Alıntı yapılan: SinCe1910 - Þubat 07, 2010, 09:48:50 ÖSAlıntı yapılan: ENGiN-DGN - Þubat 07, 2010, 09:43:34 ÖSAlıntı yapılan: SinCe1910 - Þubat 07, 2010, 09:25:49 ÖSAlıntı yapılan: fuerte - Þubat 07, 2010, 07:37:36 ÖSvalla anti-x çok güzel görünüyodu. Baya bir sarı montlu vardı. ÇoÄŸaldıkça çok daha güzel olacaktır.sarı motu aldım heyecanla maça geldim maç sonu bursalı hbiri geldi abi montunu bana verirmisin dedi hemi hatıran olur dedi üzerindede bir ÅŸey yoktu ince bir kazak vardı üşüdüm ayriyeten dedi abi bana hediye et dedi dayanamadım daha 1 günlük montumu çıkarıp verdim..nalet olsun içimdeki insan sevgisine içim gitti monta..neden görüşmedik stadda benimde montum yoktu bir daha alacam engin onuda sana veririm senin canın saÄŸolsun...
Alıntı yapılan: ENGiN-DGN - Þubat 07, 2010, 09:43:34 ÖSAlıntı yapılan: SinCe1910 - Þubat 07, 2010, 09:25:49 ÖSAlıntı yapılan: fuerte - Þubat 07, 2010, 07:37:36 ÖSvalla anti-x çok güzel görünüyodu. Baya bir sarı montlu vardı. ÇoÄŸaldıkça çok daha güzel olacaktır.sarı motu aldım heyecanla maça geldim maç sonu bursalı hbiri geldi abi montunu bana verirmisin dedi hemi hatıran olur dedi üzerindede bir ÅŸey yoktu ince bir kazak vardı üşüdüm ayriyeten dedi abi bana hediye et dedi dayanamadım daha 1 günlük montumu çıkarıp verdim..nalet olsun içimdeki insan sevgisine içim gitti monta..neden görüşmedik stadda benimde montum yoktu bir daha alacam engin onuda sana veririm
Alıntı yapılan: SinCe1910 - Þubat 07, 2010, 09:25:49 ÖSAlıntı yapılan: fuerte - Þubat 07, 2010, 07:37:36 ÖSvalla anti-x çok güzel görünüyodu. Baya bir sarı montlu vardı. ÇoÄŸaldıkça çok daha güzel olacaktır.sarı motu aldım heyecanla maça geldim maç sonu bursalı hbiri geldi abi montunu bana verirmisin dedi hemi hatıran olur dedi üzerindede bir ÅŸey yoktu ince bir kazak vardı üşüdüm ayriyeten dedi abi bana hediye et dedi dayanamadım daha 1 günlük montumu çıkarıp verdim..nalet olsun içimdeki insan sevgisine içim gitti monta..neden görüşmedik stadda benimde montum yoktu
Alıntı yapılan: fuerte - Þubat 07, 2010, 07:37:36 ÖSvalla anti-x çok güzel görünüyodu. Baya bir sarı montlu vardı. ÇoÄŸaldıkça çok daha güzel olacaktır.sarı motu aldım heyecanla maça geldim maç sonu bursalı hbiri geldi abi montunu bana verirmisin dedi hemi hatıran olur dedi üzerindede bir ÅŸey yoktu ince bir kazak vardı üşüdüm ayriyeten dedi abi bana hediye et dedi dayanamadım daha 1 günlük montumu çıkarıp verdim..nalet olsun içimdeki insan sevgisine içim gitti monta..
valla anti-x çok güzel görünüyodu. Baya bir sarı montlu vardı. Çoğaldıkça çok daha güzel olacaktır.