazsa bi ihtimal alabiliriz maçı  ,yoksa bu futbolla galip gelmemiz  çok zor.
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .

Çevrimdışı redberets

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • Bize DoÄŸru Dürüst Cahil Olmayan Taraftar Lazım!!

bu milli takım benim milli takımım deÄŸil.bizans karması desen daha iyi olur.volkan x.yensede bana ne yenilsede zaten hiç seyretmiyorum.

bence yanlış düşünüyorsun dostum senin milli takımın olmasa da üstünde senin AY YILDIZ ın var.

Çevrimdışı axiadam1910

• İmalat-ı Harbiye
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 2
  • 1910&2010
dun gece ızledıgım ntvspor gece spor haberlerınde bır arkadasımızın maılını okuyan ntvspora tesekkur ederız maılde

bu ulke istanbuldan ıbaret degıl ankaraya neden mıllı mac vermıyorlar ankarada bu ulkenın toprakları gıbısınden bır maıl okundu.

programı sunan ıkı genc muhabır cok guzel bır acıklama yaptı evet ankarada bu ulkenın sehrı hatta ankaradakı taraftar potansıyelı ust sevıyede ankaragücü taraftarları cok ıyı ama ankaradakı stad 19-20bın kısılık ıstanbuldakı sukru saracoglu ve alısamıyen ulusal duzeyde bır stad avrupada eslerı yok neredeyse o yuzden vermıyor olabılırler bursayada vermıyolar bursaya yenı stad yapıyolar oraya verebılırler.
ÖLÜMÜNE ANKARAGÜCÜ

Çevrimdışı televizyon çocuğu

• Altınörs idmanyurdu
  • **
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
  • Forum "since1910.net" 'e HoÅŸgeldiniz
aynı maili birde gündüz gönderin bakalım.yayınlamazlar.ancak gece yarısı herkes uyurken yayınlarlar.

Çevrimdışı gececi

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
milli takımın maçlarını izlemeyeli belki iki yıldan fazla oldu.ayyıldızlı formayı taşımayı bilmeyen adamlara forma verirsen olacağı budur işte.her maç ayrı bir rezillik.dahada devam eder.
Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler,sevinmek istiyorsan canını ver dediler!!!

Çevrimdışı ankaralıpolat

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
  • ankaragüçlüyüz
milli takımın maçlarını izlemeyeli belki iki yıldan fazla oldu
gururluyuz güçlüyüz ankaragüçlüyüz