Gönderen Konu: Bir Aileden sizlere selam var  (Okunma sayısı 1204 defa)

Çevrimdışı HAKAN BAŞKAN

• Yetkili Moderatör
  • Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 17
Bir Aileden sizlere selam var
« : Ocak 17, 2010, 05:02:42 ÖS »
Dernekten cep telefonlarına ücretsiz olarak yolladığımız sms sistemi var bu sistemi uzun süredir kullanıyoruz tüm maliyeti derneğe ait olacak şekilde,transfer haberi ,organizasyonlar,acil kan ihtiyacı olanlar için hep bu sistem yardımcımız oldu
 geçen haftalarda  yaÅŸadığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum belki bu  karışık ortamda bizlere enerji verebilir diye düşündüm.

Ankaragüçlü bir arkadaş kansere yakalanmış,18 ünite kan gerekiyor bulamıyorlar ve bize baş vuruyorlar biz hemen devreye giriyoruz ve mesajı atıyoruz telefon numarası ve adres veriliyor
arkadaÅŸlar lazım olan kan 18 ünite  kan vermeye giden insan sayısı 150 kiÅŸinin üstünde ve ailenin iki adet telefon ÅŸarzı bitiyor arayanlardan neyse sorun  hallediliyor.
Aile ÅŸok içerisinde bizleri arıyorlar hasta kardeÅŸimizin  annesi ile aynen ÅŸu konuÅŸmayı yaptım ki anne  aÄŸlayarak konuÅŸuyor..
Hakan bey bu çocuÄŸun  ne olacağı belli deÄŸil Allaha sığınıyoruz fakat bugün bizim için farklı bir gün oldu,benim oÄŸlum Ankaragücü maçları için okuldan kaçtı evden kaçtı,biz çok yanlış yerde olduÄŸuna inanmaktaydık ve çok kızıyorduk Ankaragücü adeta bizim düşmanımız olmuÅŸtu fakat bugün kan vermeye gelenleri tüm sülalemiz gördü insanlar niÅŸanlısını,eÅŸini almış gelmiÅŸler inanın ne diyeceÄŸimizi ne yapacağımızı ÅŸaşırdık bizler aslında çok yanlış düşünüyormuÅŸuz bizim oÄŸlumuz aslında doÄŸru yerdeymiÅŸ,bizim derdimize koÅŸan insanları bizimle konuÅŸurken gözleri dolanları gördükçe gerçekten çok mahcup olduk gelenlere bir ÅŸeye ihtiyacınız varmı diye sorduk bize verilen tek cevap ÅŸuydu'' hasta bizim kardeÅŸimiz'' dendi  orjinal vassel forması getirip bunu arkadaÅŸa verin çok sevinir dendi. bu bizi çok sevindirdi  bizim hakkımız helal olsun nasip olsun oÄŸlum iyileÅŸsin onunla birlikte maçlara geleceÄŸim komÅŸularıma çocukları alt yapıya yazdırın diyeceÄŸim tüm sülalem artık Ankaragücünü çok seviyor yavrum iyileÅŸirse kendi elimle atkısını  formasını ütüleyip giydireceÄŸim Allah sizlerden razı olsun demiÅŸtir.

Şimdi bu elbette bizi çok gururlandırdı,tüm duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederiz
Åžahsım ve DerneÄŸim adına düşündüğümde çok doÄŸru yolda olduÄŸumuzu bir kez daha  anlamış oldum kimileri kendi adını bağırtmak için vakit kaybederken bazıları sanal alemde sahte nicklerle kendi dava arkadaÅŸlarını karalamaya çalışmayla vakit geçirirken
bizler bu ve buna benzer kurumsal yapılar üzerine kafa yorduk şimdi görüldüğü gibi haklar helal ettiriyoruz,camia ile barıştırıyor kaynaştırıyoruz,belkide hayat kurtarıyoruz
demekki doğru işlerle uğraşıyor kaliteli vakit geçiriyoruz.
Dikkatimizi hiç tartışılmayan noktalara yönelttik,Ankaragücü halka açılacakmı,delegelik sistemi ne durumda,Tarihe armaya  emeÄŸi geçenlere sahip çıkılıyormu, marka deÄŸerimiz tribünleri ortak noktada buluÅŸturacaklarmı huzur gelecekmi Ankaragücü adına  verilen sözler tutulacakmı bunlarla ilgiliyiz biz bunlarla uÄŸraşıyoruz baÅŸkaları insanları kandırmaya yönelik sanal yalanlarla uÄŸraÅŸsın dursun

Gökçe KarataÅŸ tesislerinin adı deÄŸiÅŸmiÅŸti, caydın tesisleri olmuÅŸtu ÅŸimdi tek istediÄŸimiz karataÅŸ ailesine iadei itibardır bunun için çok yakın zamanda basın huzurunda tesisin kapısına tekrar Gökçe KarataÅŸ Tesisleri ÅŸeklinde flamayı asacağız ve böyle olmasını istediÄŸimizi tekrar edip gündem yaratacağız  daha sonra ilçelerle buluÅŸuyor ilçelerle barışıyoruz projesi için yapmış olduÄŸumuz hazırlıkları hayata geçireceÄŸiz  projelerle geleceÄŸine inandığımız o muhteÅŸem günlerin taraftar adına alt yapısını hazırlamak için kaliteli zaman geçirmek ve düşünmek gibi bize yakışan tarzın sürmesi için çaba göstereceÄŸiz biz senelerdir bu ÅŸekilde davranıyoruz ve koca tribünü istanbul hegomanyasından kurtardık üst üste 3 maç almamışken hiç bir baÅŸarı yokken bu tribünlerde hareketlilik saÄŸladık 3-5 kiÅŸinin derin gurupçuluk adına saÄŸda solda yazdıkları ancak kendilerine yakışan yazıları gale dahi almayacağız asla seviyelerine düşmeyeceÄŸiz sabırla neler olacağını bekleyeceÄŸiz  bütün arkadaÅŸlara teklif ettiÄŸimiz gibi tek ses tek nefes tek güç felsefesinden vaz geçmeyeceÄŸiz deplasmanlarda hayalimiz olan tek flama 'Ankaragüçlüler' olması için tüm fedakarlığı yapacağız samimi olduÄŸumuzu göstereceÄŸiz yeni açılan sayfamızda hemen hiç bir yerinde anti-x ibaresi kullanmayarak bunu ispatlayacağız ve bu mantığa hizmet için  ne gerekiyorsa yapacağız

Kan vermeyle ilgili olarak yazının sonunu böyle getirdim bunlar yine içten gelen yazılardır,sorunları iredelemek kaçak güreşmemek bize yakışıyor bizde bunu yapıyoruz
yapmaya devam edeceğiz bu vesile ile duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederiz

« Son Düzenleme: Ocak 17, 2010, 11:14:07 ÖS Gönderen: ankaranehri »

HakaNKahramaN

• Ziyaretçi
Ynt: Bir Aileden sizlere selam var
« yanıtla #1 : Ocak 17, 2010, 05:12:23 ÖS »
BAŞKANIN BU YAZISI HEDEFİ 12 DEN VURUR NITELİKTE.
BİZLER 3 PUANLARIN HESAPLARINI YAPMAYAN BİR TOPLULUGUN UYELERIYIZ.
AMACIMIZ ANKARAGUCLULER ICIN STERIL BIR ORTAMIN KAPASITESINI GENISLETMEK.BÖYLELIKLE DAHA GENIS KITLELERE SESLENEBİLMEK. SEVGİ VE SAYGI ILE BUYUYEBILMEK. SAGLAM ANKARAGUCLULUGUN TEMELLERİNİ SAGLAMLASTIRABILMEK.
BU SEBEPLE BIRARAYA GELMIS VE ÖZVERI ILE CALISAN 1910 ANKARAGUCLULER DERNEGI YÖNETICILERINI KUTLAMAK ISTERIM YAZINIZIN DEVAMINDA.
ELINIZE,YUREGINIZE SAGLIK.
BIRLIKTE DAHA DA GUCLE DAHADA İLERİ HEDEFLERE.

Çevrimdışı bilkentli anti-x

• Anadolu Sanatkaran Gücü
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 0
« yanıtla #2 : Ocak 17, 2010, 05:33:37 ÖS »
iÅŸte budur
teşekkürler hakan abi

Çevrimdışı northerner

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
  • Bir aÄŸaç gibi hür Bir orman gibi kardeşçesine
« yanıtla #3 : Ocak 17, 2010, 06:34:38 ÖS »
Ailemize yeni katılan o güzel insanlarada selam olsun ayrıca geçmiş olsun.. Bizler her ne kadar bağırsak çağırsak heryerde olmaya çalışsakta belkide farkında olmadan içe kapanık bir topluluk profili çiziyorduk kendimizi ifade edemiyor yada etmiyorduk. Ankaragücünü tutmayan bilincli futbol taraftarı,seyircisi olsun yada olmasın Bizleri sadece olay çıkartan kavgalar yapan insanlar olarak biliyor ve etrafındaki bilmeyen insanlarada bu şekilde yansıtıyorlardı ve bende anneme bunun aslında böyle olmadığını yıllarca anlatamadım. geçen yıl belediye otobüsünde boynunda sarı lacivert atkıları olan üniversite öğrencisi bir çiftle sohbet edene kadar... Şimdi kendisini maçlara ...ürmem için bana baskıyor. Ben buradan o kardeşlerime yıllarca başaramadığımı 15 dk da başardıkları için teşekkür ediyorum :)

Çevrimdışı ENGiN-DGN

• İmalat-ı Harbiye
« yanıtla #4 : Ocak 17, 2010, 07:30:33 ÖS »
allah acil şifasını versin yardımcıları olsun...
hakan abinin bahsettiği konular ve detayları çok farklı tribünsel değilde daha çok kurumsal gelişmeler bunlar herkesin önünü açar...

Çevrimdışı AnKaRa_Rüzgarı

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 4
  • ANKARAGÜCÜ-06
« yanıtla #5 : Ocak 17, 2010, 07:43:22 ÖS »
 Umarım kardeÅŸimiz iyileÅŸir.Allah kendisine Åžifa ve sabır versin.Herkesin birbirine düşman gibi baktığı ÅŸu dönemde Aslında hepimizin bir aile olduÄŸumuzu anlamamızı gerektiren bir yazı olmuÅŸ.Hakan abi inan gözlerim doldu yazıyı okurken , biz(Tüm Ankaragüçlüler) bu olmalıyız stadda birbirine düşmüş herkesin baÅŸka hesaplar içinde olduÄŸu taraftarlar deÄŸil.
SeNi SeVmEk YüReK İsTeR AnKaRaGüCüM .

Çevrimdışı beyazgölge

• Administrator
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 3
« yanıtla #6 : Ocak 17, 2010, 07:48:56 ÖS »
Bu dernek çatısı altında bazıları görünen  ama birçoÄŸuda kimsenin bilmediÄŸi görmediÄŸi  sadece Ankaragücü aÅŸkı ile yapılan birçok iÅŸe imza atıldı.

Ankaragüçlü olmak çok önemli evet ama daha önemlisi insan olmak.

İnsanların eğrilerini doğrularını bir teraziye koyuyorsan o terazinin ayarlarında da samimi olacaksın.

Önce insanım sonra Ankaragüçlüyüm diyebilyorsan maçta grubunun reklamını yapmak yerine sosyal hayatta insanlara birşeyler katabiliyorsan varsın ağzı olan konuşsun.

Çevrimdışı Kayahan

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 7
« yanıtla #7 : Ocak 17, 2010, 07:53:46 ÖS »
Umarım kardeÅŸimiz  saÄŸlığına kavuÅŸur aramıza  döner    iÅŸte gerçek  ankaragüçlüler  sahnede   ... :)

baraacuda

• Ziyaretçi
« yanıtla #8 : Ocak 17, 2010, 08:22:10 ÖS »
öncelikle hasta olan arkadaşımıza allahtan saÄŸlık dilerim.sonrada hakan baÅŸkanımıza ve dernekte bizlere bu güzel paylaşım ortamını hazırlayan arkadaÅŸlara çalışmalarından dolayı teÅŸekkür ediyorum.ÅŸundan emin olabilirsinizki artık ankaragücü için kiÅŸilerin zihnindeki kötü taraftar profili siliniyor yerini pırıl pırıl  gençlik ve aile ortamı alıyor.saygılarla

Çevrimdışı tired of being sorry

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 67
  • You're too important for anyone...
« yanıtla #9 : Ocak 17, 2010, 09:41:53 ÖS »
yazıyı okurken duygulandım gözlerim doldu bir anda evet o mesaj ve buna benzer msj larsürekli geliyor ben ve çevrem bu mesaj sistemine kayıtlıyız msj geldiği zaman hemen bir koşuşturma başlıyor bizim ekipte nasıl yaparız nasıl ederiz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz allah rızası için .bu iletişim ağını yapan dernek başkanı Hakan Toka ve görev arkadaşlarına canı gönülden teşşekkür ediyorum.benim görüşüm Hakan Toka ve derneğin bu tribünlerde farklı yeri var.takip ettiğim kadarıyla hem tribün de hemde sosyal aktiviteler de hep faal ler.bir örnek vermek istiyorum en son hatırladığım eskişehir de bıçaklanan arkadaşın durumunu herkez merak ederken bir baktım sitede ziyaret fotoları ellerin de çiçekler ve atkılarla bir de yanlış hatırlamıyorsam İhsan Kavak abimiz de yanlarındaydı.kim bilir yaralanan arkadaşımız ne kadar sevinmiştir ta ankara dan ziyaretine gelindiğine.işte ben buna ahtı vefa derim.anti-x ailesine burdan çalışmaların da başarılar diliyorum ve aynı şekilde devamını bekliyorum .yolunuz açık olsun saygılarımla.
Gözüm de canlanır koskaca mazi
Nerede kaldı o kupa beyliği
Maradona Sadık...
Bombacı Nazmi...
Beşyüz sene geçse de..
Severiz seni...!!!

Çevrimdışı ifem06

« yanıtla #10 : Ocak 17, 2010, 09:46:09 ÖS »
Allah sifa versin giden arkadaslara tesekkürler

Çevrimdışı atillaozman

• Turan Sanatkaran Gücü
  • *
« yanıtla #11 : Ocak 17, 2010, 11:07:44 ÖS »
 bizlerede yakışan budur ,baÅŸkanım ,yönetim kurulu olarak her zaman  yanındayız,

Çevrimdışı NAYBET

• Ankaragücü 100. Yıl
  • +1910:TeÅŸekkür Sayısı 1
« yanıtla #12 : Ocak 17, 2010, 11:09:38 ÖS »
Dimdik ayaktayız diye işte buna denir.
Kardeşimize açil şıfalar.

utkucantix

• Ziyaretçi
« yanıtla #13 : Ocak 18, 2010, 07:37:06 ÖÖ »
Acil Åžifalar kardeÅŸimize...
Anti-X grubunun kan bankası tarihe geçecek. :)

Çevrimdışı greenpeace

• Ankaragücü 100. Yıl
« yanıtla #14 : Ocak 18, 2010, 08:46:16 ÖÖ »
Sabah sabah gözlerim doldu.
Benim için beşiktaşı 3-0 yenmekten daha önemli bir olay bu.

Allah emeği geçenlerden ebeden razı olsun.

İyi ki varsın DERNEK...