Dernekten cep telefonlarına ücretsiz olarak yolladığımız sms sistemi var bu sistemi uzun süredir kullanıyoruz tüm maliyeti derneğe ait olacak şekilde,transfer haberi ,organizasyonlar,acil kan ihtiyacı olanlar için hep bu sistem yardımcımız oldu
geçen haftalarda yaşadığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum belki bu karışık ortamda bizlere enerji verebilir diye düşündüm.
Ankaragüçlü bir arkadaş kansere yakalanmış,18 ünite kan gerekiyor bulamıyorlar ve bize baş vuruyorlar biz hemen devreye giriyoruz ve mesajı atıyoruz telefon numarası ve adres veriliyor
arkadaşlar lazım olan kan 18 ünite kan vermeye giden insan sayısı 150 kişinin üstünde ve ailenin iki adet telefon şarzı bitiyor arayanlardan neyse sorun hallediliyor.
Aile şok içerisinde bizleri arıyorlar hasta kardeşimizin annesi ile aynen şu konuşmayı yaptım ki anne ağlayarak konuşuyor..
Hakan bey bu çocuğun ne olacağı belli değil Allaha sığınıyoruz fakat bugün bizim için farklı bir gün oldu,benim oğlum Ankaragücü maçları için okuldan kaçtı evden kaçtı,biz çok yanlış yerde olduğuna inanmaktaydık ve çok kızıyorduk Ankaragücü adeta bizim düşmanımız olmuştu fakat bugün kan vermeye gelenleri tüm sülalemiz gördü insanlar nişanlısını,eşini almış gelmişler inanın ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık bizler aslında çok yanlış düşünüyormuşuz bizim oğlumuz aslında doğru yerdeymiş,bizim derdimize koşan insanları bizimle konuşurken gözleri dolanları gördükçe gerçekten çok mahcup olduk gelenlere bir şeye ihtiyacınız varmı diye sorduk bize verilen tek cevap şuydu'' hasta bizim kardeşimiz'' dendi orjinal vassel forması getirip bunu arkadaşa verin çok sevinir dendi. bu bizi çok sevindirdi bizim hakkımız helal olsun nasip olsun oğlum iyileşsin onunla birlikte maçlara geleceğim komşularıma çocukları alt yapıya yazdırın diyeceğim tüm sülalem artık Ankaragücünü çok seviyor yavrum iyileşirse kendi elimle atkısını formasını ütüleyip giydireceğim Allah sizlerden razı olsun demiştir.
Şimdi bu elbette bizi çok gururlandırdı,tüm duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederiz
Şahsım ve Derneğim adına düşündüğümde çok doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anlamış oldum kimileri kendi adını bağırtmak için vakit kaybederken bazıları sanal alemde sahte nicklerle kendi dava arkadaşlarını karalamaya çalışmayla vakit geçirirken
bizler bu ve buna benzer kurumsal yapılar üzerine kafa yorduk şimdi görüldüğü gibi haklar helal ettiriyoruz,camia ile barıştırıyor kaynaştırıyoruz,belkide hayat kurtarıyoruz
demekki doğru işlerle uğraşıyor kaliteli vakit geçiriyoruz.
Dikkatimizi hiç tartışılmayan noktalara yönelttik,Ankaragücü halka açılacakmı,delegelik sistemi ne durumda,Tarihe armaya emeği geçenlere sahip çıkılıyormu, marka değerimiz tribünleri ortak noktada buluşturacaklarmı huzur gelecekmi Ankaragücü adına verilen sözler tutulacakmı bunlarla ilgiliyiz biz bunlarla uğraşıyoruz başkaları insanları kandırmaya yönelik sanal yalanlarla uğraşsın dursun
Gökçe Karataş tesislerinin adı değişmişti, caydın tesisleri olmuştu şimdi tek istediğimiz karataş ailesine iadei itibardır bunun için çok yakın zamanda basın huzurunda tesisin kapısına tekrar Gökçe Karataş Tesisleri şeklinde flamayı asacağız ve böyle olmasını istediğimizi tekrar edip gündem yaratacağız daha sonra ilçelerle buluşuyor ilçelerle barışıyoruz projesi için yapmış olduğumuz hazırlıkları hayata geçireceğiz projelerle geleceğine inandığımız o muhteşem günlerin taraftar adına alt yapısını hazırlamak için kaliteli zaman geçirmek ve düşünmek gibi bize yakışan tarzın sürmesi için çaba göstereceğiz biz senelerdir bu şekilde davranıyoruz ve koca tribünü istanbul hegomanyasından kurtardık üst üste 3 maç almamışken hiç bir başarı yokken bu tribünlerde hareketlilik sağladık 3-5 kişinin derin gurupçuluk adına sağda solda yazdıkları ancak kendilerine yakışan yazıları gale dahi almayacağız asla seviyelerine düşmeyeceğiz sabırla neler olacağını bekleyeceğiz bütün arkadaşlara teklif ettiğimiz gibi tek ses tek nefes tek güç felsefesinden vaz geçmeyeceğiz deplasmanlarda hayalimiz olan tek flama 'Ankaragüçlüler' olması için tüm fedakarlığı yapacağız samimi olduğumuzu göstereceğiz yeni açılan sayfamızda hemen hiç bir yerinde anti-x ibaresi kullanmayarak bunu ispatlayacağız ve bu mantığa hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız
Kan vermeyle ilgili olarak yazının sonunu böyle getirdim bunlar yine içten gelen yazılardır,sorunları iredelemek kaçak güreşmemek bize yakışıyor bizde bunu yapıyoruz
yapmaya devam edeceğiz bu vesile ile duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederiz